Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Egy BL győzelem sokat változtatott volna a dolgon,ez tény. Ettől függetlenül az előtte lévő 10 év épp ugyanannyira megtörtént lenne,mint így,hogy kiestek. A Bayern tavaly SZERINTEM! nem volt benne Európa 4 legjobb csapatában,már ha szigorúan a keretben lévő potenciált,és játékerőt vesszük figyelembe.daffy írta:hála a tizenegyespárbajnak tavaly. egész más lenne a véleményed,ha a szerencse a másik oldal pártjára állt volna. ilyeneket ne jelentsünk ki azok után,hogy a bl sorsoláskor idén itt milyen jókedv uralkodott,mondván,hogy a real minimum megizzad,de simán ki is eshet. majd a mu elleni kiesés(?) után örömmel nyugtázhatod,hogy igen,idén nem volt tényező a realMezner2 írta: Jelenleg a Madrid nem tényező európa focijában
hála a tizenegyespárbajnak tavaly. egész más lenne a véleményed,ha a szerencse a másik oldal pártjára állt volna. ilyeneket ne jelentsünk ki azok után,hogy a bl sorsoláskor idén itt milyen jókedv uralkodott,mondván,hogy a real minimum megizzad,de simán ki is eshet. majd a mu elleni kiesés(?) után örömmel nyugtázhatod,hogy igen,idén nem volt tényező a realMezner2 írta: Jelenleg a Madrid nem tényező európa focijában
Szerintem mindenki tudja, hogy nekik most már a BL az első számú prioritás, de abban is biztosak lehetünk, hogy amennyiben mindegyik csapat továbbjut a kupában úgy Mourinho oda akar majd "pörkölni" az orrunk alá.gg86 írta:Most már csak a BL mentheti meg az idényüket, ami finoman szólva sem lesz egyszerű...

Ez rendben is lenne ha konzisztensen csinálná. Mutasd meg Pep mikor kritizálta úgy a játékosokat ahogy azt Mou tette?MichaaBee írta: Pep dettó ugyanezt csinálta, ha jók voltunk, akkor jött a javulni kell még maszlag, ha kikaptunk, akkor tetszett a hajtás. Semmi kivetnivaló nincs ebben, vannak Jo5énak komolyabb dolgai is...
Nekem is ez jutott eszembe elsőredaffy írta:lehet rossz volt a taktikaZbacsi írta:Érdekes ez a mou nyilatkozat, egy kevésbé [auto_cenzúra] meccs miatt kritizálja a játékosokat, most meg azt mondja hogy tetszett a hozzáállás, és jól megvalósították a taktikai elképzelést... Lehet rossz meccset néztem
Pep dettó ugyanezt csinálta, ha jók voltunk, akkor jött a javulni kell még maszlag, ha kikaptunk, akkor tetszett a hajtás. Semmi kivetnivaló nincs ebben, vannak Jo5énak komolyabb dolgai is...mess2009 írta:fenét! ócska média trükk!! ha gyenge volt a meccs, nyilván mindenki nekik esik, tehát az edzőnek dícsérni KELL!! (mentségére: ezt mások is csinálják!)Zbacsi írta:Érdekes ez a mou nyilatkozat, egy kevésbé [auto_cenzúra] meccs miatt kritizálja a játékosokat, most meg azt mondja hogy tetszett a hozzáállás, és jól megvalósították a taktikai elképzelést... Lehet rossz meccset néztem
Személy szerint akiket tisztelek/kedvelek az Casillas, Kaká, Benzema és Modric.Rinku írta:Akit én kedvelek a Realból...
Ejj, ne is mondjad. Őket én is bírtam, meg rajtuk kívül az öreg Ivan CampotGareth Tello írta:Akit szerettem a Madridban, az Raúl és Hierro volt. Régi szép idők...

fenét! ócska média trükk!! ha gyenge volt a meccs, nyilván mindenki nekik esik, tehát az edzőnek dícsérni KELL!! (mentségére: ezt mások is csinálják!)daffy írta:lehet rossz volt a taktikaZbacsi írta:Érdekes ez a mou nyilatkozat, egy kevésbé [auto_cenzúra] meccs miatt kritizálja a játékosokat, most meg azt mondja hogy tetszett a hozzáállás, és jól megvalósították a taktikai elképzelést... Lehet rossz meccset néztem
lehet rossz volt a taktikaZbacsi írta:Érdekes ez a mou nyilatkozat, egy kevésbé [auto_cenzúra] meccs miatt kritizálja a játékosokat, most meg azt mondja hogy tetszett a hozzáállás, és jól megvalósították a taktikai elképzelést... Lehet rossz meccset néztem
pedig képességeit tekintve elit védődavi10 írta: Legnagyobb vicc, van egy évfolyamtársam, aki hatalmas madridista, és ez nem is lenne baj, de amikor megpróbálja bemagyarázni nekem, hogy Pepe a világ egyik legjobb védője, akkor általában elszakad a cérna.

Ez engem is érdekelne.Rinku írta:Wait wait wait, what? Mindennel egyetértek, de ezt valahogy nem vagyok képes befogadni. Mit szeretsz benne, ha szabad érdeklődni? De tényleg, kíváncsi vagyok.davi10 írta:...Casillason, Xabi Alonsón kívül nincs egy kedvelhető játékos számomra...
Adom, én még Modricot is bírom (Spurs-kötődés). Özillel se volt bajom, amíg nem a Realban játszott, de Mourinho+a közeg őt is egy bunkóvá tette.Rinku írta:Akit én kedvelek a Realból, az Benzema. Annak a srácnak még hangját nem hallottam, nem emlékszem olyan esetre, ahol valami nem a fociba illőt művelt volna a Realban. Meghúzza magát, normális srác, küzd a saját képességei szerint, de a futballra koncentrál és nem a lábak törgelésére, vagy a rinyálásra.
Marcelot ki nem szabad hagyni ha alattomosságról van szó. Elég komoly verseny zajlik a legparasztabb címért van kiből választani.szerk.: időközben eszembe jutott a fenti versenyre Arbeloa és Albiol is, kicsit megnehezíti ez a dolgot, de Alonsonak azért összességében, nem kell szerénykednie...
Na azért érdemes összehasonlítani a válogatottban szerepelő Alonsoval... A Real-ban sokkal keményebben (és talán alattomosabbanRinku írta:Wait wait wait, what? Mindennel egyetértek, de ezt valahogy nem vagyok képes befogadni. Mit szeretsz benne, ha szabad érdeklődni? De tényleg, kíváncsi vagyok.davi10 írta:...Casillason, Xabi Alonsón kívül nincs egy kedvelhető játékos számomra...
Alonso egy ordenáré nagy tulok, és ne fogja nekem senki arra, hogy ő is csak olyan diadalra áhító, méltó emberke, mint Pepe, aki csak a győzelem miatt viselkedik úgy, mint egy vaddisznó, saját csapattárst sem kímélve, de amúgy tök jófej... Rühellem Alonsot, ha versenyt kellene állítani a parasztságban, az első helyre nyilván még nem férne fel, Pepe a trón ura, de a 3. helyre Ramos mögé beférne.
Wait wait wait, what? Mindennel egyetértek, de ezt valahogy nem vagyok képes befogadni. Mit szeretsz benne, ha szabad érdeklődni? De tényleg, kíváncsi vagyok.davi10 írta:...Casillason, Xabi Alonsón kívül nincs egy kedvelhető játékos számomra...