Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ezzel azért vigyázni kell, tavaly (és idén is) a Chelsea pocsékul játszik, mégis képes volt megnyerni a BL-t. A Real Madrid pedig papíron jelenleg jobb csapata a tavalyi Chelsea-nél.18Barca99 írta:azt nem értem miért lennének jobbak egy Mu ellen mint egy azért jóval alacsonyabban jegyzett Osasuna Levante Espanyol stb. (aki még pontot veszítettek)lui1698 írta:
Azért elég meredek dolog ilyen teljesítmény mellett arra támaszkodni, hogy majd a kupákban.
Nem hiszem hogy motiváció hiány lenne a baj ha egy Messi 4. aranylabdája után még fejlődni akar..
Azt ne felejtsük el, hogy ilyen gyenge kezdővel én Realt játszani nem nagyon láttam. Bár az is tény, hogy Özil, vagy éppen Benzema padoztatását semmi sem indokolta. Jók lesznek a BL-ben azért a Ramos-Pepe-Marcelo 3-as rengeteget fog számítani. Remélem hamar kipottyannak a MU ellen, de én ott egyáltalán nem a MU-t fogom az esélyesnek tartani. Főleg, akik látják a vörösöket, azért nem fog mindig bemenni a 92. percben...18Barca99 írta:
azt nem értem miért lennének jobbak egy Mu ellen mint egy azért jóval alacsonyabban jegyzett Osasuna Levante Espanyol stb. (aki még pontot veszítettek)
Nem mert az első számú kapusé a bajnokságBarcaman1993 írta:Szerintetek szerdán Adan véd?
azt nem értem miért lennének jobbak egy Mu ellen mint egy azért jóval alacsonyabban jegyzett Osasuna Levante Espanyol stb. (aki még pontot veszítettek)lui1698 írta:
Azért elég meredek dolog ilyen teljesítmény mellett arra támaszkodni, hogy majd a kupákban.
Szerintem nem fog maradni. Az, hogy az idény végéig kihúzza-e az a BL-től függ. Ha kizúgnak pl. már a MU ellen (de jó lenne), akkor sztem már idény közben felállhat (felállíthatják) a padról. Igazából Mourinho 3 év alatt mindent megnyert a Madriddal spanyol szinten (kupa,bajnokság,szuperkupa) így adott az "új kihívás" - amit előszeretettel emlegetett mindig, főleg az Intertől való távozásakor. Úgy is gondolkodhat, hogy a 3. BL címét, amit 3 különböző csapattal nyer, nyerheti angol csapattal is. Legalábbis a Málaga elleni vereség után ezt mondta "A Real Madridnál maradok, és meg akarom nyerni a harmadik Bajnokok Ligája címemet, de a Juventus aggaszt egy kicsit." Nem a Madrid 10. címe a fontos (azt csak a nyilatkozat végén említi), hanem az ő harmadik címe.Deus írta:Huh, Madrid tényleg feladta a bajnokságot....
Vajon, Mou maradni fog a következő szezonban?
Össze. Mondj még egy olyan csapatot, ahol olyan játékosok szaladgálnak a pályán, mint Khedira (a Real Iniesta-ja), Arbeloa, Albiol, Maria, Higu...18Barca99 írta:Mert most össze van rakva?

Mert most össze van rakva?Robcsyy írta:Ha elmegy ugyanúgy szét fog esni a Madrid, mint az Inter anno.
Komoly feladata lesz a következő edzőnek.
Ahhoz Benitezt kell hozniuk Mou helyére, reméljük így lesz!Robcsyy írta:
Ha elmegy ugyanúgy szét fog esni a Madrid, mint az Inter anno.
Komoly feladata lesz a következő edzőnek.
Ha elmegy ugyanúgy szét fog esni a Madrid, mint az Inter anno.Deus írta:Huh, Madrid tényleg feladta a bajnokságot....
Vajon, Mou maradni fog a következő szezonban?
