Akkor ezek szerint Te nem láttad. Nem véletlen, hogy már a spanyol válogatottban is bemutatkozott. És ne aggódj ki fogja szorítani azt az idiótát, ez csak pillanatnyi állapot.Varatrix írta:Adriant látta focizni aki ezt leírta? Az Atlético fizethetne azért hogy elvégyék.Firefox írta:Több, megbízható forrás szerint is 16 millió eurós ajánlatot tett az Arsenal pénteken a Barcelona spanyol válogatott csatáráért, David Villáért. Amennyiben nem járna sikerrel, abban az esetben hasonló összegért elhozná az Atlético Madridtól Adriánt, akit hazájában sokan az "új Villának" tartanak.
Az tuti, hogy nem kacsa a hír, de hogy mennyi a valószínűsége, hogy távozik ..hát nem is tudom
David Villa
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- ab1daL
- Director del Fútbol
Sky Sports már tényként közli a transzfer létrejöttét. Hát elég erősen hápog, főleg, hogy lenyilatkozta Zubi, hogy a télen nem megy sehova.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- Varatrix
- Director del Fútbol
Adriant látta focizni aki ezt leírta? Az Atlético fizethetne azért hogy elvégyék. Costa annak rendje és módja szerint kiszorította. Mindegy. Nemhinném hogy túl sok esély lenne erre az egészre.Firefox írta:Több, megbízható forrás szerint is 16 millió eurós ajánlatot tett az Arsenal pénteken a Barcelona spanyol válogatott csatáráért, David Villáért. Amennyiben nem járna sikerrel, abban az esetben hasonló összegért elhozná az Atlético Madridtól Adriánt, akit hazájában sokan az "új Villának" tartanak.
Az tuti, hogy nem kacsa a hír, de hogy mennyi a valószínűsége, hogy távozik ..hát nem is tudom
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
sajnos ennyi a piaci értéke, én sem fizetnék többet érte.
viszont nekünk így nem éri meg eladni, bármennyire is limitáltak a percei idén, tavasszal sokat segíthet a csapatnak, főleg ha a támadóink továbbra is egymást múlják alul.
viszont nekünk így nem éri meg eladni, bármennyire is limitáltak a percei idén, tavasszal sokat segíthet a csapatnak, főleg ha a támadóink továbbra is egymást múlják alul.
Több, megbízható forrás szerint is 16 millió eurós ajánlatot tett az Arsenal pénteken a Barcelona spanyol válogatott csatáráért, David Villáért. Amennyiben nem járna sikerrel, abban az esetben hasonló összegért elhozná az Atlético Madridtól Adriánt, akit hazájában sokan az "új Villának" tartanak.

Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Fuc*k off Madrid!
Bebizonyosodott a szezon során, hogy az a legjobb a Barcának, ha bal oldalt is egy labdatartó stílusú játékos játszik, azaz amikor kimegy Ini szélre. Villa erre nem képes, Alexis még kevésbé és ezért is gyengék, Pedro anno képes volt, most ő is borzalmas. Ezért is gondolom, hogy Neymar nagyon jó lenne hozzánk, csak kicsit meg kell nevelni 

