Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
sjd
Llegenda del Barça

2013.01.13. 11:53:40

daffy írta:
Zbacsi írta:Érdekes ez a mou nyilatkozat, egy kevésbé [auto_cenzúra] meccs miatt kritizálja a játékosokat, most meg azt mondja hogy tetszett a hozzáállás, és jól megvalósították a taktikai elképzelést... Lehet rossz meccset néztem
lehet rossz volt a taktika
Nekem is ez jutott eszembe elsőre :D
Mi nem tudjuk, hogy mi volt az elképzelés, szóval éppenséggel azt még lehet h jól is valósították meg
MichaaBee
Llegenda del Barça

2013.01.13. 11:51:08

mess2009 írta:
Zbacsi írta:Érdekes ez a mou nyilatkozat, egy kevésbé [auto_cenzúra] meccs miatt kritizálja a játékosokat, most meg azt mondja hogy tetszett a hozzáállás, és jól megvalósították a taktikai elképzelést... Lehet rossz meccset néztem
fenét! ócska média trükk!! ha gyenge volt a meccs, nyilván mindenki nekik esik, tehát az edzőnek dícsérni KELL!! (mentségére: ezt mások is csinálják!)
Pep dettó ugyanezt csinálta, ha jók voltunk, akkor jött a javulni kell még maszlag, ha kikaptunk, akkor tetszett a hajtás. Semmi kivetnivaló nincs ebben, vannak Jo5énak komolyabb dolgai is...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
gg86
Jugador d'estrella

2013.01.13. 11:50:26

Szerintem a Realnál nincsenek edzések, helyette csak "sok beszélgetés és kártyázás van" :) Nem tudom mikor fordult utoljára elő, hogy gyakorlatilag már féltávnál lemondhattak a bajnokságról, ez Mourinhónak is új "élmény". Most már csak a BL mentheti meg az idényüket, ami finoman szólva sem lesz egyszerű...
salas9
Entrenador del Barça

2013.01.13. 11:45:29

Rinku írta:Akit én kedvelek a Realból...
Személy szerint akiket tisztelek/kedvelek az Casillas, Kaká, Benzema és Modric.
Gareth Tello írta:Akit szerettem a Madridban, az Raúl és Hierro volt. Régi szép idők...
Ejj, ne is mondjad. Őket én is bírtam, meg rajtuk kívül az öreg Ivan Campot :lol:
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2013.01.13. 11:44:38

daffy írta:
fenét! ócska média trükk!! ha gyenge volt a meccs, nyilván mindenki nekik esik, tehát az edzőnek dícsérni KELL!! (mentségére: ezt mások is csinálják!)
Deus
Boixos Nois

2013.01.13. 11:42:40

KépKép
daffy
Madridista

2013.01.13. 11:32:12

Zbacsi
Barça B

2013.01.13. 11:19:55

Érdekes ez a mou nyilatkozat, egy kevésbé [auto_cenzúra] meccs miatt kritizálja a játékosokat, most meg azt mondja hogy tetszett a hozzáállás, és jól megvalósították a taktikai elképzelést... Lehet rossz meccset néztem
noname
Llegenda del Barça

2013.01.13. 10:09:45

A Realnak nem kell koncentrálni a bajnokságra, mert nagyon le vannak maradva. Közbe nekünk akkora előnyünk lesz h már amiatt lehet pihentetni. :lol: A real egyre valószínűbb h csak harmadik lesz. Álmodozni lehet arról h a BL-be se jutnak, de a 3. hely kényelmesen meglesz, a végén pedig az Atleticora is feljönnek sztem.
A Fifa egy szégyen
recrea
Llegenda del Barça

2013.01.13. 09:50:28

-15-18 pontnál szerintem semmi meglepő sincs abban, ill. látok benne logikát, h beáldozzák a bajnokságot. Úgy kell kezelni ezt a kijelentést, h nem szeptemberben találták ki, hanem most, a másik meg, h a legtöbben ironikusan poénkodnak vele, mert tudják, h ez a játék nagyon kevés lesz más fronton is.

Számomra azt jeleni a beáldozás, h nem hajtják szét magukat a bajnokikon, korábban lecseréli a kulcsembereket Mou, vagy nem a megszokott kezdőt játékosokat játszatja (mondjuk akkor nem tudom, kit, mert vajmi kevés választása van), tehát legrosszabb esetben megelégszik a negyedik hellyel. A másik két sorozatnak meg keményen nekimennek, felszántják a pályát, bizonyítani akarnak.

