ezt az ügynökök intézikMezner2 írta: Ez szerintem NB1-es meg a futottak még kategóriás bajnokságok csapatainak játékosaira igaz,a közvetlen elitre nem .
Azért ezen a ponton ahol Leo,CR,vagy akárcsak egy Balotelli van,már kumma sok dolgot kell megfelelően kezelniük ahhoz,hogy a karrierjük ne legyen kisiklott,és ehhez igenis szükségeltetik némi nemű inteligencia.
És igen ez még egy Balotellibe is megvan,biztos vagyok benne,hogy pl.amiket ő csinál az nem más,mint egy tudatos imázsépítés,ő ezzel tudja eladni magát a reklámügynökségeknek,ahonnan ezek a focisták a fizujuk nagyrészét kapják,Ibra a nagyképű,pökhendi megnyilvánulásaival,CR az önajnározással,Messi pedig a kisfiús szent imázsával,biztos vagyok benne,hogy valójában mindegyikük jócskán eltér attól az általunk megideologizált képtől,amibe őket beskatulyázzuk!
Leo Messi
Ez szerintem NB1-es meg a futottak még kategóriás bajnokságok csapatainak játékosaira igaz,a közvetlen elitre nem .daffy írta:ezen a szinten szerintem már mindenki kretén
a másik pedig,hogy a focistáknál nem követelmény a diploma,de még a gimnázium sem. ezért a nagy átlag nem is a iq-jával emelkedik ki,néhányukon ez ránézésre látszik. a futball iq és a hétköznapi értelemben vett iq nálam külön dolgok. az egyikhez látás és érzék kell,a másikhoz ténylegesen az "ész" nevű valami,amivel tanulsz. ezzel nem azt mondom,hogy leo fullba nyomja a kretént,csak hozzáfűztem a dologhoz.
Azért ezen a ponton ahol Leo,CR,vagy akárcsak egy Balotelli van,már kumma sok dolgot kell megfelelően kezelniük ahhoz,hogy a karrierjük ne legyen kisiklott,és ehhez igenis szükségeltetik némi nemű inteligencia.
És igen ez még egy Balotellibe is megvan,biztos vagyok benne,hogy pl.amiket ő csinál az nem más,mint egy tudatos imázsépítés,ő ezzel tudja eladni magát a reklámügynökségeknek,ahonnan ezek a focisták a fizujuk nagyrészét kapják,Ibra a nagyképű,pökhendi megnyilvánulásaival,CR az önajnározással,Messi pedig a kisfiús szent imázsával,biztos vagyok benne,hogy valójában mindegyikük jócskán eltér attól az általunk megideologizált képtől,amibe őket beskatulyázzuk!
ezen a szinten szerintem már mindenki kretén 
a másik pedig,hogy a focistáknál nem követelmény a diploma,de még a gimnázium sem. ezért a nagy átlag nem is a iq-jával emelkedik ki,néhányukon ez ránézésre látszik. a futball iq és a hétköznapi értelemben vett iq nálam külön dolgok. az egyikhez látás és érzék kell,a másikhoz ténylegesen az "ész" nevű valami,amivel tanulsz. ezzel nem azt mondom,hogy leo fullba nyomja a kretént,csak hozzáfűztem a dologhoz.

Ez nem hiszem,hogy kapcsolódna bármilyen elszaporodó hozzászóláshoz,nekem ez egy új dolog volt,nem hallottam korábban,hogy Messit odakinn csesztetnék a szurkolók,még a Realosok sem nagyon,és leírtam,hogy ez egy több sebből vérző dolog,te pedig jöttél azzal,hogy ezt mennyire felesleges itt leírni,neked az,nekem nem, ha ennyire nem érdekel akkor ne szólj hozzá és ennyi a dolog lényege.
Amúgy a madridistán is anno sokszor leírtam a véleményem ezekről a dolgokról,többek között ezért sincs már ott majd 1éve felhasználóm a facebookon pedig nem mindennapos téma nálam ez,de ha valami olyan dolog van ott is leírom róla a véleményem,szóval bármi is a tipped róla,valószínűleg mellément
de hagyjuk is az offolást.
peace.!
Amúgy a madridistán is anno sokszor leírtam a véleményem ezekről a dolgokról,többek között ezért sincs már ott majd 1éve felhasználóm a facebookon pedig nem mindennapos téma nálam ez,de ha valami olyan dolog van ott is leírom róla a véleményem,szóval bármi is a tipped róla,valószínűleg mellément