94:39 6 - 1
Alexis és Villa (kb. ő vitte a szélről a vb-n a spanyolokat) is jól (jobban) játszottak a szélen, mielőtt ideigazoltak. Aztán a probléma továbbra is megmarad, miszerint kevésszer vihetnék lendületből az ellenfélre (sztem a Chelsea és a City is sokat kontráz), menne a helyben toporgás, a vissza passz, aztán mindenki vergődne, h milyen gyengék lettek. Ezért vannak kétségeim Neymar leigazolását illetően.daffy írta:agüero és hazard kiválóan játszik a szélen. ezekben látok fantáziát,de hazard most igazolt londonba,miért távozna? a másik fele,hogy villára 20-30milliót kéne ráfizetni bármelyikükért is,azon túl,hogy villára nincs szüksége a citynek semmiképp,de a chelseanek se nagyonrecrea írta:
Szerintem sem.
Mindegyik nagyon jó képességű focista, világsztár, DE Silva 3 éve a nevéből él, totál alibi, Mata első kiemelkedő szezonja, Agu csak úgy járna, mint a többi center, menne a levesbe, Hazard meg jöhetne padozni, ráadásul "rávennénk" Thiagora, Rafinhára, Tellora, Iniestára, Alexisre, nem értem a leigazolásában a logikát.
Olyan ember kell, aki elfogadja, h Messi az egyetlen sztár, beáll a sorba, alájátszik az argentinnak. Ehhez nem kell Hazard, elég Tello is, meg Villa is. 10 év múlva lehet majd csapatot építeni, ha Messi elköszön.
agüero és hazard kiválóan játszik a szélen. ezekben látok fantáziát,de hazard most igazolt londonba,miért távozna? a másik fele,hogy villára 20-30milliót kéne ráfizetni bármelyikükért is,azon túl,hogy villára nincs szüksége a citynek semmiképp,de a chelseanek se nagyonrecrea írta:Szerintem sem.Yaya(07-10) írta:egyik játékosra sincs szüksége a csapatnak, inkább utaljanak zsetont.
Mindegyik nagyon jó képességű focista, világsztár, DE Silva 3 éve a nevéből él, totál alibi, Mata első kiemelkedő szezonja, Agu csak úgy járna, mint a többi center, menne a levesbe, Hazard meg jöhetne padozni, ráadásul "rávennénk" Thiagora, Rafinhára, Tellora, Iniestára, Alexisre, nem értem a leigazolásában a logikát.
Szerintem sem.Yaya(07-10) írta:egyik játékosra sincs szüksége a csapatnak, inkább utaljanak zsetont.
Egyedül középső védő hiányunk van, máshova egyáltalán nem kell játékos, de ha Abidal vissza tud jönni az elitbe (amiben amúgy biztos vagyok), akkor ez sem égető probléma.
Villa pedig elfogyott, ráadásul úgy tűnik, h nem veszi (komoly) számításba Tito. Az elmúlt évek nagyszerű csatárügyleteit tekintve vastag bőrnek kell lenni ahhoz a vezetés arcán, h kb. 50 misiért megvegyük Neymart. Igaz, elnök- és edzőváltás is volt közben.
-
- Jugador d'estrella
egyik játékosra sincs szüksége a csapatnak, inkább utaljanak zsetont.
[quote="shutterisland"]mata <-> villa + 10 milla
hazard <-> villa + 10 milla
aguero <-> villa + 10 milla
silva <-> villa + 10 milla
kölcsönszerződés
villa out, neymar/götze/reus in.
ha ezek közül valamelyik teljesül, aláírnám.
máskülönben inkább maradjon, én bízok benne, csak sajnálom, hogy szélen finoman szólva sem az igazi.[/quote]
Álmogik a nyomor. Közülük egyrészt ennyiért egyiket se adják, másrészt nem hallottam egyikükről sem, hogy vágyik a Barcaba.
kölcsönszerződés

máskülönben inkább maradjon, én bízok benne, csak sajnálom, hogy szélen finoman szólva sem az igazi.[/quote]
Álmogik a nyomor. Közülük egyrészt ennyiért egyiket se adják, másrészt nem hallottam egyikükről sem, hogy vágyik a Barcaba.
-
- aka Game90
http://www.youtube.com/watch?v=C2qrpwplkGIshutterisland írta:mata <-> villa + 10 milla
Amúgy hiába kedvelem Villa-t és egy jó közép(!)csatárnak tartom, de egyszerűen nem illik bele a jelenlegi Barca-ba, ahol minden Messi-re van kihegyezve, szerintem ezt a szezont még kihúzzuk vele, de nyáron eladjuk őt. Aztán már most kezdek felkészülni Neymar-ra...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- shutterisland
- Director del Fútbol
mata <-> villa + 10 milla
kölcsönszerződés
máskülönben inkább maradjon, én bízok benne, csak sajnálom, hogy szélen finoman szólva sem az igazi.
kölcsönszerződés

máskülönben inkább maradjon, én bízok benne, csak sajnálom, hogy szélen finoman szólva sem az igazi.
Személy szerint nem bánnám Villa eladását ha ennyit játszik. 110 ezer font ül a padon hetente. Akkor inkább menjen, neki is jót tenne, pláne ha jön Neymar.
OFF:Neymarnak csak én nem látom értelmét? Messi mellé, 2 dudás egy csárdában..És akkor Alexis vagy Pedro kikerül a kezdőből, mellettük pedig van még egy Tellonk és Cuencánk..
OFF:Neymarnak csak én nem látom értelmét? Messi mellé, 2 dudás egy csárdában..És akkor Alexis vagy Pedro kikerül a kezdőből, mellettük pedig van még egy Tellonk és Cuencánk..

