StickyFingaz írta:
Parkot,Diabyt,Homlokot meg Remzit el kell adni
4 zsák krumplit talán kapunk értük. Amúgy Diaby most tér vissza a sérüléséből, szóval télre meg is van az új igazolásunk!
Gareth Tello írta:A Szalai-transzfernek szerintem nincs realitása, pláne nem 20 millióért. De szerintem jobb is így a Senalnak, Ádám nem Ágyús-szint.
Game, messideco, ti örülnétek neki?
Röviden: nem.
Hosszabban: szerintem sem Senal-szint, jó neki ez a Bundesliga középmezőny. Semmivel sem tudna többet hozzátenni a játékunkhoz, mint Giroud, nekünk meg igazából elé kéne csatárt szereznünk. Bár ha Ba-ért sajnáltuk a 7 milliót, akkor nem lesz itt semmi sem.
Amúgy meg, amikor ezt a hármat egy mondatban olvastam: Szalai, Arsenal, 20 millió...
És én csatár igazolás helyett jobban örülnék egy DM-nek, átjáróház a középpályánk.
Varatrix írta:Fellaini a héten aláírhat a Chelsea csapatához 27 millió euro ellenében, 5 milliós fizetéssel. (dailymail, L'Equipe többek közt)
Ha jól tudom, volt a szerződésében egy kivásárlási ár, gondolom ez 27 millió euró volt. Idén nagyon megy neki, Moyes megtalálta a helyét a csatár mögött, kérdés, hogy Hazard-ék mellett mennyi lehetőséget kapna ezen a poszton a Chelsea-ben, vagy pedig menne ilyen box2box-nak (asszem az Everton-ban először DM/box2box volt, szóval nem lenne ismeretlen neki ez a poszt, csak kár lenne ott elpazarolni a tehetségét). Mindenesetre ígéretes lenne ez a fiatal mag, csak hát nem ártana egy normális edző sem nekik. Amúgy Lampard-ot sajnálom, hiába Chelsea-ikon, nem illik már bele a képbe (meg már nem is a régi).
Mondjuk az vérciki, hogy már egy Walcott kaliberű játékossal is ennyit szenvedünk...
More from David Ornstein on Theo Walcott:
"Despite suggestions to the contrary, there have been no formal talks between Arsenal and Walcott's representatives since August, when he rejected a fresh five-year contract worth £75,000-a-week (he currently earns £60,000-a-week).
"However, his stance has softened since being given a run of starts as Arsenal's central striker and, crucially, he does not want to leave the club he joined in 2006. Arsenal are increasingly confident he will extend his stay at Emirates Stadium.
"Now that the footballing issues have been resolved, if a compromise can be reached on his salary and image rights, it is likely Walcott will sign a new contract. His representatives are expecting Arsenal to call them to the negotiating table in the coming days and, provided a suitable offer is made, this seemingly never ending saga could finally be put to bed."