recrea írta:
Kicsit el van szerintem túlozva ez a madridi válság, volt már ilyen a történelmükben, h kifütyülték az edzőt, nálunk sem volt szebb a helyzet Gaspart idején, aztán jött Laporta és ráncba szedte a klubot. Az elnökválasztás biztosan jót fog tenni nekik.
Én úgy gondolom, hogy azért érdekes a dolog, mert ki fogja újra naggyá tenni a madridot, ha nem Mourinho? Nem vitás, hogy ezzel a céllal érkezett, erre 2 és fél év alatt jutott neki egy kupa, egy bajnokság és egy szuperkupa és mellesleg szétbarmolta a klubot.
Daffy-val már párszor beszéltünk erről, de gyakorlatilag nincs olyan edző, aki normális, és tudna hozni akár olyan eredményességet is, mint a special5. Egy Ancelottival röhögve fogjuk sorra nyerni a bajnokságokat ellenük továbbra is.
Szóval amíg Capellonál, Schusternél stb. mindig látszott, hogy még lehet valaki jobbat hozni, most ez a perspektíva nem igazán látszik a Real háza táján. Főleg, hogy a keretre is ráfér egy alapos tisztogatás sokak szerint, ami megint komoly kockázatokkal jár.
Rinku írta:
Persze, szívesen adnak a Madridnak pénzt, névértékileg és jövedelmileg a világ top3-s klubjainak egyike, biztos fedezeti forrás. Tegyük fel, hogy a 120 milliót, de ha nem is 120-t, olyan 90-100-t feláldoz a vezetőség. Valós fenyegetettségként ugyan nem fog jelentkezni az összeg, hogy mondjuk kényszeresen játékosokat kell eladni, vagy a Ronaldo fejével hímzett alsónadrágok ára a másfélszeresére ugrik, de 90-100 millió nem kevés összeg, nemhogy 120, azért ezzel Madridban is több mint tisztábban vannak. Olyannyira, hogy csak ezért nem küldik el, túlságosan nagy ez a méregfog, hogy kihúzzák, ennyire nem éri meg. Vagy talán mégis? Ki tudja.
Asszem ez a 90-100 csak 36 millió. De ha belegondolunk, azért mégis csak egy Modric ára, és ha az új edző új keretet akar csinálni, lehet h hiányozni fog ez a pénz. De sztem inkább tényleg arról van szó, hogy mindenki a másik lépésére vár, Special5 szemmel láthatólag nem szégyelli magát, Pereznek meg már úgyis mind1, h most rúgja ki, vagy a szezon végén hagyja a PSG-nek, h elvigye.
Amúgy egy zseniális Crackóvia videó erről:
http://www.youtube.com/watch?v=3-p0yF7_EvU