Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pár agysejtem még akad,ha elolvasok valamit. nagy valószínűséggel nem a közepén kezdem:)S.Agüero írta:Olvasd már el az elejét is...margarin írta:
SZÁNALMAS!
Ez csak egy vicc, és nem is valódi a levél...![]()
tessékRonaldinho&Barca írta:Valakinek van egy friss képe Messiről, amin a 4 arany lasztival van?
Itt egy.Google 4. találat. http://www.csakfoci.hu/files/imagecache ... ylabda.jpg (van pont ugyanilyen kép csak ott 3 labda van szóval lehet hogy fotosoppolt)Ronaldinho&Barca írta:Valakinek van egy friss képe Messiről, amin a 4 arany lasztival van?
Végre, köszönöm.Game90 írta:recrea írta: Forrást esetleg tudsz?
recrea írta: Forrást esetleg tudsz?
Számomra akkor nincs forrás.daffy írta:írva volt,hogy gazzetta. sajnos nem tölti be az oldalt,így keresni nem tudok. magát a cikket nem láttam,ezért is írtam a másik topikban,hogy várjunk valami hivatalosra,mert ez így péniszségrecrea írta: Linkeld be légyszi daffy.
írva volt,hogy gazzetta. sajnos nem tölti be az oldalt,így keresni nem tudok. magát a cikket nem láttam,ezért is írtam a másik topikban,hogy várjunk valami hivatalosra,mert ez így péniszségrecrea írta: Linkeld be légyszi daffy.
Linkeld be légyszi daffy.daffy írta:oda van írvarecrea írta: Forrást esetleg tudsz?
Persze, h nem, mert nincs.
Írtam,hogy odaát La Gazzetta-t írtak forrásban,bár ott most elég nagy az elvakultság,így lehet vki benyomott egy kamuforrást...recrea írta:A sok madár meg eszi.Mezner2 írta:Tök jó,egy-két agyhalott firkász a következőket hozta le:......![]()
Szerintem fegyvert tartva a halántékukhoz kényszerítettek mindenkit, h Messire szavazzon. Akihez ilyen módon nem jutottak el, ott Blatter kiradírozta az eredeti választ, Platini pedig beírta Messit az első helyre.
Forrást esetleg tudsz?
oda van írvarecrea írta: Forrást esetleg tudsz?
A sok madár meg eszi.Mezner2 írta:Tök jó,egy-két agyhalott firkász a következőket hozta le:......
Csabi itt szerintem a 2013-as díjról beszélt, amibe nem tartozik bele a vébé, hiszen az majd csak jövőre lesz.Spanyolország menetel a vébén, Iniesta győztes gólt rúg az elődöntőben a németek ellen. A döntőben aztán összetalálkoznak Messi Argentínájával. A kék-fehérek győznek, így Messi világbajnok lesz, de a torna legjobbjának Iniestát választják, aki a fináléban is betalált a spanyol kapuba.
Emellett a Barçában is brillírozik, így övé lesz az Aranylabda.
a következő aranylabdáig nem rendeznek vb-tGareth Tello írta:Erre már megvan a tervem.Game90 írta:De szerintem jót tenne a jelenlegi labdarúgásnak, ha jövőre pl. Iniesta kapná.
Spanyolország menetel a vébén, Iniesta győztes gólt rúg az elődöntőben a németek ellen. A döntőben aztán összetalálkoznak Messi Argentínájával. A kék-fehérek győznek, így Messi világbajnok lesz, de a torna legjobbjának Iniestát választják, aki a fináléban is betalált a spanyol kapuba.
Emellett a Barçában is brillírozik, így övé lesz az Aranylabda.![]()