Game90 írta:
Rondo-t csak én vágnám tarkón egy büdös menyéttel? Doc helyében azért elbeszélgetnék vele, ilyen eltiltások azért nem kellenének, RR lassan rosszabb, mint egy 15 éves.
Tarkón nem kéne vágni, de elég bosszantó, hogy el-el tiltják, most azért hozzáteszem val. a nem mutatott együttműködést dolog miatt meszelték el 1 meccsre, szabálytalanság egyértelmű volt, s ez a túlzott hevesség bizony sokszor visszaüt.
Game90 írta:
Bradley védekezése meg tényleg elit, de ahogy Bazska is mondta, lassan már úgy beszéltek róla, mintha egy Jordan lenne.
Nem beszél senki Jordanről, de jelenleg Bradley óriási "game changer".
Rondo hiányát eltudja viselni a csapatjáték, de állítom Bradley-ét kevésbé (mondjuk ha Lee nem lenne inkozisztens nem lenne ezzel gond, bár feljövőben van)
22 éves még tud is tovább fejlődni, s csapatjátékot tekintve rohadt fontos elem.
Game90 írta:
KG végül oda ment Melo-hoz? Vagy megint fake tough guy volt?
Ez meg kisebb sztereotípia amúgy, ez a fake tough guy dolog

De nem ment oda, majd élesben le lesz ez rendezve, Melot tarkón fogja valaki csapni, ebben biztos vagyok
Game90 írta:
Melo meg azért Melo, mert ha rossz napja van, akkor is rádob 20-at (de most sorolhatnám a többi játékost is, Kobe, Westbrook, Love, 0/5 tripla után szívfájdalom nélkül felemelik a hatodikat is). Azért elit scorer és szerintem top5 clutch játékos. Szóval simán benne volt, hogy összekapja magát és az utolsó 2-3 percben megnyeri a meccset.
ERz meg így van, ezért scorer, ezért szereti valaki, s ezért nem, én speciel ezért utálom, de ez részletkérdés
Game90 írta:
Harden meg szép csendben, sorozatban 12 db 25+ pontos meccsen van túl

13 a franchise rekord. Mellesleg ő lett a hét játékosa Nyugaton, ebben a szezonban már másodjára.
Minap beszélgettünk egy ismerősömmel, év újonca stb dolgokról, részemről felvetődött, hogy MIP idén Harden, oké hasonló számokat tudott volna hozni 40 perces játékidővel, de idén ez így elég meredek tőle, s mégis csak ezek a száraz tények, nem a per 36 minutes-re vetített statok, amik egy támpont, szóval a lényeg embertelen, de ő is olyan, hogy negyeden belül 7 perc 0/8 majd 5 perc 6/6, múltkor csak a második félidőben szórt valami 25öt, elsőben meg talán 4et.De még fiatal ő is.
Game90 írta:
Lakers - Rockets meg kötelező lesz este, ki nem hagynám.
1. Howard, Gasol, Hill nincs, ez a Jamison, Artest, Clark, Sacre C-PF rotáció kemény lesz
2. Szerintetek melyik lesz a legdurvább LAL lineup? Én egy Nash - Duhon - Meeks - Kobe - Artest-re tippelek.
3. Kobe-nak kinéz egy 40+ FGA-s meccs, Asik-nak meg egy career-high lepattanóban.
Mindegy, csak ott legyen Jamison

Ha már felvettem fantasyban, bízva hogy kap lehetőséget a sérülések miatt, szóval minden 5ös lehet, de Jamisonnal
Game90 írta:
Amúgy Howard-nak 1 hét kihagyást írtak, miközben ugyanazzal a sérüléssel:
Nicolas Batum missed about three months of the 2009-10 season with a labrum tear, and Jameer Nelson missed about four months.
hip-hip hooray, ha nem lenne nálam fantasyban nem érdekelne, de így...Azért bízom benne nem műtik, aztán elkocog valamennyit, mintsem kihagy 3-4 hónapot, akkor nekem ez a szezon kuka

(mondjuk a Lakersnek is nagy valószínűséggel

)