Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Barca legtechnikásabb játékosai szerintem: Dinho, Xavi, Deco, van Bommel, Edmilson, Iniesta, Eto'o, Messi. Vannak viszont akiken nem tudok kiigazodni. Egyszer meglepően szépen oldanak meg egy-egy szituácót, máskor meg sül a képemről a bőr, hogy ki ez aOrdog írta:Xavit, Ezquerrot és (Puyolt) is kihagytadBadi írta:és Deco
és Iniesta
és Etoo
és Belletti
és a többiek?
falábú mind?hehe...ezen csak rögöhni lehet
te figyelj a lényegreSacchi írta:A lényeget Amigos, a lényeget felejtitek el..Azt írta, hogy Ronaldinhohoz képest mindenki favágó.
És ez így is van. Ronaldinhohoz jelenleg nem lehet senkit sem hasonlítani. Szerintem.mert messinél csak ronaldinho technikásabb,
a többiek hozzá képest favágók
a barcelonából nem nehéz kilógni felfelé, mert messinél csak ronaldinho technikásabb, a többiek hozzá képest favágók. ellenben a realban bekemen, pavonon és még egy-két ilyen delikvensen kívül mindenki tökéletes technikailag, ezért nehéz kiemelkedni. a realban nagy egyéniségek vannak, a barcelona meg jól dolgozik együtt...
mert messinél csak ronaldinho technikásabb,
a többiek hozzá képest favágók
C.hehe nevezetű felhasználó írta:a barcelonából nem nehéz kilógni felfelé, mert messinél csak ronaldinho technikásabb, a többiek hozzá képest favágók. ellenben a realban bekemen, pavonon és még egy-két ilyen delikvensen kívül mindenki tökéletes technikailag, ezért nehéz kiemelkedni. a realban nagy egyéniségek vannak, a barcelona meg jól dolgozik együtt...
rossz neked!leomessi8 írta:Nem tudja valaki mi lett Deco és Eto'o büntetése az Athletic elleni mecs után??Kint voltam azon a meccsen ezért nem láttam csak a tv-ben ahogy eto'o leköpte vagyis csak akarta az ellenfelét!