Firefox írta:
1.Nem azt mondtam, hogy örömfocit játszanak, hanem azt, hogy ha ő ottvan akkor behúzzák.
2.Annyi épp elég, ahogy írtad is: "lehet, hogy nyertek volna." - a játék a madridistákat nem izgatja(legalábbis a többséget)
3.Épp az a dolga, "hogy megszülje azt a jópár gólt"
4. Kétlem, hogy Mourinho pont őt küldené hátra védekezni.
5. Letámadni szökőévenként? Nézz egy kicsikét több Madrid-meccset.
Ezekkel nem akarom én védeni CR-t (Isten ments!), de azért bőven meglátszik az ő hiánya a csapaton.
És abban igazad lehet, hogy hosszútávon kamatozna, ha elmenne. De én a következő 4-5 évet írtam, amiben szerintem meg lesz fogva a Real.
Én szerintem ha kivennénk Cr-t feljavulna annyira Benzema/Higu és Özil/DM teljesítménye,és főképp az eredményességük,hogy átvészeljék a portugál hiányát.Arról nem is beszélve,hogy az érte kapott pénzből konkrétan egy új csapatot tudnának felépíteni!
Nézem az összes Real meccset,és az idei évben kimerem jelenteni,hogy egy kezem elég ahhoz,hogy összeszámoljam hányszor támadt vissza egy-egy elvesztett labda után,régebben jellemzőbb volt rá,újabban nem.
Persze,hogy sok gólt lő,amikor meccsenként ennyiszer próbálkozik,de lehet,hogy ha azokból a lövésekből ink. tovább gurítja a labdát akkor a 12-ből nem ő lő egyet,hanem mondjuk lő 1-et Benzi,meg 1-et Özil,és máris előrébb vannak.
Cr egy igazi küzdő aki minden meccsen megszakad,de nem a mezéért,hanem azért,ami a meze hátuljára van írva : C.Ronaldo-ért.
Miből gondolom ezt??? Onnan,hogy az ember tiszta görcs akkor,ha vezet a csapata de ő még nem talált be.