Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De legalább nem tudom hány év után eljutottunk oda, hogy Rooneyt meg Rio Ferdinandot elfelejtették... Bár a kérdés, hogy érdemes volt-e eljutni ide, hogy Alonso tagsági igazolvánnyal itt legyen, amikor Busquets 63x kenterbe veri, nem tudom, hogy érdemes-e a megkérdezésre, mert ugyanolyan színvonalon aluli játékosok is érdekeltek, akiknek ott sem kellene lenniük.csababarca írta:Ez az álomtizenegy egy nagy vicc.
Alonso? Pirlo pl ezerszer jobban megérdemelte volna.
Alves?
nah sebaj.
Az öreg Vicente behúzta az év edzője díjat![]()
Eddig nem foglalkoztatott ez az egész, most keltem fel éppen, de kezdek izgulni. Ha Cé kapja nagyon ideges leszek.
Azért tegyük hozzá, azért elég nagy kamu.miihii írta:Azért ez egészen durva elsöprő fölény a spanyoloknál. Csak La Liga játékos az álom11-ben, csak spanyol labdarúgásban dolgozó jelöltek az edzői címért, csak spanyolban játszó focista az Aranylasztiért![]()
én Piqué-t se értem, ez inkább la liga válogatott#David Villa# írta:Alves, Marcelo és Xabi mit keres ott?:O
Ők már találkoztak előtte, volt sajtótájékoztató is, szóval gondolom ott már toltak egy "csá"-t,socio66 írta:mennyire tré, hogy még egy kézfogás sincs a jelöltek között, úgy csinálnak, mintha ez a rivalizálás élet-halál kérdéséről döntene legalább.
soha nem fogom megérteni ezt.
Nem Eurosport, de élőbarcapowa írta:Eurosport online megye valahol?
UgyanezTomsa írta:Gyerekek, Messi öltönyén nevetek 5 perce