Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Semmivel sem kéne megemelni a fizetését, örüljön, ha megkapja, amit eddig, a teljesítménye alapján azt sem érdemelné meg. Hihetetlenül szerencsés ez az ember, az ő képességeivel egyik másik csapatból sem tudott volna kiemelkedni, illene megbecsülnie, amit a klubnak köszönhet. Mascherano, vagy Villa leigazolásánál láthattuk, hogy egyesek beérték kevesebb pénzel, csak azért, hogy ide jöhessenek Pl. Puyol, Xavi, Iniesta a teljesítményük alapján jogosan követelhetnének nagyon magas fizetést, de mégsem teszik, nem olyan pénzéhesek, mint Valdes, nem akarják kizsigerelni a klubot. Vannak akik értéknek, megtiszteltetésnek veszik, hogy itt játszhatnak, de úgy látszik VV, annak ellenére, hogy saját nevelés nem tartozik közéjük.gg86 írta:Ez a 8 milliót akarok = Jó lenne egy kis fizetésemelés. Valdes tudja, hogy ennyit nem fog kapni, a Barca tudja, hogy ennyit nem fog adni, megegyeznek némi emelésben aztán kezet fognak.
azt azért ne vedd be, hogy még semmi nem történt...Valdés nyilatkozata arról, hogy szivesen kipróbálná magát máshol...nos ez konkrét lépés szerintem és igenis része a (majdani) alkudozásnak.Yaya(07-10) írta:minek ilyen posztokat írni? a semmit boncolgatja, hogy rossz fényben tüntesse fel a játékost...amíg nincs konkrétum minek ilyen hülyeségekkel borzolni a kedélyeket? Valdés szerint egyenlőre nem tárgyaltak a felek, majd ha visszadobja a klub ajánlatát, lehet szidni.
VV a legjobb kapus korban van, meg kellene becsülni, ha már ilyen szinten felépítették. a fizetések attól is függenek, hogy egy játékos mennyire pótolható. na már most Valdés az, aki Leo, és Piqué után akire egyszerűen nincs alternatívánk.
Pinto még jó, hogy nem keres sokat, évi 7-8 meccsért aligha fognak milliókat adni neki. Természetesen sokallom a 8 milliót, meg úgy egyáltalán minek kell ennyit fizetni a játékosoknak? Leo 16 millás szerződését sem értem, persze ha egymáshoz méregetjük a játékosokat, simán megilleti ennyi pénzt, de ez egy nagyon beteg fizetés. jó lenne, ha a uefa bevezetne végre valami fizetési sapkát, mert borzalmasan elszálltak az árak.
Ez mondjuk kicsit olyan cikk, hogy mindenki beleírtak, aki a FIFA-ban kijött a "legalább 85-ös szintű kapus" keresésre, különösebb realitás nélkül.salas9 írta:Ő is rajta van a listán Guaitaval és ter Stegennel együtt amit ma reggel írt a mundodeportivo:shutterisland írta:De Gea elképesztően pocsékul kezdett, minden meccsen szívtak miatta, aztán ahogy kezd hozzászokni a pl-hez, egyre jobb.
http://www.mundodeportivo.com/20130112/ ... 36931.html
Sztem meg inkább VV-nek kéne megbecsülnie, amit ez a klub tett érte, és befogni a pofáját. Nem egy helyzetben kapott úgy bizalmat, hogy a teljesítménye kapcsán nem volt rá érdemes, mégsem ültette le senki Mourinho módjára.Yaya(07-10) írta: VV a legjobb kapus korban van, meg kellene becsülni, ha már ilyen szinten felépítették.
Csapaton belül most nyilván nem pótolható, de 2014-ig bőven van idő értelmes alternatívát találni. Amúgy amíg nem volt jobbhátvéd cserénk, addig nem Alves kapta a legnagyobb fizetést, szóval még ez a gondolatmenet sem feltétlenül jó.Yaya(07-10) írta:a fizetések attól is függenek, hogy egy játékos mennyire pótolható. na már most Valdés az, aki Leo, és Piqué után akire egyszerűen nincs alternatívánk.
Ez lenne a lényeg. Nem tudom miért fontos neki ennyire a pénz... Kezdő kapus a világ legjobb csapatában, így is elég jó pénze van, nem értemSanama írta:"Amikor a klub azt szeretné, hogy maradj, és te is szeretnél maradni, akkor nem nehéz megállapodni" - Iniesta
Llorisnak én is nagyon örülnék! Meg Akinfeevnek isshutterisland írta:Llorisnak is javulni fog a teljesítménye, főleg, ha ő lesz az első számú kapus. Boldog lennék, ha ő védené majd a kapunkat egyszer.![]()
Ő is rajta van a listán Guaitaval és ter Stegennel együtt amit ma reggel írt a mundodeportivo:shutterisland írta:De Gea elképesztően pocsékul kezdett, minden meccsen szívtak miatta, aztán ahogy kezd hozzászokni a pl-hez, egyre jobb.
Oier és Masip sem volt (eddig) meggyőző számomra. A Junior A-ban viszont van egy 17 éves kameruni kapus akiről jókat írnak.Varatrix írta:Amúgy aki követi a B csapat meccseit, mi a helyzet az ottani kapusainkal?
Szerintem őt az araboktól nem kell félteni.shutterisland írta:
tökéletesen helytálló lenne ez, ha nem furakodtak volna be a sejkek, olajmilliárdosok.
mondjuk ettől függetlenül is jó nagy bohócnak kell lenni ahhoz, hogy valdesnek ilyen fizut adjanak.
viszont az anzsiba vagy psg-be mondjuk be is férne, és azt sem tartom kizártnak, hogy (persze ha ingyen, vagy bagóért) odamegy, jó fizut kapna.
A Real elleni elvesztett kupadöntőn a bekapott gól ellenére ha jól emlékszem elég szépen állta a sarat. De én is többet játszatnám, hatalmas forma, reflexei rendben vannak stb.messideco írta:Sok ismerősöm mondja, mint se nem Real se nem Barca szurkoló, hogy Pinto legalább egy szinten van Valdessel, lehet benne valami. Pinto sajnos igazán nagy csapatok ellen nem tudott bizonyítani
tökéletesen helytálló lenne ez, ha nem furakodtak volna be a sejkek, olajmilliárdosok.máshol se kapna 6-nál többet, sőt, megkockáztatom hogy még 6-ot se.