Victor Valdés

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2013.01.12. 13:16:23

Még Oleguer távozásával, messze Valdes a csapat leggyengébb pontja. Én ezt a 6 milkát se értem, talán a felét kaphatná. Mehet amerre lát, messze pótolható.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2013.01.12. 13:13:42

Azért ez így nem igaz, Puyol is tudott jobbhátvédet játszani. persze amikor kapitány sérült volt, nyilván nem állt fent ez a helyzet. én bízom Valdesben, a legrutinosabb kapusok között van, Iker, Cech és Gigi mérhető hozzá tapasztalat terén.

Ha a vezetőség úgy dönt, hogy nekik nem ér ennyit valdes, akkor nem fogják neki megadni a kért fizetést. Elég egyszerű a történet. Szerintem jelenleg nincs alkalmas helyettese a nemzetközi piacon. Ne felejtsük el hogy teljesen más a barca kapuját őrizni, és itt nem feltétlen a játékrendszerre gondolok. más elvárások, más szint. ide fejben kell nagyon rendben lenni, simán belebukhat egy barcás kalandba, egy amúgy tehetséges fiatal kapus. Akinfeev, meg LLoris? csak mosolyogni tudok ezeken a felvetéseken...jelen pillanatban egyetlen kapus lenne kimondottan erősítés a csapatnak, az pedig Neuer. fiatal, ügyes, és már rengeteg tapasztalattal rendelkezik. de gea, meg ter Stegen (vagy mi) azt sem tudják milyen egy bl egyenes kieséses mérkőzés.

Valdes egy biztos pont a csapatnál, én nem hajtanám el. Egy fiatal riválist simán el tudnék mellette képzelni, de hogy egyből bedobjunk a mély vízbe ilyen tehetséges, de rutintalan kapusokat...nem lenne túl jó ötlet.

"Semmivel sem kéne megemelni a fizetését, örüljön, ha megkapja, amit eddig, a teljesítménye alapján azt sem érdemelné meg. Hihetetlenül szerencsés ez az ember, az ő képességeivel egyik másik csapatból sem tudott volna kiemelkedni"

rengeteg ehhez hasonló marhaságot olvasni, csak azt nem tudom miből gondolja bárki, hogy máshol nem tudott volna érvényesülni? ilyet kijelenteni...horoszkóp, a kártya, vagy jósgömb mondta meg neked?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Yaya(07-10) 2013.01.12. 13:17:47-kor.
LG
Az Év fórumozója 2016

2013.01.12. 13:13:00

gg86 írta:Ez a 8 milliót akarok = Jó lenne egy kis fizetésemelés. Valdes tudja, hogy ennyit nem fog kapni, a Barca tudja, hogy ennyit nem fog adni, megegyeznek némi emelésben aztán kezet fognak.
Semmivel sem kéne megemelni a fizetését, örüljön, ha megkapja, amit eddig, a teljesítménye alapján azt sem érdemelné meg. Hihetetlenül szerencsés ez az ember, az ő képességeivel egyik másik csapatból sem tudott volna kiemelkedni, illene megbecsülnie, amit a klubnak köszönhet. Mascherano, vagy Villa leigazolásánál láthattuk, hogy egyesek beérték kevesebb pénzel, csak azért, hogy ide jöhessenek Pl. Puyol, Xavi, Iniesta a teljesítményük alapján jogosan követelhetnének nagyon magas fizetést, de mégsem teszik, nem olyan pénzéhesek, mint Valdes, nem akarják kizsigerelni a klubot. Vannak akik értéknek, megtiszteltetésnek veszik, hogy itt játszhatnak, de úgy látszik VV, annak ellenére, hogy saját nevelés nem tartozik közéjük.
Remélem most a klub nem fog engedni, és tiszteletre tanítja Valdest. Pl. egy kis padoztatás tökéletes lenne kezdésnek.
gg86
Jugador d'estrella

2013.01.12. 13:02:08

Ez a 8 milliót akarok = Jó lenne egy kis fizetésemelés. Valdes tudja, hogy ennyit nem fog kapni, a Barca tudja, hogy ennyit nem fog adni, megegyeznek némi emelésben aztán kezet fognak.
barcapowa
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2013.01.12. 12:54:18