peace.!
Én meg leírtam a véleményem, hogy ez miért értelmetlen, nem kell itt egyből szabadságról meg lelkivilágról beszélni...Mezner2 írta: Leírtam egy újabban felfedezhető dologról a véleményem,remélem ezt még szabad azért,és nem okozok vele komolyabb törést senki lelki világában....
Amúgy senki nem mondta, hogy nem szabad, felőlem nyugodtan csináld, csak jeleztem, hogy itt sok haszna nincs oktatni az embereket arról, hogy Messi miért nem retardált...(Van egy tippem arra, hogy ez a szöveg miért nem a facebook üzenőfaladra vagy a madridista.hu-ra ment, de ezt inkább hagyjuk.)
onnan indult az egész, hogy ellenfél szurkolói miket kiabálnak be, és hogy ez miért vérzik több sebből.....Mezner2 írta:kivel akarnék vitatkozni?:D a kolléga mondta,hogy nincs ilyen,én erre annyit írtam,hogy de,van.....
Mind1, sztem kicsit célt tévesztesz azokkal az újabban egyre inkább elszaporodó hozzászólásokkal, amelyek úgy indulnak, hogy "a madridisták/valakik ezt és ezt mondják, pedig az úgy van hogy...". Ennyi az egész.
- sjay
- Entrenador del Barça
Én lennék a kolléga? Mert ha igen, akkor bőven félreértettél. Én azt mondtam, hogy tudom hogy vannak ilyenek, csak felesleges foglalkozni a maflaságaikkal, mert csak azért beszélik be maguknak Messi hibáját, hogy kapaszkodókat találjanak.Mezner2 írta:a kolléga mondta,hogy nincs ilyen,én erre annyit írtam,hogy de,van.....
Leírtam egy újabban felfedezhető dologról a véleményem,remélem ezt még szabad azért,és nem okozok vele komolyabb törést senki lelki világában....sjd írta:Sztem még mindig rossz helyen vagy, ha a madridistákkal, az ismerőseiddel, a külföldi szurkolókkal akarsz vitatkozni.Mezner2 írta:Nem,személyesen is ismerek,meg a fórum világából is olyanokat,akik ezeket halál komolyan gondolják,belelovalják magukat,és 5 perc után fröcsögve,érvek nélkül hányják az ember arcába ezeket a véleményeket,és a végén odáig jutnak,hogy még jobban megerősítik saját magukat ebben az általuk kreált tényben,sajnos vannak ilyenekValószínűleg egyikük sem olvassa az eurobarcát, ezen a fórumon meg nem kell senkit meggyőzni arról, hogy Messi mit ért el, mennyire jó játékos...
kivel akarnék vitatkozni?:D a kolléga mondta,hogy nincs ilyen,én erre annyit írtam,hogy de,van.....
- shutterisland
- Director del Fútbol
valahol már én is olvastam ( lehet, hogy a madridistán ?
) hogy állítólag messi futball autista, és bár ehhez isteni tehetsége van, az élet szinte összes más területén egy balhere.
( ellentétben ugye cr-el, aki jóképű, nagy dumás és biztos okosabb is.
)

( ellentétben ugye cr-el, aki jóképű, nagy dumás és biztos okosabb is.

Sztem még mindig rossz helyen vagy, ha a madridistákkal, az ismerőseiddel, a külföldi szurkolókkal akarsz vitatkozni.Mezner2 írta:Nem,személyesen is ismerek,meg a fórum világából is olyanokat,akik ezeket halál komolyan gondolják,belelovalják magukat,és 5 perc után fröcsögve,érvek nélkül hányják az ember arcába ezeket a véleményeket,és a végén odáig jutnak,hogy még jobban megerősítik saját magukat ebben az általuk kreált tényben,sajnos vannak ilyenek