Azért még mindig nem tudom hova tenni őket, mert amit hetek óta látok, az nagyon kevés, simán azt mondanám, h egyértelműen a MU jut tovább, de azért nem tennék rá nagy pénzt.

A tegnapi meccsen látszott, mi a különbség CR és a többi játékos mentalitása, akaratereje, küzdési vágya között. Ebben szerintem mindenkinek példamutató lehet CR, mert valami brutális a maximalizmusa, a munkához való hozzáállása. Biztos vagyok benne, az élet más területén is sikeres, gazdag lenne (lesz).
Subinho
Director del Fútbol

2013.01.13. 09:43:15

Mourinho 3 év alatt kihajtotta a csapatból a maximumot. valószínű bajnokok lettek volna sorban ezekben az években, mint ahogy mi is, de ott volt előtte egy jobb csapat, a Barca! most az a törvényszerű évük van, mint ami nálunk is el szokott jönni 2-3 jó év után, emlékezzünk csak Rijkard, vagy Pep utolsó évére... Ez a Madrid kihozott magából mindent, a maxon pörögtek és ennyi volt. A szerencsétlenségük, hogy ez a Barca volt velük versenyben. Kipukkadtak, ennyi volt, most lenne kötelező a váltás. 4. éve együtt van az a csapat és évek óta szinte semmi változás az alap embereknél. Idén jó, ha a 3. helyet megszerzik... Szerintem Mourinho a BL-re feni a fogát és utána el fog menni, mert ő is érzi, hogy ebből a csapatból kihozta a maxot, mint előtte pl. az Internél. José távozása után pedig tudjuk mi jön... Lásd. Chelsea, Inter. 1. sokkal szinpatikusabb lesz a csapat, 2. kell 1-2 év mire "felállnak". Sajnálhatjuk azt a szezon eleji klasszikust, Valdez ökörködésével, mert ezt a Real-t most nagyon meg lehet ütni, nagyon gyenge formában vannak! Nyáron szerintem biztosan menni fog Mourinho, CR és Kaká is. Jön talán Benitez, mert a Chelseanél nem hinném, hogy bérelt helye lesz... A Ligát már nem igen lehet elveszteni, a BL-re nagyon oda kell figyelni és a kupában összejöhet a Barca-Real, amin a Real biztos odateszi magát, hiszen a Liga már addigra elúszik úgyis...
daffy
Madridista

2013.01.13. 08:50:52

davi10 írta: Legnagyobb vicc, van egy évfolyamtársam, aki hatalmas madridista, és ez nem is lenne baj, de amikor megpróbálja bemagyarázni nekem, hogy Pepe a világ egyik legjobb védője, akkor általában elszakad a cérna.
pedig képességeit tekintve elit védő
mess2009
Director del Fútbol

2013.01.13. 08:40:10

...hát ez a tegnapi meccsük, nálam mindent borít...! pl.: nyugodtan összehasonlítom a mi "B" formációnkal - a Córdoba sem volt gyengébb mint az Osa. - félelmetes micsoda különbség!!! aztán: azt is szoktam mondani, hogy a gyenge csapatok ellen villognak.... hát ennél gyengébb nem kell - aztán mit láttunk?! most talán az jött be, hogy gyenge csapat ellen nehéz, mert nincs motiváció...? szóval szánalmas egy meccs volt az tény. hogy mi lesz a Madriddal a BL.-ben őszintén? gőzöm sincs ezek után...bejöhet bármelyik forgatókönyv, elsősorban azéert mert az egy más rendszer. nincs sok lehetőséged hibázni, de egy- két jó meccsel mennybe juthatsz. lehet, hogy ez még bejön nekik, hiszen ahogy _velem együtt sokan -elmondtuk a Madrid egy erős csapat csak most olyan állapotban vamn amikor tényleg nehéz bármit jósolni velük kapcsolatban.
davi10
Llegenda del Barça

2013.01.12. 23:59:33

Hát nekem Xabiról még mindíg az a srác jut eszembe, aki a Liverpoolban a saját térfeléről lövöldözött :D
De persze, valószínűleg az ő "átváltozásában" is benne van a Special One keze, mert egy kp-n nyilván jobban meglátszik, hogy hentelésre kényszerítik, mint egy kapuson.