Ter Stegen, Az atletico 18eves oriasi tehetsege,David Gill (vagy mi a neve...) jo lenne ide a csapatba:D
Valdeshez en sem ragaszkodok sajnos:)
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
mess2009
Director del Fútbol

2013.01.12. 12:37:26

Yaya(07-10) írta:minek ilyen posztokat írni? a semmit boncolgatja, hogy rossz fényben tüntesse fel a játékost...amíg nincs konkrétum minek ilyen hülyeségekkel borzolni a kedélyeket? Valdés szerint egyenlőre nem tárgyaltak a felek, majd ha visszadobja a klub ajánlatát, lehet szidni.

VV a legjobb kapus korban van, meg kellene becsülni, ha már ilyen szinten felépítették. a fizetések attól is függenek, hogy egy játékos mennyire pótolható. na már most Valdés az, aki Leo, és Piqué után akire egyszerűen nincs alternatívánk.
Pinto még jó, hogy nem keres sokat, évi 7-8 meccsért aligha fognak milliókat adni neki. Természetesen sokallom a 8 milliót, meg úgy egyáltalán minek kell ennyit fizetni a játékosoknak? Leo 16 millás szerződését sem értem, persze ha egymáshoz méregetjük a játékosokat, simán megilleti ennyi pénzt, de ez egy nagyon beteg fizetés. jó lenne, ha a uefa bevezetne végre valami fizetési sapkát, mert borzalmasan elszálltak az árak.
azt azért ne vedd be, hogy még semmi nem történt...Valdés nyilatkozata arról, hogy szivesen kipróbálná magát máshol...nos ez konkrét lépés szerintem és igenis része a (majdani) alkudozásnak.
StickyFingaz
Capitá del Barça

2013.01.12. 12:33:18

Ide egy Szczesny féle fiatal és tehetséges kapus kell.Az Arsenalnak óriási szerencséje van hogy rátalált a lengyelre, mert fiatal kora ellenére szerintem már a világ 10 legjobb kapusa közé tartozik.

Valdes meg felőlem mehet amerre lát.Sosem volt szimpatikus.
sjd
Llegenda del Barça

2013.01.12. 12:32:37

salas9 írta:
shutterisland írta:De Gea elképesztően pocsékul kezdett, minden meccsen szívtak miatta, aztán ahogy kezd hozzászokni a pl-hez, egyre jobb.
Ő is rajta van a listán Guaitaval és ter Stegennel együtt amit ma reggel írt a mundodeportivo:
http://www.mundodeportivo.com/20130112/ ... 36931.html
Ez mondjuk kicsit olyan cikk, hogy mindenki beleírtak, aki a FIFA-ban kijött a "legalább 85-ös szintű kapus" keresésre, különösebb realitás nélkül.
Yaya(07-10) írta: VV a legjobb kapus korban van, meg kellene becsülni, ha már ilyen szinten felépítették.
Sztem meg inkább VV-nek kéne megbecsülnie, amit ez a klub tett érte, és befogni a pofáját. Nem egy helyzetben kapott úgy bizalmat, hogy a teljesítménye kapcsán nem volt rá érdemes, mégsem ültette le senki Mourinho módjára.
Yaya(07-10) írta:a fizetések attól is függenek, hogy egy játékos mennyire pótolható. na már most Valdés az, aki Leo, és Piqué után akire egyszerűen nincs alternatívánk.
Csapaton belül most nyilván nem pótolható, de 2014-ig bőven van idő értelmes alternatívát találni. Amúgy amíg nem volt jobbhátvéd cserénk, addig nem Alves kapta a legnagyobb fizetést, szóval még ez a gondolatmenet sem feltétlenül jó.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára sjd 2013.01.12. 12:34:36-kor.
Mikaos
Director del Fútbol

2013.01.12. 11:52:11

Mezőnyjátékos esetében pofátlannak tartanám 31 évesen a fizetésemelési igényt.
Kapusnál azonban kicsit másképp néz ki a helyzet: 30 felett nemcsak 3-4 év van pluszban, hanem inkább 7-8.
Egy kapus 30 éves korára lesz "25 évesnek" megfelelő játékos - ráadásul az esze is ennyi idősen jön meg :)

Viszont azt túlzásnak tartom, hogy a második legjobban fizetett játékos legyen a csapatban. Ha a 30 feletti játékosokat kiveszem a pakliból, akkor is 3-4 játékost tudok mondani, aki fontosabb láncszeme a csapatnak.