- sjay
- Entrenador del Barça
Persze hogy vannak, csak szánalmas ez az egész, és ezzel is csak Messi tehetségét dicsérik úgy, hogy tulajdonképpen nem is tudnak róla.Mezner2 írta:Nem,személyesen is ismerek,meg a fórum világából is olyanokat,akik ezeket halál komolyan gondolják,belelovalják magukat,és 5 perc után fröcsögve,érvek nélkül hányják az ember arcába ezeket a véleményeket,és a végén odáig jutnak,hogy még jobban megerősítik saját magukat ebben az általuk kreált tényben,sajnos vannak ilyeneksjay írta: Ezekkel a tényekkel ők is tisztában vannak, csak tudod van az a "kákán is csomót keresünk" állapot, amikor a szurkolók már semmi érdemi dologba nem tudnak belekötni , így kreálnak maguknak valamit, hogy azzal "díszelegjenek" a lelátón. De nem csak Messi példájából lehet ezt megfigyelni, ott van például Lescott, akit a fején lévő sebhely miatt a 'Pool szurkolók a mai napig Elefántemberként csúfolnak, holott semmiben sem befolyásolja a játékát vagy az életét. Szerintem az ilyen dolgokkal nem kell foglalkozni, egyszerű szurkálódó fikciók ezek.
Nem,személyesen is ismerek,meg a fórum világából is olyanokat,akik ezeket halál komolyan gondolják,belelovalják magukat,és 5 perc után fröcsögve,érvek nélkül hányják az ember arcába ezeket a véleményeket,és a végén odáig jutnak,hogy még jobban megerősítik saját magukat ebben az általuk kreált tényben,sajnos vannak ilyeneksjay írta: Ezekkel a tényekkel ők is tisztában vannak, csak tudod van az a "kákán is csomót keresünk" állapot, amikor a szurkolók már semmi érdemi dologba nem tudnak belekötni , így kreálnak maguknak valamit, hogy azzal "díszelegjenek" a lelátón. De nem csak Messi példájából lehet ezt megfigyelni, ott van például Lescott, akit a fején lévő sebhely miatt a 'Pool szurkolók a mai napig Elefántemberként csúfolnak, holott semmiben sem befolyásolja a játékát vagy az életét. Szerintem az ilyen dolgokkal nem kell foglalkozni, egyszerű szurkálódó fikciók ezek.

- sjay
- Entrenador del Barça
Ezekkel a tényekkel ők is tisztában vannak, csak tudod van az a "kákán is csomót keresünk" állapot, amikor a szurkolók már semmi érdemi dologba nem tudnak belekötni , így kreálnak maguknak valamit, hogy azzal "díszelegjenek" a lelátón. De nem csak Messi példájából lehet ezt megfigyelni, ott van például Lescott, akit a fején lévő sebhely miatt a 'Pool szurkolók a mai napig Elefántemberként csúfolnak, holott semmiben sem befolyásolja a játékát vagy az életét. Szerintem az ilyen dolgokkal nem kell foglalkozni, egyszerű szurkálódó fikciók ezek.Mezner2 írta:
Valóban ilyen lenne egy szellemi szegény eredménysora?? Valóban egy olyan spíler aki ekkora játékinteligenciával rendelkezik,lehet egy visszamaradt agyi hulla?
Nem hiszem!
Újabban egyre inkább megtalálják az ellenfél szurkolói Leo-t is,mondjuk nagyon nem zökkentik ki ezzel a meccsből,ellentétben CR-rel,de számomra ez akkor is egy kicsit meglepő fordulat!
A Real szurkolók ugye mivel az igen silány minőségű köpet focit játszó csapatukban már nem lelik örömüket,rákaptak a mentalyc retard kántálásra,ami ugyan több sebből is vérzik,hiszen a pályán kívül is sok mindenben bizonyítja a nagyságát,és értékét,de ez őket látszólag nem zavarja
Mire gondolok? Utánanéztem kissé,hogy pályán kívül miket is ért el Leo,ami mérhető dolog,vagy legalábbis szakmán kívüli elismerésnek számít,még ha nyílván valamilyen szinten az egyik befolyásolja a másikat...
-Eddigi egyetlen focistaként címlap a Time magazinban (tán még sportoló sem volt ott??)
-Egyedüli labdarúgóként jelölés az év embere díjra (arra sem volt még előtte példa)
-Unicef nagyköveti posztnak betöltése
-A világ 100 legbefolyásosabb embere közé választották 2011-ben
-Az utolsó az pedig ink. a média értékét jelzi a dolgoknak,hogy ő az egyetlen sportoló akiért a két legbefolyásosabb sportszergyártó bíróságig ment,és egy perben dőlt el,hogy kit is képviseljen Leo!
Valóban ilyen lenne egy szellemi szegény eredménysora?? Valóban egy olyan spíler aki ekkora játékinteligenciával rendelkezik,lehet egy visszamaradt agyi hulla?
Nem hiszem!
A Real szurkolók ugye mivel az igen silány minőségű köpet focit játszó csapatukban már nem lelik örömüket,rákaptak a mentalyc retard kántálásra,ami ugyan több sebből is vérzik,hiszen a pályán kívül is sok mindenben bizonyítja a nagyságát,és értékét,de ez őket látszólag nem zavarja

