salas9 írta:A voetbalzone.nl információja szerinti FIFPro Év csapata 2012-ben:
Iker Casillas (Real Madrid) – Daniel Alves (Barcelona), Gerard Piqué (Barcelona), Sergio Ramos (Real Madrid), Marcelo (Real Madrid) – Xabi Alonso (Real Madrid), Xavi (Barcelona), Andrés Iniesta (Barcelona) – Lionel Messi (Barcelona), Radamel Falcao (Atlético Madrid), Cristiano Ronaldo (Real Madrid)
Alves az eddigi legrosszabb idényét futotta ebben az évben. Akkor már inkább jelölték volna Lahm-ot, szerintem ő szép idényt futott.
Piqué se volt idén jó, sőt.. januárban még a távozást is megszellőztette néhány lap.. Nem véletlenül nem játszott szerintem akkor. + sérült is volt többször is, formaingadozások stb.
Marcelo már régóta nem is játszik sérülés miatt a Madridban és ha játszott se nyújtott akkora óriási teljesítményt, szerintem Alba élete szezonját futotta, helyette simán be lehetne tenni.
Xabi Alonso helyett egyszerűen nem értem mért nem Busquets van ott. Egyszerűen hihetetlen mennyire nem ismerik el.. Volt nem egyszer hogy ő volt a legjobbja a csapatnak, óriási szezont futott idén.
Én még Xavit se tettem volna be szívem szerint, nem volt olyan jó idén mint az előzőekben, volt néhány halványabb meccse. Helyette Pirlo, Mata simán bekerülhetett volna.
Aztán ez csak ez az újság persze, de nem sokat szoktak tévedni a valós eredményektől ha jól tudom. De amiket leírtam + amit felsorolt az újság azzal kiegyeznék mint év csapata:
Casillas-Lahm-Ramos-Hummels-Alba-Ini-Busquets-Pirlo-Cr-Messi-Falcao