Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
gyönyörűGame90 írta:Pénteken még kocsmázás közben dobtam fel 2 NBA szelvényt, 1 jött, 1 ment, szóval: 3-4.
Mára:
Knicks @1.37
Rockets @1.37
Nets @1.32
Blazers +6,5 @1.90
Blazers @3.30
Blazers-nek b2b, de őket valamiért nagyon érzem.
Most már jó lenne pluszba fordulni.
Newcastle-t mennyire érzed biztosnak ???messideco írta:Megtettem egy ilyet hétvégére:
Zaragoza - Betis X2
Brighton - Newcastle
Southampton - Chelsea
Wigan - Bourbnemouth
Tízszeres szorzó, sokat nem nyernék vele, de hátha
nekem csak a betis gólra volt bátorságom fogadnidavi10 írta:Hát télleg nem volt mit tennidaffy írta:akkor nincs mit tenni
engem csak az alacsonyabb hazai szorzó tántorít el,de próba szerencse.
Holnapra ezek az FA kupák nekem nagyon nem sejtetnek jót. Arra sztem nem is teszek, csak nagy csapatokat Hazaira pl. talán a Cityt.
Hát télleg nem volt mit tennidaffy írta:akkor nincs mit tenni
engem csak az alacsonyabb hazai szorzó tántorít el,de próba szerencse.
mu-ra nem tennék egy fillért sem.Tdavid írta:Holnap végre lesz töménytelen foci tippmixen.
Néztem már meccseket, szóval majd várom a hozzászólásokat!
City-Watford 2,5 gólnál több.
Tudom, tudom FA kupa de szerintem 3 gól mindenféleképpen esni fog a meccsen. Kapni is fog a City gólt, de mégis csak otthon játszanak így kikapni nem fognak. Én itt 2-1 vagy 3-1 re tippelnék.
West Ham-M.U V
Ezt megmondom őszintén csak a csapat neve miatt tenném meg és bíznék a vakszerencsébe.Nem tudom milyen kerettel indulnak és milyen lesz a kezdő.Szóval ez nagyon kérdőjeles meccs.
Lazio - Cagliari V
Az elmúlt öt meccsből a Cagliari ötöt elvesztett, míg a Lazio az elmúlt öt meccsből 4 győzelem 1 döntetlen, és ráadásul csak 1 gólt kaptak mindössze.
Szerintem ez tuti hazai.
Estoril - Benfica V
A listavezető látogat a 6. Estoril csapatához.Ezt a meccset a Benficának csuklóból hozni kellene. ráadásul az a hátközi 6 gólós győzelem azért megnyugtató lehet benfica szempontjából.
További tippekről szeretnék véleményt kérni
Lille-Nimes H
Epinal-Lyon V
Southampton-Chelsea V
Mallorca-Alt. Madrid V
Brighton-Newcastle V
Swnsea-Arsenal V
Lens-Rennes V
De most annyira összevisszazavarodtam hogy fogalmam sincs hogy tegyek mixet holnap.
Egy 1000Ft-os megy, meg egy 3/4-es kötéses.
akkor nincs mit tennidavi10 írta:Hát a pénzfeldobás szerint V lesz![]()
a hazai győzelem őszintén meglepne,de egy döntetlen simán benne van.davi10 írta:Fáraó Kincsén nyertem egy 500-ast,és azon gondollkozom, megteszem a Betist. A Zaragoza ellen játszanak idegenben.
12. a 5. ellen, idegenben a Betis a 2. legjobb a bajnokságban.
Uccsó 5 meccsből 4 Betis, 1 Zaragoza győzelem.
Vélemény?
csak reggelre ért ide a válasz.Game90 írta:20 perce válaszoltamdaffy írta:közvetlen miután elolvastad a privát üzeneteidet![]()
![]()
Knicks - Spurs: SAS-nak b2b, NY otthon játszik, egy Knicks +4 @1,44-ért tetszik.
Wolves - Nuggets: ez meg a Minnesota-nak b2b (mondjuk nem szakadtak meg a Jazz ellen), idegenben is játszanak, de erre egyelőre egyik hendi sem tetszik.
De szerintem megvárom még az ő tippjeit:
https://twitter.com/sportsethority
20 perce válaszoltamdaffy írta:közvetlen miután elolvastad a privát üzeneteidet![]()
ezeket nem raknám meg. celtik kétarcú csapat,ráadásul skótFtcSikiHun írta: Celtic - Motherwell 1.31 3.95 7.50 H
E. Roger-Vasselin - J. Tipsarevic 3.50 --- 1.16 V
L. Hewitt - D. Istomin 1.67 --- 1.82 H
jól tetted,emelkedik az odds rendesen. én tartom,hogy nyerni fog,mert így illik,ha már ennyire próbáltam mellette érvelni. viszont most én sem tennék rá.Game90 írta:Kösz' Senal.
2-3
Első ránézésre nekem nem tetszett egyik sem. Másodikra: Lakers @1.22, Clippers +6 @1.37, Blazers +14 @1.41 (de ha nincs Melo, a Blazers-ben meg játszik Matthews, akkor egy Blazers +9 @1.90-et is szívesen tennék).Talma írta: daffy, Game: estére van valami bombabiztos NBA-tippetek? mondjuk 2 meccs, 1.7 körüli összodds-ért?
De még gondolkodok én is, lehet, hogy mind a hármat játszom majd, de az is elképzelhető, hogy egyiket sem.
Viszont a Phil Taylor-os tippről lebeszéltem magam.
Első ránézésre nekem nem tetszett egyik sem. Másodikra: Lakers @1.22, Clippers +6 @1.37, Blazers +14 @1.41 (de ha nincs Melo, a Blazers-ben meg játszik Matthews, akkor egy Blazers +9 @1.90-et is szívesen tennék).Talma írta: daffy, Game: estére van valami bombabiztos NBA-tippetek? mondjuk 2 meccs, 1.7 körüli összodds-ért?