http://www.galatasaray.org/kulup/haber/15711.php
Visszamegy oda ahol belendült a karrierje.Remélem hogy újra jól fog játszanimessideco írta:Egyet én is írjak ide:
SahinDortmund (köcsönbe)
Állítólag a Liverpoolnál sem voltak teljesen elégedettek vele, nem is marasztalták, úgy tűnik. Forrás: madridista.hu
Elvileg nyáron megy ingyen.Initom írta:lewis holtbyspurs az árakról még nem szivárogtak ki információk.
Én egy feltörekvő játékosnak sem javasolnám, hogy Chelsea-be igazoljon, nagyon sokaknak okozott törést a karrierjében a londoni kaland. Ahol jönnek-mennek az edzők, minden nyáron nagy bevásárlás van, ott a legkönnyebb eltűnni a süllyesztőben. Persze vannak akinek sikerül stabilan megvetniük a lábukat, de ők vannak kisebbségben. Szerintem a sok olyan ígéretesnek tűnő játékos - néhánynak már lehet a nevét is elfelejtettük- vihette volna jóval többre, ha anno nem a kékekhez igazol.fanbarca írta: Elég nagy hiba lenne szerintem részéről, ha egyből a Chelsea-be menne. Túl nagy falat hirtelen, szerintem előbb ki kéne magát próbálja egy Sunderland/Everton szintű csapatban. Habár már 24 éves.
Közben meg állítólag Robinho a Flamengo/Santos fele, míg Pato a Corinthians fele kacsintgat.
Thiago Silva esete azért szvsz a szabályt erősítő kivétel kategória, mert rajta kívül nem sokan tudtak az első kudarc után visszatérni Európába, és szép karriert befutni. A legtöbben ha visszatértek újra megbuktak, vagy nem is jöttek már inkább vissza. De valóban, az ő példája mutatja, hogy nem lehetetlen dolog ez, csak valószínűtlen. Kisebb összegben mernék rá fogadni, hogy Pato sosem lesz már az európai fociban jelentős tényező.Anno Thiago Silva is hazament, majd visszajött a Milanba már idősebben és azóta Európa legjobb védői közt tartják számon sokan. Ki tudja, lehet ő is így fog járni. Bár tényleg, amilyen sérülékeny..
Anno Thiago Silva is hazament, majd visszajött a Milanba már idősebben és azóta Európa legjobb védői közt tartják számon sokan. Ki tudja, lehet ő is így fog járni. Bár tényleg, amilyen sérülékeny...TT írta:szomorú. én nagyon bírom a csávót, szerencsétlennek 23 évesen annyi sérülése volt már, hogy 4-5 játékos bőven osztozkodhatott volna belőleab1daL írta:Hivatalos: Alexandre Pato a klubvilágbajnok Corinthiansban folytatja pályafutását!![]()
remélem még visszajön az elit fociba, én nálunk is szívesen elnéztem volna.
szomorú. én nagyon bírom a csávót, szerencsétlennek 23 évesen annyi sérülése volt már, hogy 4-5 játékos bőven osztozkodhatott volna belőleab1daL írta:Hivatalos: Alexandre Pato a klubvilágbajnok Corinthiansban folytatja pályafutását!
Elég nagy hiba lenne szerintem részéről, ha egyből a Chelsea-be menne. Túl nagy falat hirtelen, szerintem előbb ki kéne magát próbálja egy Sunderland/Everton szintű csapatban. Habár már 24 éves.StickyFingaz írta:Ezt a gyereket a Chelsea nagyon akarja.És mint tudjuk Abramovicsnak nem számít a pénz.messideco írta:Bemutatom Wilfried Bonyt
A gyerek a holland bajnokságban szereplő Vitesse csapatát erősíti, és azt mondják rá, hogy ő az új Drogba. Vezeti a góllövőlistát, 13 meccsen 14 gólt lőtt![]()
Itt egy videó róla, érdemes rá figyelni szerintem.
https://www.youtube.com/watch?v=m35ht2Ex9zY
Én érdeklődtem felőle hogy merre van,hát sajnálom h így elherdálta a tehetségét,én csodáltam azt amit a Portóban művelt.bence-barca írta: "A török Besiktas labdarúgócsapata közös megegyezéssel felbontotta Ricardo Quaresma szerződését, így a portugál válogatott szélső szabadon igazolható.
Quaresmát 2010-ben igazolta le az akkor Bernd Schuster által irányított Besiktas az Internazionalétól, de a játékos nem találta a helyét az isztambuli csapatnál, és már idén októberben bejelentette távozási szándékát. A klub vezetői végül teljesítették a 29 éves szélső kívánságát, felbontották a szerződését, sőt a hírek szerint még a következő négy hónapra neki járó bérét is kifizették."
- nso
Nemrég valamelyik topicban vt róla szó mi van vele. Hát jelenleg ez.
lukakut 17 évesen vették meg... most is csak 19...noname írta:Lukaku is jól bevált.StickyFingaz írta:Ezt a gyereket a Chelsea nagyon akarja.És mint tudjuk Abramovicsnak nem számít a pénz.![]()
Ezt a gyereket a Chelsea nagyon akarja.És mint tudjuk Abramovicsnak nem számít a pénz.messideco írta:Bemutatom Wilfried Bonyt
A gyerek a holland bajnokságban szereplő Vitesse csapatát erősíti, és azt mondják rá, hogy ő az új Drogba. Vezeti a góllövőlistát, 13 meccsen 14 gólt lőtt![]()
Itt egy videó róla, érdemes rá figyelni szerintem.
https://www.youtube.com/watch?v=m35ht2Ex9zY