Természetesen fontos, hogy Valdes érti és (kapushoz képest) viszonylag technikásan is műveli a Barca-féle focit, de ha túl sokat kér, akkor részemről nem tartóztatnám (nem mintha lenne beleszólásom).
salas9
Entrenador del Barça

2013.01.12. 11:51:18

Sanama írta:"Amikor a klub azt szeretné, hogy maradj, és te is szeretnél maradni, akkor nem nehéz megállapodni" - Iniesta
Ez lenne a lényeg. Nem tudom miért fontos neki ennyire a pénz... Kezdő kapus a világ legjobb csapatában, így is elég jó pénze van, nem értem :roll:

Amúgy múlt héten írta a sport.es, hogy figyeljük a Guaitat a Valenciábaól. Tegnap előtt lett 26 éves, 4 millio körül mozog az ára és szerintem kevesebb lenne a fizetése mint most Valdesé. Noha véleményem szerint egy kicsivel gyengébb kapus Victornál.
http://www.sport.es/es/noticias/barca/b ... ta-2286755
shutterisland írta:Llorisnak is javulni fog a teljesítménye, főleg, ha ő lesz az első számú kapus. Boldog lennék, ha ő védené majd a kapunkat egyszer. :)
Llorisnak én is nagyon örülnék! Meg Akinfeevnek is :wink:
shutterisland írta:De Gea elképesztően pocsékul kezdett, minden meccsen szívtak miatta, aztán ahogy kezd hozzászokni a pl-hez, egyre jobb.
Ő is rajta van a listán Guaitaval és ter Stegennel együtt amit ma reggel írt a mundodeportivo:
http://www.mundodeportivo.com/20130112/ ... 36931.html
Varatrix írta:Amúgy aki követi a B csapat meccseit, mi a helyzet az ottani kapusainkal?
Oier és Masip sem volt (eddig) meggyőző számomra. A Junior A-ban viszont van egy 17 éves kameruni kapus akiről jókat írnak.
http://www.mundodeportivo.com/20130111/ ... 91434.html

Bocs a hosszú írás miatt :oops:
Kép
socio66

2013.01.12. 11:46:06

[quote="Yaya(07-10)"][/quote]
ha végigkövettél már néhány átigazolási, szerződéshosszabbítási folyamatot, akkor tudsz olvasni a sorok között, nem kell agysebésznek lenni hozzá.
ha megbecsülné a helyét, és kizárólagos szándéka lenne a hosszabbítás, nem mondana olyat, hogy szívesen megismerne más kultúrákat, vagy most is ez a 'nem nyilatkozok a jövőmmel kapcsolatban' egyértelműen mutatja, hogy feltételei lesznek a klub felé, és nyitva hagy minden kaput.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.01.12. 11:40:38

shutterisland írta:
tökéletesen helytálló lenne ez, ha nem furakodtak volna be a sejkek, olajmilliárdosok.
mondjuk ettől függetlenül is jó nagy bohócnak kell lenni ahhoz, hogy valdesnek ilyen fizut adjanak.
viszont az anzsiba vagy psg-be mondjuk be is férne, és azt sem tartom kizártnak, hogy (persze ha ingyen, vagy bagóért) odamegy, jó fizut kapna.
Szerintem őt az araboktól nem kell félteni.
Azért ott sem idióták dolgoznak, Valdesnek meg még marketingértéke sincs. Egy arab se adna ennél nagyobb fizut neki, illetve meg se vennék. Minek?
Hart,Sirigu nem sokkal rosszabb kapusok,ha rosszabbak egyáltalán. Valdes meg nem sztár,nem felkapott név,szerintem totál kiesik ezért az arabok látóköréből.

