én mondjuk nem értem azokat, akik mindenáron be akarják bizonyítani, hogy a "beáldozzuk a bajnokságot" szöveg egy fasság a real részéről. simán benne van a pakliba, hogy tényleg így gondolkoznak. röhejes kifogásnak se mondanám feltétlen, normális reakció, hogy próbálják nyugtatni magukat és meglátni a pozitívat is. nyilván érzik, hogy kula a helyzet, de ettől még nem fognak lemondani mindenről csak azért mer' a barca szurkoló ezt szeretné hallani...
ha a bajnokságba pontban nem is fognak feljönni valszeg, attól még lehet majd jó szériájuk, ha elkapják a fonalat akkor teljes kerettel, megújult kedvvel igenis lehet esélyük bl-t nyerni, mert bár messze vannak a tavalyi produkciótól és nyilván rendbe kell tenni dolgokat, de ez ugyan az a keret kb. aki tavaly jó focit csinált. miért ne csinálhatnának még? persze, simán lehet h végig égnek majd továbbra is, de most ne szarjuk már össze magunkat, hogy ezt 100%ra megjósoljuk..
szerk: megnéztem, tavaly cselszi féltávnál, 19 forduló után 5. volt a bajnokságban, pontazonossággal a bohózatba illő liverpollal együtt...aztán...jó írta itt valaki, hogy dehátottmilyenegységvoltúristen, hát, lehet nem voltak parák öltőzbe, de attól függetlenül a mutatott játék egy jó nagy adag kaka volt.
szerk2: ja, és a cselszi aztán 6.! lett. szval a bajnokságban egyáltalán nem jöttek fel, sőt, mégis megcsinálták a bl-t...szóval csínján a "[auto_cenzúra] real"-lal még

remélem össze is szedik magukat, szívesebben nézném őket, mint ezt az ótvaros mencsesztert welbeckkel, cleverlyvel meg a 47 éves paul scholes-sal, akiket ha szerencséjük van persie megment a 98. percben..