Jolvan, elhiszem neked, bár azért nem teljesen értettem vele egyet. Azért általában ha van már 1 sárgája valakinek csak úgy nem kap reklamálásért, főleg nem egy Kaká aki nem hiszem hogy Ramos módjára beszélt a sporival. Érdekes. Mind1 is minket ez nem érint, holnap be kell húzni a meccsünketGareth Tello írta:De, ez neki az első Madridban.18Barca99 írta:Nekem úgy rémlik, hogy nem ez az első Madridban neki, vagy te valami statisztikából nézted? Most bevallom nem néztem utána
szerk.: 0-0! 18 pont előny meglesz!
De, ez neki az első Madridban.18Barca99 írta:Nekem úgy rémlik, hogy nem ez az első Madridban neki, vagy te valami statisztikából nézted? Most bevallom nem néztem utána
Kaká egy PITBULL!Imperial írta:Kaká életében először kapott piros lapot bajnoki meccsen, és másodjára kapott, ha a teljes pályafutását nézzük(a válogatottban Dél-Afrika ellen sikerült ez még egyszer)!
Nekem úgy rémlik, hogy nem ez az első Madridban neki, vagy te valami statisztikából nézted? Most bevallom nem néztem utánaImperial írta:Kaká életében először kapott piros lapot bajnoki meccsen, és másodjára kapott, ha a teljes pályafutását nézzük(a válogatottban Dél-Afrika ellen sikerült ez még egyszer)!
Igazság szerint Yaya lenne a tökéletes a Madridnak, egy Alonso-Yaya középpálya azért bőven acélosabb a mostaninál.lui1698 írta:Madridistán van egy cikk, hogy megszavaztatták a szurkolókat, akik a Silva-Falcao-Isco hármas vételét támogatják. A mellett, hogy ez a hármas alapból kerülne megint vagy 100-120 misibe, szerintem még ettől se lennének ki a kakiból, mert a kp-n Xabi maradna meg a tunéz.
Attól még hogy nem egy poszton játszanak attól még azért vették gondolom, hogy játszon, nem tudom mi lehetett a gond vele, előző teljesítményei alapján ilyen Khedira mellett bőven megüti a szintet. Xabi Alonso néhai tehermentesítésére is jó lenne vagy bármi de még csak esélyt se kapott. Persze nem látok bele a mindennapokba bármi benne lehet az ügyben. Tudom.sjay írta:Sahin szerintem nem egy poszton játszik Khedirával, előbbi a "hajtós", kreativitást mellőző játékosok közé tartozik, utóbbi meg (dortmundi évei alapján) inkább kreatívabb játékos.18Barca99 írta:
egy Sahint meg el kótyavetyélnek...
Sahin szerintem nem egy poszton játszik Khedirával, előbbi a "hajtós", kreativitást mellőző játékosok közé tartozik, utóbbi meg (dortmundi évei alapján) inkább kreatívabb játékos.18Barca99 írta:
egy Sahint meg el kótyavetyélnek...
EZ az Isco már most óriási játékos, vele tuti nagyot fognának. Falcao is tuti fogás lenne, de sztem a Benz-Higu duó sem gyenge. David Silvát hagyjuk, mert tudása alapján beférne, de amit fél éve művel, az vmi gyötrelem.lui1698 írta:
Madridistán van egy cikk, hogy megszavaztatták a szurkolókat, akik a Silva-Falcao-Isco hármas vételét támogatják.
egy Sahint meg el kótyavetyélnek...REMY írta:tökéletes meglátáslui1698 írta:
szerintem még ettől se lennének ki a kakiból, mert a kp-n Xabi maradna meg a tunéz.de ezt nem értem miért nem veszik észre a csapatnál. Khedira egy semmi... vicc, hogy olyan betonkezdő, hogy beszarás....
tökéletes meglátáslui1698 írta:
szerintem még ettől se lennének ki a kakiból, mert a kp-n Xabi maradna meg a tunéz.