Legnagyobb vicc, van egy évfolyamtársam, aki hatalmas madridista, és ez nem is lenne baj, de amikor megpróbálja bemagyarázni nekem, hogy Pepe a világ egyik legjobb védője, akkor általában elszakad a cérna.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Rinku
Director del Fútbol

2013.01.12. 23:55:21

Jó ég, a kis göndör hogy elbújt a fürtjei mögött, el is felejtettem. :mrgreen:
Football, bloody hell. /SAF/
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.01.12. 23:48:19

Rinku írta:
davi10 írta:...Casillason, Xabi Alonsón kívül nincs egy kedvelhető játékos számomra...
Wait wait wait, what? Mindennel egyetértek, de ezt valahogy nem vagyok képes befogadni. Mit szeretsz benne, ha szabad érdeklődni? De tényleg, kíváncsi vagyok. :)
Ez engem is érdekelne. :D
Részemről Marcelo még befér Xabi elé, éppen hogy.
Rinku írta:Akit én kedvelek a Realból, az Benzema. Annak a srácnak még hangját nem hallottam, nem emlékszem olyan esetre, ahol valami nem a fociba illőt művelt volna a Realban. Meghúzza magát, normális srác, küzd a saját képességei szerint, de a futballra koncentrál és nem a lábak törgelésére, vagy a rinyálásra.
Adom, én még Modricot is bírom (Spurs-kötődés). Özillel se volt bajom, amíg nem a Realban játszott, de Mourinho+a közeg őt is egy bunkóvá tette.
Akit szerettem a Madridban, az Raúl és Hierro volt. Régi szép idők...
gergo9
Director del Fútbol

2013.01.12. 23:47:10

szerk.: időközben eszembe jutott a fenti versenyre Arbeloa és Albiol is, kicsit megnehezíti ez a dolgot, de Alonsonak azért összességében, nem kell szerénykednie...
Marcelot ki nem szabad hagyni ha alattomosságról van szó. Elég komoly verseny zajlik a legparasztabb címért van kiből választani. :mrgreen:
Lego
Jugador del Barça

2013.01.12. 23:45:00

Rinku írta:
davi10 írta:...Casillason, Xabi Alonsón kívül nincs egy kedvelhető játékos számomra...
Wait wait wait, what? Mindennel egyetértek, de ezt valahogy nem vagyok képes befogadni. Mit szeretsz benne, ha szabad érdeklődni? De tényleg, kíváncsi vagyok. :)

Alonso egy ordenáré nagy tulok, és ne fogja nekem senki arra, hogy ő is csak olyan diadalra áhító, méltó emberke, mint Pepe, aki csak a győzelem miatt viselkedik úgy, mint egy vaddisznó, saját csapattárst sem kímélve, de amúgy tök jófej... Rühellem Alonsot, ha versenyt kellene állítani a parasztságban, az első helyre nyilván még nem férne fel, Pepe a trón ura, de a 3. helyre Ramos mögé beférne.
Na azért érdemes összehasonlítani a válogatottban szerepelő Alonsoval... A Real-ban sokkal keményebben (és talán alattomosabban :roll: ) játszik (vagy kell játszania). A keménységéért pedig nem kell megróni... a régi vágású vkp szerződésében az oda-oda rugdosás benne van. Amúgy sztem is egy remek fickó. Ramosnál meg Pepénél viszont el lehet mondani, hogy buták mint a föld...
Sajnos minden klubnál csoportosul egy maroknyi idióta, aki arra törekszik, hogy bemocskolja más csapatok hírnevét" – Brendan Rodgers.
Rinku
Director del Fútbol

2013.01.12. 23:36:59

Alonso egy ordenáré nagy tulok, és ne fogja nekem senki arra, hogy ő is csak olyan diadalra áhító, méltó emberke, mint Pepe, aki csak a győzelem miatt viselkedik úgy, mint egy vaddisznó, saját csapattárst sem kímélve, de amúgy tök jófej... Rühellem Alonsot, ha versenyt kellene állítani a parasztságban, az első helyre nyilván még nem férne fel, Pepe a trón ura, de a 3. helyre Ramos mögé beférne.