Mire gondolok? Utánanéztem kissé,hogy pályán kívül miket is ért el Leo,ami mérhető dolog,vagy legalábbis szakmán kívüli elismerésnek számít,még ha nyílván valamilyen szinten az egyik befolyásolja a másikat...
-Eddigi egyetlen focistaként címlap a Time magazinban (tán még sportoló sem volt ott??)
-Egyedüli labdarúgóként jelölés az év embere díjra (arra sem volt még előtte példa)
-Unicef nagyköveti posztnak betöltése
-A világ 100 legbefolyásosabb embere közé választották 2011-ben
-Az utolsó az pedig ink. a média értékét jelzi a dolgoknak,hogy ő az egyetlen sportoló akiért a két legbefolyásosabb sportszergyártó bíróságig ment,és egy perben dőlt el,hogy kit is képviseljen Leo!
Nem hiszem!
- shutterisland
- Director del Fútbol
kokszos.
nofene. itt mire gondolt a költő?Mezner2 írta:mondhatni igen magas rezgésszámú lépéskombinációk
Egy kis érdekesség Leo-val kapcsolatban :
Fernando Signorini,aki Maradonának,és Messinek is a személyi trénere volt,olyan rejtélynek tekinti Messit amit lehetetlen megfejteni.
"A pályán való gyorsasága és mozgásának összetettsége még Maradonáénál is bonyolultabb-mondja Signorini- Hogy a labda így hozzátapadjon valakinek a lábához,ahhoz hihetetlenül finom,mondhatni igen magas rezgésszámú lépéskombinációk szükségesek. Nem tudom,hogy csinálja.
Fernando Signorini,aki Maradonának,és Messinek is a személyi trénere volt,olyan rejtélynek tekinti Messit amit lehetetlen megfejteni.
"A pályán való gyorsasága és mozgásának összetettsége még Maradonáénál is bonyolultabb-mondja Signorini- Hogy a labda így hozzátapadjon valakinek a lábához,ahhoz hihetetlenül finom,mondhatni igen magas rezgésszámú lépéskombinációk szükségesek. Nem tudom,hogy csinálja.
- margarin
- Jugador del Barça
HATTTTTALMAS BARÉTOM:)))))))))Deus írta:
Ekkorát rég nyerítettem:))))
ű
ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÓRIÁSI "taknyom ,nyálam egyben" kész,végem van:)))
ui:
Aki nem értené nagyfokú jókedvem:Nézze meg nagyrabecsült KOLLEGÁM linket!
Eddig azt gondoltam,egyedül vagyok agyament ember.....vagyunk páran! Akkor HALA Madrid:)))))))))))))
19 éves koromig játszottam a Barca csapatában aztán felébredtem:):):)):):
Igen, szerintem is büntit érdemel - ráadásul még egy nagy luftot is rúgottCapon írta:Az Aranylabda átok lecsapott rá (is).Mezner2 írta:Hullámvölgyben van,az elmúlt 3meccsén is csak 1-1 gólt vállalt,nem tudom mi van veleCharlie írta:Messi 2012/13: 28 meccs, 37 gól + 11 gólpassz
C.lehet,hogy a 4.aranylabdával jóllakott....
Remélem a következő meccset a padon tölti és elgondolkodik kicsit.

- Capon
- Llegenda del Barça
Az Aranylabda átok lecsapott rá (is).Mezner2 írta:Hullámvölgyben van,az elmúlt 3meccsén is csak 1-1 gólt vállalt,nem tudom mi van veleCharlie írta:Messi 2012/13: 28 meccs, 37 gól + 11 gólpassz
Remélem a következő meccset a padon tölti és elgondolkodik kicsit.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Dehogyis, szerintem szomorú.Mezner2 írta:Hullámvölgyben van,az elmúlt 3meccsén is csak 1-1 gólt vállalt,nem tudom mi van veleCharlie írta:Messi 2012/13: 28 meccs, 37 gól + 11 gólpassz

Hullámvölgyben van,az elmúlt 3meccsén is csak 1-1 gólt vállalt,nem tudom mi van veleCharlie írta:Messi 2012/13: 28 meccs, 37 gól + 11 gólpassz
C.

- Charlie
- Öreg Harcos
Messi 2012/13: 28 meccs, 37 gól + 11 gólpassz
C.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
- margarin
- Jugador del Barça
Pár agysejtem még akad,ha elolvasok valamit. nagy valószínűséggel nem a közepén kezdem:)S.Agüero írta:Olvasd már el az elejét is...margarin írta:
SZÁNALMAS!
Ez csak egy vicc, és nem is valódi a levél...![]()
Amennyiben valódi levélnek vélném,erős késztetésem lenne CSERNUS "bá" nál jelentkezni..
19 éves koromig játszottam a Barca csapatában aztán felébredtem:):):)):):
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Köszi szépen srácok, már megy is a Ronaldo fan barátomnak, illetve a gyűjteménybe is.

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club