Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Az a csapat,ha fele ilyen erős lett volna mentálisan mint a mostani,akkor minden megnyert volna abban az évben.recrea írta: Nem.
Nem.
De láttam már ennél nagyobb csodát. 2007-ben is biztos voltam a bajnoki címben, aztán olyan kabarét csináltunk, h nem tudtam sírjak vagy nevessek.
Nem.Mezner2 írta:Látsz reális esélyt arra,hogy ez a Barca,16pontot ajándékozzon el fél szezon alatt???recrea írta:Akkor 7-kor kupaátadás....Mezner2 írta:
-16-nál??? odaindulnak ahová akarnak,6meccset kéne 0ponttal zárni,miközben ők egyet sem veszítenek....ez már eldőlt
Látsz reális esélyt arra,hogy ez a Madrid 18 meccset nyerjen meg zsinórban???
Megvolt a piros!Barcaman1993 írta:Felőlem kiállíthat egy embert onnan hátulról, de az legyen a 93. percben (legalább) 1 gólos Sociedad vezetésnél. Durva ez a meccs. Na elmegyek tanulni.

Látsz reális esélyt arra,hogy ez a Barca,16pontot ajándékozzon el fél szezon alatt???recrea írta:Akkor 7-kor kupaátadás....Mezner2 írta:-16-nál??? odaindulnak ahová akarnak,6meccset kéne 0ponttal zárni,miközben ők egyet sem veszítenek....ez már eldőltsalas9 írta:Az a gond, hogy ez a győzelem majd -szerintem- feldobja a madridot, és lehet beindulnak tőle...
Bocsánat, nem akartam tiszteletlen lenni, természetesen úgy van ahogy mondod.daffy írta:a realról volt szó

Akkor 7-kor kupaátadás....Mezner2 írta:-16-nál??? odaindulnak ahová akarnak,6meccset kéne 0ponttal zárni,miközben ők egyet sem veszítenek....ez már eldőltsalas9 írta:Az a gond, hogy ez a győzelem majd -szerintem- feldobja a madridot, és lehet beindulnak tőle...
a realról volt szólui1698 írta: Úgy görcsöl itt a nép, mintha lenne a két csapat közt 1-2 pont, miközben a Madridnak jelenleg a 2. hely megtartása a cél.
-16-nál??? odaindulnak ahová akarnak,6meccset kéne 0ponttal zárni,miközben ők egyet sem veszítenek....ez már eldőltsalas9 írta:Az a gond, hogy ez a győzelem majd -szerintem- feldobja a madridot, és lehet beindulnak tőle...
Ez az egyik, másik meg, hogy azért nekünk is igencsak jól jött a szerencsefaktor idén.socio66 írta:azért ki ne hozzuk, hogy a madrid szerencsés, idén pont hogy nem az ilyen meccsek a tipikusak, szerencsére.

Mert?salas9 írta:Az a gond, hogy ez a győzelem majd -szerintem- feldobja a madridot, és lehet beindulnak tőle...
Valami iszonyat gyenge csapat, nem érdemelnek ezek itt semmit, nemhogy pontot. Nagyot küzd a Real, viszi őket a dac. Nem baj, fáradjanak csak.salas9 írta:Amúgy botrány amit a Sociedad védekezés címszó alatt előadInitom írta:óóóó istenem. Tipikus.