Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ez mondjuk igaz,mert vele szemkápráztató örömfocit játszott egész évben a Madrid...NEM!Firefox írta:
A tegnapi Madrid bearanyozta a napom. Most mutatkozott meg igazán, hogy mire képes Ronaldo nélkül ez a Real, hát láthattuk. Ötlettelen, "íveljükfelmajdvalamelyikbevágja" foci.
Leírtam,hogy szerintem,tehát ez az egyéni véleményem,az az érzésem,hogy mi simán kiütöttük volna a Bayern,középpályás játék a 2 meccsetek alatt amit ellenük játszottatok,5perc nem volt,hihetetlen gyengék voltak középen,akkor rohantatok át rajtuk amikor kedvetek szottyant hozzá,a párharcot az döntötte el,hogy ők pont ugyanígy mentek át rajtatok..daffy írta:a bayernt tavaly is,ahogy idén is top3ba sorolta a közvélemény. a chelsea-nél egyértelműen erősebbek voltak előzetesen.Mezner2 írta:A Bayern tavaly SZERINTEM! nem volt benne Európa 4 legjobb csapatában,már ha szigorúan a keretben lévő potenciált,és játékerőt vesszük figyelembe.
Ez igaz.Viszont én ahányszor elgondolkozok a tavalyi elődöntőkön,hogy ha mi játszunk a bayernnel,ti a chelseavel,akkor lett volna egy szép barca-real döntő. Nekünk jobb meccselni a bayernnel, ti meg a chelsea stílusát tudjátok szerintem könnyebben kezelni. Legalábbis ellenetek biztos nem azt játszották volna,mint ellenünk.daffy írta:a bayernt tavaly is,ahogy idén is top3ba sorolta a közvélemény. a chelsea-nél egyértelműen erősebbek voltak előzetesen.
a bayernt tavaly is,ahogy idén is top3ba sorolta a közvélemény. a chelsea-nél egyértelműen erősebbek voltak előzetesen.Mezner2 írta:A Bayern tavaly SZERINTEM! nem volt benne Európa 4 legjobb csapatában,már ha szigorúan a keretben lévő potenciált,és játékerőt vesszük figyelembe.
Egy BL győzelem sokat változtatott volna a dolgon,ez tény. Ettől függetlenül az előtte lévő 10 év épp ugyanannyira megtörtént lenne,mint így,hogy kiestek. A Bayern tavaly SZERINTEM! nem volt benne Európa 4 legjobb csapatában,már ha szigorúan a keretben lévő potenciált,és játékerőt vesszük figyelembe.daffy írta:hála a tizenegyespárbajnak tavaly. egész más lenne a véleményed,ha a szerencse a másik oldal pártjára állt volna. ilyeneket ne jelentsünk ki azok után,hogy a bl sorsoláskor idén itt milyen jókedv uralkodott,mondván,hogy a real minimum megizzad,de simán ki is eshet. majd a mu elleni kiesés(?) után örömmel nyugtázhatod,hogy igen,idén nem volt tényező a realMezner2 írta: Jelenleg a Madrid nem tényező európa focijában
hála a tizenegyespárbajnak tavaly. egész más lenne a véleményed,ha a szerencse a másik oldal pártjára állt volna. ilyeneket ne jelentsünk ki azok után,hogy a bl sorsoláskor idén itt milyen jókedv uralkodott,mondván,hogy a real minimum megizzad,de simán ki is eshet. majd a mu elleni kiesés(?) után örömmel nyugtázhatod,hogy igen,idén nem volt tényező a realMezner2 írta: Jelenleg a Madrid nem tényező európa focijában
Szerintem mindenki tudja, hogy nekik most már a BL az első számú prioritás, de abban is biztosak lehetünk, hogy amennyiben mindegyik csapat továbbjut a kupában úgy Mourinho oda akar majd "pörkölni" az orrunk alá.gg86 írta:Most már csak a BL mentheti meg az idényüket, ami finoman szólva sem lesz egyszerű...
Ez rendben is lenne ha konzisztensen csinálná. Mutasd meg Pep mikor kritizálta úgy a játékosokat ahogy azt Mou tette?MichaaBee írta: Pep dettó ugyanezt csinálta, ha jók voltunk, akkor jött a javulni kell még maszlag, ha kikaptunk, akkor tetszett a hajtás. Semmi kivetnivaló nincs ebben, vannak Jo5énak komolyabb dolgai is...
Nekem is ez jutott eszembe elsőredaffy írta:lehet rossz volt a taktikaZbacsi írta:Érdekes ez a mou nyilatkozat, egy kevésbé [auto_cenzúra] meccs miatt kritizálja a játékosokat, most meg azt mondja hogy tetszett a hozzáállás, és jól megvalósították a taktikai elképzelést... Lehet rossz meccset néztem
Pep dettó ugyanezt csinálta, ha jók voltunk, akkor jött a javulni kell még maszlag, ha kikaptunk, akkor tetszett a hajtás. Semmi kivetnivaló nincs ebben, vannak Jo5énak komolyabb dolgai is...mess2009 írta:fenét! ócska média trükk!! ha gyenge volt a meccs, nyilván mindenki nekik esik, tehát az edzőnek dícsérni KELL!! (mentségére: ezt mások is csinálják!)Zbacsi írta:Érdekes ez a mou nyilatkozat, egy kevésbé [auto_cenzúra] meccs miatt kritizálja a játékosokat, most meg azt mondja hogy tetszett a hozzáállás, és jól megvalósították a taktikai elképzelést... Lehet rossz meccset néztem
Személy szerint akiket tisztelek/kedvelek az Casillas, Kaká, Benzema és Modric.Rinku írta:Akit én kedvelek a Realból...
Ejj, ne is mondjad. Őket én is bírtam, meg rajtuk kívül az öreg Ivan CampotGareth Tello írta:Akit szerettem a Madridban, az Raúl és Hierro volt. Régi szép idők...
fenét! ócska média trükk!! ha gyenge volt a meccs, nyilván mindenki nekik esik, tehát az edzőnek dícsérni KELL!! (mentségére: ezt mások is csinálják!)daffy írta:lehet rossz volt a taktikaZbacsi írta:Érdekes ez a mou nyilatkozat, egy kevésbé [auto_cenzúra] meccs miatt kritizálja a játékosokat, most meg azt mondja hogy tetszett a hozzáállás, és jól megvalósították a taktikai elképzelést... Lehet rossz meccset néztem
lehet rossz volt a taktikaZbacsi írta:Érdekes ez a mou nyilatkozat, egy kevésbé [auto_cenzúra] meccs miatt kritizálja a játékosokat, most meg azt mondja hogy tetszett a hozzáállás, és jól megvalósították a taktikai elképzelést... Lehet rossz meccset néztem
pedig képességeit tekintve elit védődavi10 írta: Legnagyobb vicc, van egy évfolyamtársam, aki hatalmas madridista, és ez nem is lenne baj, de amikor megpróbálja bemagyarázni nekem, hogy Pepe a világ egyik legjobb védője, akkor általában elszakad a cérna.