2013.01.06. 23:19:49
Szerintem éppen ellenkezőleg, a barcában sokkal nehezebb kitűnni a sok csillag között. másik csapatnál 100* jobban kidomborodna egyes játékosaink tehetsége, hiszen akkor sokkal nagyobb szerepük lenne. Xavinak több területe lenne, hiszen nem lennének agyon tömörülő védelmek. Sergio tanárian irányíthatna, Pedro meg tucatjával lövöldözné csatárként a gólokat. de igaz ez a legtöbb játékosunkra. láttuk mire képes Fabregas egy arsnelaban, ahogy Songot és henry-t is. itt sokkal jobban megoszlanak a feladatok, mindenki egy kis szeletet kap, kivéve Messit. máshol őrájuk épülne a csapat, sokkal jobban függne tőlük. szerintem Valdesre is igaz, hogy sokkal több bravúrra lenne képes, ha többször próbára tennék. kismillió példát fel lehetne sorolni csak az elmúlt néhány évből, hogy a barcában nem tud előtérbe kerülni 1-1 játékos, mint korábbi, vagy leendő klubjában. talán Eto'o volt egyedüli, aki brutálisan ki lett szolgálva, és másol nem tudta megismételni ezt a teljesítményt.
Szerintem butaság, hogy ők csak ebben a környezetben képesek ezt a teljesítményt hozni. Yaya touré gyakorlatilag a city mindenese, itt meg "csak" egy szűrő volt.
Mind-mind briliáns játékosok, csak hát messi, ini mellett nehezebb kitűnni. AS, Thiago, Pedro, Villa, Cesc, MAsch, Adriano, Song a világ bármely klubjában kezdő lenne. ez szinte biztos. persze ebből a felsorolásból Cesc és Pedro gyakorlatilag stabil kezdő, de korábban nem volt mindig így.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára
Yaya(07-10) 2013.01.06. 23:34:24-kor.