Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hogyhogy?messideco írta:És az mekkora, hogy Elizabeth Olsen már lekörözte az ikertesóit, Oscar-közelben van a csaj
Olvastam, épp még a Fűrészes hír előtt valamikor, de én amennyire vártam végül is az írásod rádöbbentett, hogy annyira nem érdekel ez engem.sjd írta:Amúgy Lincoln kritika ITT, ha valaki érdekel
Hát az a 23 milliós nyitás nem az a kifejezett gazdasági siker. Mondjuk büdzsé szempontjából talán, de innen az otthoni 50 millió épp, hogy meglesz, az meg mondjuk nemzetköziben összesen sem fogja elérni a 150-et.lui1698 írta:Most olvasom, hogy az új Láncfűrészes film elég jól nyitott, és a Lionsgate be is rendelt további 6!!! részt belőle. Imbn-n mellesleg 5.1-en áll...
mert 7. napon lesz az összegzés. Amúgy beletettem egy bónusz filmet, úgyhogy lesz 7. is, de azt nem árulom elkurdt írta:
Miért nem hét film? Evil Dead, hmm?
Miért nem hét film? Evil Dead, hmm?REMY írta:Ha valakit érdekel --> 1 hét múlva jövök egy kultikus horrofilm sorozattal, amiben 6 filmet fogok értékelni, emellett a 7. napon lesz egy összegzés a sorozatról
a filmek a következők lesznek:
- Rémálom az Elm utcában
- Péntek 13
- Hellraiser
- Sikoly
- Ördögűző
- Fűrész
Ezzel én is így voltamlui1698 írta:]Én abszolút bírtam a filmet kb. addig míg rá nem jöttem, hogy megint egy szellemes retket csináltak, normális gyilok film helyett.
Nem nagyon tudnak meghatni a tv-ből kimászó, zsíroshajú, vitaminhiányos, csontsovány picsák, se olyanok akik padláson laknak.![]()
Vártam volna, hogy a kis rendőr gyerek, vagy az öreg legyen a gonosz.
Én abszolút bírtam a filmet kb. addig míg rá nem jöttem, hogy megint egy szellemes retket csináltak, normális gyilok film helyett.sjay írta:A Sinister attól függ, hogyan nézzük. Ha az utóbbi évek horrorminőségei szerint kezdünk bele, és egy elbaltázott produkciót várunk, akkor tetszeni fog. Önálló produkcióként azonban szerintem gyenge a vége felé, pont a saját ötletük elrontása miatt, miszerint a főgenyát minden 20 percben megmutatják, és a misztikusság ezzel tovaszáll. De amúgy egy nézést simán megér, van sok paráztatós momentuma, és összességében izgalmas is. Sokat nem veszíthetsz tehát, csak ne várj tőle világmegváltást
Köszi!!Mostmár megnézem a filmet,számomra elég érdekesnek tűnik a történet.
REMY írta:http://www.port.hu/sinister/pls/fi/film ... _id=130182
A Sinistert ismeri valaki.Mi a véleményetek róla???Mert én úgyláttam egy- két oldalon, hogy elég sok pozitív véleményt kapott a film.Érdemes megnézni szerintetek ezt a filmet??
érdemes, de ITT olvashatsz is rólaJOseppe írta:http://www.port.hu/sinister/pls/fi/film ... _id=130182
A Sinistert ismeri valaki.Mi a véleményetek róla???Mert én úgyláttam egy- két oldalon, hogy elég sok pozitív véleményt kapott a film.Érdemes megnézni szerintetek ezt a filmet??
Én is így vagyok vele. Ha nagyon várom, ha jó filmnek tartom, akkor az érzés miatt megvárom a HD verziót.visca el barca írta: nálam az elmult 3 évben nem volt olyan film, aminek ne vártam volna meg a HD verziojat.
Jobban zavar, h bizonyos filmekre várnom kell, mint hogy 480p-ben nézem 720p helyettvisca el barca írta: téged mint nagy filmest nem zavar h silány minőségben nézed a filmeket? vagy türelmetlen vagy?
téged mint nagy filmest nem zavar h silány minőségben nézed a filmeket? vagy türelmetlen vagy?sjd írta:...