Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ne higgy neki, lui itt az egyik legelvakultabb hardcore madridista az eurobarcán, mindig akkora ökörségeket ír, hogy az már fáj, és már nagyon régóta szeretnénk kitenni, de talán most sikerül.socio66 írta:ironikusan írta, mert sokan tényleg úgy látják, hogy 'egy spanyol-kupára kapta meg.'Barca+ írta:
szóval nyugodj meg.
Ezt úgy ahogy van, adomBarca+ írta:Lui1698!
NEm tudom, hogy Te milyen meccseket nézel de az,hogy semmit nem csinált SZÁNALMAS RÁLÁTÁS!!!A rekordok, a csapatban mutatott játék (gólpasszok, GÓLOK SZÁMA)az mind semmi akkor (ha focizol)biztos olyan vagy mint cr7 csak örökölni lehet tőled a labdát!Ne haragudj de ha szerinted az egész világnak szégyenkeznie kell(egy ilyen kijelentés után szerinted neked nem?)mégis ki érdemelte volna meg az aranylabdát?
A cirkuszba cr7 de azon kívűl?...na jó talán a szinészeknél még lett volna esélye de ugye az már nem aranylabda...
Am...Teljesen megérdemelte grat...MESSI!
Elnézést a megnyilvánulásért de nem értem azokat az embereket akik ennyire elvannak szállva és ennyire elvakultak!Vagy, ha nem ért a focihoz akkor inkább ne nyilatkozzon!
Barca+ írta:Lui1698!
NEm tudom, hogy Te milyen meccseket nézel de az,hogy semmit nem csinált SZÁNALMAS RÁLÁTÁS!!!A rekordok, a csapatban mutatott játék (gólpasszok, GÓLOK SZÁMA)az mind semmi akkor (ha focizol)biztos olyan vagy mint cr7 csak örökölni lehet tőled a labdát!Ne haragudj de ha szerinted az egész világnak szégyenkeznie kell(egy ilyen kijelentés után szerinted neked nem?)mégis ki érdemelte volna meg az aranylabdát?
A cirkuszba cr7 de azon kívűl?...na jó talán a szinészeknél még lett volna esélye de ugye az már nem aranylabda...
Elnézést a megnyilvánulásért de nem értem azokat az embereket akik ennyire elvannak szállva és ennyire elvakultak!Vagy, ha nem ért a focihoz akkor inkább ne nyilatkozzon!
Irónia testvér,irónia.Barca+ írta:Lui1698!
Sanama írta:Pitbull már írt erről 1 számot...
Uno dos tres cuatro![]()
Pitbull már írt erről 1 számot...salas9 írta:1...2...3...4...![]()
![]()
Ha meg rossz helyen ténykedsz, akkor 20 centit.miihii írta:(Am meg ha megborotválkozom 20 percet simán letagadhatok)
Ha nem a statisztikákat nézzük,akkor egyértelmű hogy Ini vagy Messi.sjd írta: Most lehet, h egyedül leszek ezzel a véleménnyel, de ha nem a statisztikákat nézzük, hogy ki mennyi gólt lőtt és gólpasszt adott, Iniesta éppenséggel pont annyira esélyes lehetne, mint a másik kettő. Nem romantikázás, de tesz hozzá annyit a játékhoz, van annyira jó futballista, mint C v Messi, csak éppen ő nem a gólokat lövi ezerszámra.