Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kösziMichaaBee írta: Ez nem előrejelzés, hanem konkrétan megmondja Neked a HT, hogy ez a csapat lesz a bajnokságodban jövőre.
Ez nem előrejelzés, hanem konkrétan megmondja Neked a HT, hogy ez a csapat lesz a bajnokságodban jövőre.streho87 írta:hát gyerekek én valami istenkirály vagyok![]()
![]()
leadtam a pontot az utolsó fordulóban hátha szerencsével gyenge csapat esik ki, a következő szezon tabellájában azt jelzi a kieső csapat Újpest-F.C. (ami nekem Fradistaként presztízs meccs) de amint rámentem a csapatra egyből elémtárult a legszebb látvány egy LABDÁT RUGDOSÓ ROBOT
![]()
egyébként ez az előrejelzés megbízható? mert akkor rettenetesen boldog leszek
Ment a pü.Rinku írta:Játszhatunk.Privát üzenetben küldj már légyszi egy csapad ID-t!
Játszhatunk.Gareth Tello írta:Nagyon szeretem, amikor két játékosom is lesérül egy barátságos meccsen...![]()
Apropó, barátságos, jövő héten egy meccset valaki?
Nekem egy jó ideje 6 van már, valahol olvastam, hogy az éri meg a legjobban. Nem tudom, hogy ez mennyire igaz, de én nagyjából meg vagyok elégedve annak a 6-nak a teljesítményével.Barcaman1993 írta:Sportpszichológust mennyit érdemes tartani? Jelenleg 1 sincsen a spórolásom miatt, de elég komolyan föl tudják nyomni az önbizalmat, ami meg a támadást. Erre jó lenne, ha vki válaszolna.
Ahogy mondani szokás, idegenben jó az XGareth Tello írta:Nektek hogy sikerült az utolsó forduló?
Köszi a tanácsokatMichaaBee írta:
(Jól emlékszem, hogy újrakezdő vagy és nagyjából vágod mit értek az alatt, hogy fiatalok edzéséből pénzt csinálni?)
Ne nagyon költs pénzt "erősítésre", ez hosszútávon csak gyengítés.kudu írta:A csapatom úgy, ahogy rendben van a hetedosztályra, de csatár és kapus fronton elég gyengén állok.
Vásároltam elég olcsón két hátvédet, egyik nagyszerű, másik pedig jó védekezéssel.
Még van majd 40 000 e ft-om, ezért úgy gondoltam, hogy ebből vásárolnék egy idősebb kapust, valamint egy relatíve idősebb csatárt, akinek a gólszerzése legalább jó, mivel több pénzem nincs jobb képességűre.
Edzésnek a szélsőjátékot terveztem, ott van fiatal játékosom, akinek használna ez az edzés.
Vélemények?
Asztalon Villa
Először is, a középpálya értékeléshez az ég egy adta világon semmit nem számít valakinek a szélsőjátéka. (SÚGÓ!FtcSikiHun írta:valaki árulja már el nekem, hogy miért gyenge a középpályám, amikor játékszervezést edzek és a kezdőm:
jobbszélső, játékszervezés: remek 22éves
három középső kp: nagyszerű, kiemelkedő, kiemelkedő, 18-20-23 éves
balszélső, szélsőjáték: nagyszerű
Sok mindentől is függ. Egyrészt nekem ragyogó és lenyűgöző játékszervezésű emberekkel van ilyen értékelésem, esetleg vmivel jobb. De összetett a dolog. Egyrészt rengeteget számít a játékos formája és erőnléte. Nem mindegy, hogy jó, vagy gyenge formában játszik. Az is számít, hogy idegenben, vagy otthon játszol és milyen felfogásban. Aztán továbbá még összefügg a csapatszellem szintjével is. Végül pedig, a játékszervezés nem csak a 3 kp-tól és 2 szélsőtől, hanem a védőidtől és az esetleges def csatiktól is függ. Egyébként sztem teljesen reális ez az értékelés számodra.FtcSikiHun írta:valaki árulja már el nekem, hogy miért gyenge a középpályám, amikor játékszervezést edzek és a kezdőm:
jobbszélső, játékszervezés: remek 22éves
három középső kp: nagyszerű, kiemelkedő, kiemelkedő, 18-20-23 éves
balszélső, szélsőjáték: nagyszerű
Akkor tárgytalan, de azért kösziMichaaBee írta:...
Ha a HT-n található, Eurobarca föderáció néven elkönyvelt fedre gondolsz, akkor annak vajmi kevés köze van az itteni társasághoz.kudu írta:Jelentkeztem a föderációba, valaki majd fogadja el