Akit én kedvelek a Realból, az Benzema. Annak a srácnak még hangját nem hallottam, nem emlékszem olyan esetre, ahol valami nem a fociba illőt művelt volna a Realban. Meghúzza magát, normális srác, küzd a saját képességei szerint, de a futballra koncentrál és nem a lábak törgelésére, vagy a rinyálásra. Casillas felemás az én szemszögömből, azért rendesen kihúzta már ő is a gyufát, de még mindig azon kategória, aki kedvelhetőbb.

szerk.: időközben eszembe jutott a fenti versenyre Arbeloa és Albiol is, kicsit megnehezíti ez a dolgot, de Alonsonak azért összességében, nem kell szerénykednie...
Football, bloody hell. /SAF/
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2013.01.12. 23:36:57

én mondjuk nem értem azokat, akik mindenáron be akarják bizonyítani, hogy a "beáldozzuk a bajnokságot" szöveg egy fasság a real részéről. simán benne van a pakliba, hogy tényleg így gondolkoznak. röhejes kifogásnak se mondanám feltétlen, normális reakció, hogy próbálják nyugtatni magukat és meglátni a pozitívat is. nyilván érzik, hogy kula a helyzet, de ettől még nem fognak lemondani mindenről csak azért mer' a barca szurkoló ezt szeretné hallani...
ha a bajnokságba pontban nem is fognak feljönni valszeg, attól még lehet majd jó szériájuk, ha elkapják a fonalat akkor teljes kerettel, megújult kedvvel igenis lehet esélyük bl-t nyerni, mert bár messze vannak a tavalyi produkciótól és nyilván rendbe kell tenni dolgokat, de ez ugyan az a keret kb. aki tavaly jó focit csinált. miért ne csinálhatnának még? persze, simán lehet h végig égnek majd továbbra is, de most ne szarjuk már össze magunkat, hogy ezt 100%ra megjósoljuk..

szerk: megnéztem, tavaly cselszi féltávnál, 19 forduló után 5. volt a bajnokságban, pontazonossággal a bohózatba illő liverpollal együtt...aztán...jó írta itt valaki, hogy dehátottmilyenegységvoltúristen, hát, lehet nem voltak parák öltőzbe, de attól függetlenül a mutatott játék egy jó nagy adag kaka volt.

szerk2: ja, és a cselszi aztán 6.! lett. szval a bajnokságban egyáltalán nem jöttek fel, sőt, mégis megcsinálták a bl-t...szóval csínján a "[auto_cenzúra] real"-lal még :)
remélem össze is szedik magukat, szívesebben nézném őket, mint ezt az ótvaros mencsesztert welbeckkel, cleverlyvel meg a 47 éves paul scholes-sal, akiket ha szerencséjük van persie megment a 98. percben..
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2013.01.13. 00:01:15-kor.
Varatrix
Director del Fútbol

2013.01.12. 23:20:36

csababarca írta:Meg most olvasom egyre sűrűbben,hogy beáldozzátok a bajnokságot a BL-ért.
Azért ez röhejes kifogás lenne. Szóval akkor egy hónapon át pihen az "a" csapat attól jobbak lesznek? Nem! önerőböl nem tudnak nyerni. Így lesz ez az MU ellen akármibe fogadok. Nem lesz gyökeres változás. Szó sem lehet itt beáldozásról. Egy-két szurkoló lehet hogy ezzel álltatja önmagát, de magát csapja be. Én fordított helyzetben azon aggódnék hogy ne alázzanak meg totálisan. Nem engedhetik meg maguknak. Plusz ha matematikailag igen, de gyakorlatilag a második helyre sem elegek. Ha nem sérül le Falcao az Atletico behúzza. én ebben is fordulóról fordulóra egyre biztosabb vagyok. Szegényeket folyton elfelejtik, és a Barcával hasonlítják a Ralt, de jelenleg nem szint egymásnak a két csapat. Az Atma meg a Real igen. Még ha a derbi nem is erre utal, de még a Colchonerókra mondanám hogy jobb csapat. Csak bekuláznak a városi riválistól.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
daffy
Madridista