Ha a klubnak van egy cseppnyi józan esze,elédob egy évi 3 millás ajánlatot,aztán örüljön annak Valdes.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2013.01.12. 11:13:50

minek ilyen posztokat írni? a semmit boncolgatja, hogy rossz fényben tüntesse fel a játékost...amíg nincs konkrétum minek ilyen hülyeségekkel borzolni a kedélyeket? Valdés szerint egyenlőre nem tárgyaltak a felek, majd ha visszadobja a klub ajánlatát, lehet szidni.

VV a legjobb kapus korban van, meg kellene becsülni, ha már ilyen szinten felépítették. a fizetések attól is függenek, hogy egy játékos mennyire pótolható. na már most Valdés az, aki Leo, és Piqué után akire egyszerűen nincs alternatívánk.
Pinto még jó, hogy nem keres sokat, évi 7-8 meccsért aligha fognak milliókat adni neki. Természetesen sokallom a 8 milliót, meg úgy egyáltalán minek kell ennyit fizetni a játékosoknak? Leo 16 millás szerződését sem értem, persze ha egymáshoz méregetjük a játékosokat, simán megilleti ennyi pénzt, de ez egy nagyon beteg fizetés. jó lenne, ha a uefa bevezetne végre valami fizetési sapkát, mert borzalmasan elszálltak az árak.
lui1698
Llegenda del Barça

2013.01.12. 10:52:50

Azért az oké, hogy most Valdés éppen szemétláda státusznak örvend, de nehogy már egy szint legyen Pinto-val. :lol:
Bírom az öreget, de egy idióta, és abszolút elég neki az a pár meccs amit kap évente.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
davi10
Llegenda del Barça

2013.01.12. 10:45:50

messideco írta:Sok ismerősöm mondja, mint se nem Real se nem Barca szurkoló, hogy Pinto legalább egy szinten van Valdessel, lehet benne valami. Pinto sajnos igazán nagy csapatok ellen nem tudott bizonyítani :(
A Real elleni elvesztett kupadöntőn a bekapott gól ellenére ha jól emlékszem elég szépen állta a sarat. De én is többet játszatnám, hatalmas forma, reflexei rendben vannak stb.

Valdés-t kicsit sajnálom. Nem volt ő olyan rossz kapus, de a tavalyi Real - Barcán, amikor az első percben eladta a labdát és gólt kaptunk, azóta röhög rajta a világ, szerintem a formahanyatlása és az önbizalmatlansága is emiatt van. Mindenesetre én beadnám a Mourinho-figurát, és betenném Pintot vagy Oiert a következő meccsen a kezdőbe, még mindig Valdest kéne padoztatni, mint Casillast.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
messideco
Presidente del Barça

2013.01.12. 09:01:00

Sok ismerősöm mondja, mint se nem Real se nem Barca szurkoló, hogy Pinto legalább egy szinten van Valdessel, lehet benne valami. Pinto sajnos igazán nagy csapatok ellen nem tudott bizonyítani :(
Kép
"And my heart will leave you never."
daffy
Madridista

2013.01.12. 08:40:40

nem tudom mennyire hiteles a forrásom,de eszerint pinto nem keres 1 milliót sem évente. annyival azért nem jobb valdes,hogy 8-10szeres pénzt keressen. ha nem fogadja el a hatot(amit elfog,mert annyira csak nem ostoba),akkor keresnék egy fiatalt(x<23 év),aki pinto mellett edződhet és lehetőséget is kaphat bőven
mess2009
Director del Fútbol

2013.01.12. 08:23:02

úgy látom nagyjából egységes a kép vele kapcsolatban itt a fórumon, én sem vagyok kivétel. tehát: ha a Barcának költenie kell kapusra, akkor az ne Valdés legyen!
az nyilvánvaló, hogy a nyilatkozataival a pénz szerzésre hajaz de legyünk elnézőek, ez még belefér. egyébként gondolom vannak(kialakult) trendek, hogy maga a poszt mennyit ér(arányaiban a csapaton belül) nos ő megérdemli - a poszt átlagát! érdemben az indián sem véd kirívóan rosszabbul, bár nyilván őt kevesebbet látjuk és azért a stábnak több az infója róluk. összességében én nagyobb bajnak érezném, ha egy túlzott összeggel kínálnák meg mintha elengedik, a többit meglátjuk.
noname
Llegenda del Barça

