daffy írta:számít itt minden,mivel nincsenek megállapítva szempontok,így mindenki szubjektíven azt vesz figyelembe,amit akar. messi a legjobb. igen,de miben? kapusnak esélye nincs. én megbontanám a díjat vagy valami díjat és külön adnék kapus,védő,kp-s és támadó elismerést. úgy is sok múlna az egyéni szimpátián,de legalább a nem támadó játékosoknak is megérné öltönyt húzni
Persze hogy szubjektív. Mint az Oscar-díj. Legjobb film, de ott sincsenek kategóriák, ott meg egy vígjáték nem fog nyerni soha.
El kell fogadni a végeredményt és kész,változtatni nem lehet rajta.
Ugyan így örültem volna Iniesta sikerének is, ő is megérdemelte volna.
BL-ben díjazzák ezeket a posztokat külön,ott ugyanúgy megy a fújolás mindig,hogy miért ő,a másik jobb volt...
olyan döntés úgy se lesz soha,amivel mindenki egyet ért.
Én csak azt utálom ebben az egészben,hogy megint megy a ködösítés sok helyen,hogy Messi semmit nem csinált,bezzeg Ronaldo...erre semmi szükség. egyéni megítélés.
De azért amikor ennyi ember szavaz,és kijön egy ilyen végeredmény az jelent valamit.
Mennyivel volt jobb, amikor csak újságírók szavaztak? szerintem semmivel. Csak amíg az volt,akkor Messi csak egyet kapott,ezért mindenki azt sírja vissza. Ha most is így lenne,akkor maximum 1el kevesebbje lenne Messinek.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."