2013.01.12. 23:16:23

davi10 írta:Kaká, aki a világ sztem legszelídebb játékosa pirosat kap, sorra szívnak, és ha CR gólt lő ünnepelteti magát, mint aki egyedül BL-t nyer, mutogat, pózolgat a kamerába, és Casillason, Xabi Alonsón kívül nincs egy kedvelhető játékos számomra.
kaka pirosa vicc volt. alonso számomra pont,hogy nehezen szerethető,mert sokszor parasztkodik,de varane,benzema,modric teljesen rendben van ilyen téren
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2013.01.12. 23:13:49

barca2010 írta:Előre is elnézést kérek a Madrid drukkerektől, de meg kell jegyeznem, hogy jó nagy fosba viszi ezt a fantasztikus klubbot ez a tolmács. Nincs mit tagadni, és vitatni sem, hogy az évszázad klubbja a Real, de mister tolmács mindent tönkre tesz amiért szeretni lehet. Futball nem sok van, és még azt a kis emberséget is kiölte a klubból ami volt. Sokan kritizálták Pep Mestert, hogy már nem tud úgy motiválni a 4.(!!!) évében 13 trófea után, aztán még a spanyol kupát csak behúzták. Bezzeg a tolmács az mennyire érti ezt, és ez az amiben sokkal jobb, mint Pep mester. Aztán eljött a 3.(!!!) év eleje(!!!), és jó kis semmitérő csapatot rakott össze. Ami az óriási különbség a két edző között az, hogy amíg Pep alkotni akart, és sikerült is neki, addig a tolmács csak mindig az ellenfél játékát akarja elrontani. A szomorú az, hogy ezzel ide el lehet jutni!!!
Ne haragudj, de a szezon közepén mégis honnan szeded, hogy Mourinho bebukja a szezont? Tudomásom szerint még minden sorozatban állnak és akár több trófeát is bezsebelhetnek. Ahogy Pep is mondta annak idején, a trófeákat nem a szezon közepén osztogatják, hanem májusban. Majd ha akkor is üres kézzel állnak Madridban, akkor jogos lesz a kritika, de addig ennek nem sok értelme. Pep idejében a Barca is lenyomott pár minősíthetetlen meccset és még az idén is előttünk van a február.
davi10
Llegenda del Barça

2013.01.12. 23:11:53

Hát a Real számára a bajnokság szvsz elúszott (ha ez eddig nem lett volna nyilvánvaló), és talán már a 2. hely is. Mondjuk télen tuti bevásárolnak, de ha holnap nyerünk 18 pontot ledolgozni nem hiszem, hogy képesek lennének.
Amikor kissebb voltam, minden ok nélkül utáltam a Realt, mert én Barcás vagyok. Aztán most idősebb fejjel sem tudtam megszeretni őket, és nem azért, mert "fúj Real, én a Barcának szurkolok", hanem mert Mourinhot mint embert ki nem állhatom és amit összehozott az számomra minden, csak NEM egy szerethető csapat. Kaká, aki a világ sztem legszelídebb játékosa pirosat kap, sorra szívnak, és ha CR gólt lő ünnepelteti magát, mint aki egyedül BL-t nyer, mutogat, pózolgat a kamerába, és Casillason, Xabi Alonsón kívül nincs egy kedvelhető játékos számomra.

Részemről Mourinho-t még az Interbe megutáltam, a Realt meg mindig undorítónak találtam az átigazolási politikájuk miatt, de most, hogy ez a 2 összejött...
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
barca2010
Jugador d'estrella

2013.01.12. 22:51:29

Előre is elnézést kérek a Madrid drukkerektől, de meg kell jegyeznem, hogy jó nagy fosba viszi ezt a fantasztikus klubbot ez a tolmács. Nincs mit tagadni, és vitatni sem, hogy az évszázad klubbja a Real, de mister tolmács mindent tönkre tesz amiért szeretni lehet. Futball nem sok van, és még azt a kis emberséget is kiölte a klubból ami volt. Sokan kritizálták Pep Mestert, hogy már nem tud úgy motiválni a 4.(!!!) évében 13 trófea után, aztán még a spanyol kupát csak behúzták. Bezzeg a tolmács az mennyire érti ezt, és ez az amiben sokkal jobb, mint Pep mester. Aztán eljött a 3.(!!!) év eleje(!!!), és jó kis semmitérő csapatot rakott össze. Ami az óriási különbség a két edző között az, hogy amíg Pep alkotni akart, és sikerült is neki, addig a tolmács csak mindig az ellenfél játékát akarja elrontani. A szomorú az, hogy ezzel ide el lehet jutni!!!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
Válasz küldése