2013.01.12. 07:47:32

Felőlem mehet amerre lát. Pintot is sokkal jobb kapusnak tartom és sztem minimum 4-5 minimum ilyen kvalitású kapus elérhető a piacon.
A Fifa egy szégyen
shutterisland
Director del Fútbol

2013.01.12. 02:34:23

máshol se kapna 6-nál többet, sőt, megkockáztatom hogy még 6-ot se.
tökéletesen helytálló lenne ez, ha nem furakodtak volna be a sejkek, olajmilliárdosok.
mondjuk ettől függetlenül is jó nagy bohócnak kell lenni ahhoz, hogy valdesnek ilyen fizut adjanak.
viszont az anzsiba vagy psg-be mondjuk be is férne, és azt sem tartom kizártnak, hogy (persze ha ingyen, vagy bagóért) odamegy, jó fizut kapna.

én mindig azon az állásponton voltam, hogy olyan hatalmas gondom nincs vele, de szívesen hoznék egy jobbat, vagy egy olyat, aki most még lehet nem jobb, de fiatal, és fejlődőképes.
ebben az esetben nem zavarna a távozása, viszont ha pintoval vagy valamelyik ifivel akarjuk pótolni, akkor inkább maradjon.
muslerára hálót ki! :)
Sanama
Llegenda del Barça

2013.01.12. 01:43:53

Felőlem ugyanúgy mehet, ahogy Alves is :D
Egyszerűen röhej ez a csávó. A csapat leggyengébb pontja, de több lóvé kell neki. Komolyan mondom nevetséges. Ha annyira ki akarja próbálni magát más csapatokban, menjen nyugodtan... Aztán majd küzdhet a dobogóért.
Hihetetlen....
Egy VV - Casillas csere poén lenne :P
Mihu
Director del Fútbol

2013.01.12. 01:40:49

Tuti hogy nem fog elmenni...tudja ő jól, hogy máshol se kapna 6-nál többet, sőt, megkockáztatom hogy még 6-ot se. Úgyhogy óriási sgget csinálna a szájából, ha távozna egy 5 milliós fizetést ajánló csapathoz...
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2013.01.12. 00:52:45

olyan érzésem van, hogy most áll úgy a szitu leginkább, hogy távozhat.
kristop
Entrenador del Barça

2013.01.07. 15:33:01

tényleg, mi lesz, ha nem adnak neki többet? elmegy a szerződése lejárta után? hát valószínűleg ja, eladni úgyse tudjuk senkinek. mármint alapból eltudnánk, de ekkora fizetést senki se vállalna be. ha lejáró szerződéssel megy el, akkor se vesztünk semmit, mert ha hosszabbít akkor valószínűleg itt vonulna vissza, szóval akkor se tudnánk eladni.

32 évesen jár le a szerződése, akkortájt így is úgy is el kell kezdeni keresni az utódját már, szóval szerintem a barcelona van jobb alkupozícióban. ez a nyolc millió most csak ilyen próbálkozás tőlük hátha kapnak hetet. de ha kicsit a sarkunkra állunk szerintem visszavonulnak.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.01.07. 14:49:16

Nah nehogy megint elkezdje amit pár éve,mit képzel magáról?
Ha a klub megadja neki a 8at,akkor meg is érdemlik.
Hihetetlen ez az ember komolyan,nem hogy örülne,hogy itt játszhat,ezekkel az emberekkel,és kap érte évi 6 millát,ami már eleve hatalmas túlzás. De nem,neki 8 kell,mert ő a nagy victor... :roll:

remélem nem adja meg a klub neki. újítsa meg a jelenlegi 6M-ós szerződését,és maradjon csöndbe,hogy nem akarják csökkenteni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Lezárt