Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
2 hét alatt vezéregyéniség?sura írta:Amíg Xavi sérült, Cesc vezéregyéniséggé nőheti ki magát, ha az edzők is úgy akarják.
jogos, bár én azt úgy egy kalap alá vettem az egész 1másodperces mozdulattalshutterisland írta:én nem a gólpasszt emelném ki, mert az a világ egyik legjobb középpályásától már úgymond alap.Ininek a gólpassza valami zseniális volt
a labdaátvétel volt a nyerő pont ebben a támadásban.
én nem a gólpasszt emelném ki, mert az a világ egyik legjobb középpályásától már úgymond alap.Ininek a gólpassza valami zseniális volt
Ininek a gólpassza valami zseniális volt, igaz kellett hozzá egy kis szerencse.ab1daL írta:75 hivatalos meccsén Cesc Fábregas 50 gólban vett részt - 23-at lőtt, 27 gólpasszt adott. [via @BarcaStat]
Ezzel egyetértek.Azért mert volt 1-2 jó meccse még nincs Fábregas szintjén.Barcaman1993 írta:Aranyos, hogy Thiagot odateszed az 5. helyre, de akkor miért Fabregas mindig a kezdő?Deus írta:
Sztem is.
1. Messi
2. Ini
3. Xavi
4. Busquest
5. Thiago
Aranyos, hogy Thiagot odateszed az 5. helyre, de akkor miért Fabregas mindig a kezdő?Deus írta:
Sztem is.
1. Messi
2. Ini
3. Xavi
4. Busquest
5. Thiago
Xavinál még gyengébb, de Ini-nél jobblui1698 írta:Ügyes gyerek Cesc, de Iniesta-nál jelenleg 1 darab jobb játékos szaladgál a futballpályákon.pep71 írta:Szerintem Xavinál még gyengébb, de Ini-nél jobb, Messivel nagyon érzik egymást és még fiatal. Thiagoval nagyon jó alap lesznek ha Xavi már nem lesz!
Nekem is tetszett a játéka, Iniestával elvoltak:shutterisland írta:jól tért vissza, gólpassz, kiharcolt tizi (még ha véleményes is talán) illetőleg volt egy gólpassza még, bár azt a gólt nem adták meg, holott egyvonal volt.
mezőnyben nagyon különöset nem vettem észre, jó volt.
Ügyes gyerek Cesc, de Iniesta-nál jelenleg 1 darab jobb játékos szaladgál a futballpályákon.pep71 írta:Szerintem Xavinál még gyengébb, de Ini-nél jobb, Messivel nagyon érzik egymást és még fiatal. Thiagoval nagyon jó alap lesznek ha Xavi már nem lesz!
Szerintem Xavinál még gyengébb, de Ini-nél jobb, Messivel nagyon érzik egymást és még fiatal. Thiagoval nagyon jó alap lesznek ha Xavi már nem lesz!Barcaman1993 írta:Én sztem átmenet a 2 ember játékstílusa között. Ez igaz, amiket leírtál, de jobban játszik hátrafele, mint Iniesta és jobban előrefele, mint Xavi (legalábbis a kapu előtt). Nagyjából annyi gólpasszt ad, mint ők, ráadásul elég sok gólt szerez. Én is mögéjük teszem a rangsorban, de ha a legerősebb felállást nézem, akkor ott van a kezdőben...mess2009 írta:én azt mondanám, Fabre a nagy duó bármelyikének jó alternatívája, de egyikhez sem ér fel.
nem cselez úgy mint Ini és főleg korántsem vállal annyi előre párharcot mint ő, nem annyira megbízható mint Xavi és a munkabírása sem olyn jó(dacára annak, hogy fiatalabb). ha pedig egyszerre, vannak pályán sok függ attól, hogy hol játszatják, szerintem a kapu közelében van igazán jó helyen, hátul le lassul és eltűnik hosszú percekre.
Én sztem átmenet a 2 ember játékstílusa között. Ez igaz, amiket leírtál, de jobban játszik hátrafele, mint Iniesta és jobban előrefele, mint Xavi (legalábbis a kapu előtt). Nagyjából annyi gólpasszt ad, mint ők, ráadásul elég sok gólt szerez. Én is mögéjük teszem a rangsorban, de ha a legerősebb felállást nézem, akkor ott van a kezdőben...mess2009 írta:én azt mondanám, Fabre a nagy duó bármelyikének jó alternatívája, de egyikhez sem ér fel.
nem cselez úgy mint Ini és főleg korántsem vállal annyi előre párharcot mint ő, nem annyira megbízható mint Xavi és a munkabírása sem olyn jó(dacára annak, hogy fiatalabb). ha pedig egyszerre, vannak pályán sok függ attól, hogy hol játszatják, szerintem a kapu közelében van igazán jó helyen, hátul le lassul és eltűnik hosszú percekre.