“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
"Van az a pénz"...
Bocs, de ez a hozzászólást is csak idáig volt értelme olvasni. Ezeknek az angol szennylapoknak egy szavát se hidd el.puyiii06 írta:A Daily Mail szerint
Ettől függetlenül persze nem érne meglepetésként, ha a klub folyamatosan kommunikálná h senkinek nem adjuk el Villát, miközben már alá is írták a szerződést a sejkkel.
- puyiii06
- Jugador del Barça
Friss hír, hogy állítóag már a City és az Arsenal is magához akarja csábít:˝Megmozgatta a brit lapok fantáziáját David Villa felmerült távozása a Barcelonától, eddig csak a Chelsea volt a terítéken, de pénteken már az Arsenalt és a Manchester Cityt is potenciális célállomásként emlegetik.
A Daily Mail szerint 16 millió fontot, tehát 20 millió eurót kérnek a katalánok a 31 éves támadóért, ha ezt valaki kifizeti, akkor máris útjára engedik a sérüléséből visszatérve is jobbára mellőzött világbajnok futballistát.
A lap hozzáteszi, Arsene Wengert jobban érdekelné egy kölcsönszerződés, azonban a spanyolok jobban szeretnék végleg eladni játékosukat, de nem sietnek, nem feltétlenül kell mindezt már januárban végrehajtaniuk.
Eközben a Daily Star arról cikkezik, hogy a Manchester City is pályázik a spanyol válogatott gólkirályára, mégpedig a bajnoki címvédésért folyó küzdelemben jönne jól egy ilyen kaliberű játékos. Főleg azok után, hogy a címvédő alig 7 gólt szerzett utolsó 6 bajnokiján, miközben már 7 pontra szakadt le a Manchester United mögött.
A fizetése aligha lenne gond, a lap szerint könnyedén állnák heti 110 ezer fontos gázsiját, amit Barcelonában kap.˝
A Daily Mail szerint 16 millió fontot, tehát 20 millió eurót kérnek a katalánok a 31 éves támadóért, ha ezt valaki kifizeti, akkor máris útjára engedik a sérüléséből visszatérve is jobbára mellőzött világbajnok futballistát.
A lap hozzáteszi, Arsene Wengert jobban érdekelné egy kölcsönszerződés, azonban a spanyolok jobban szeretnék végleg eladni játékosukat, de nem sietnek, nem feltétlenül kell mindezt már januárban végrehajtaniuk.
Eközben a Daily Star arról cikkezik, hogy a Manchester City is pályázik a spanyol válogatott gólkirályára, mégpedig a bajnoki címvédésért folyó küzdelemben jönne jól egy ilyen kaliberű játékos. Főleg azok után, hogy a címvédő alig 7 gólt szerzett utolsó 6 bajnokiján, miközben már 7 pontra szakadt le a Manchester United mögött.
A fizetése aligha lenne gond, a lap szerint könnyedén állnák heti 110 ezer fontos gázsiját, amit Barcelonában kap.˝
Barca & WHU & Fradi & Hali<3
- maister6000cm3
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Na látod, én is erről beszélek végeredménybensjd írta:Ez alapvetően így van, de amíg itt van nekünk Messi, addig nem is Villának kell eldönteni a meccset, hovatovább szándékosan van ez így. Gólokat tényleg lőhetne többet, de nem elvárható és nem is elvárt, hogy ő itt Messi-szinten meghatározó játékos legyen.maister6000cm3 írta: Jó talán egy kicsit elnagyoltam a dolgokat, de úgy gondolom sosem volt igazán meghatározó játékosunk Villa. Voltak meccsek ahol nyertes gólokat lőtt, de csak az első évében volt "kihagyhatatlan" de csak mert nem volt elég csatárunk...
Azzal a "minimális taktikai változtatással" viszont lehetne ő is ilyen, nem kell ahhoz Falcao. Csak a 3. középcsatárból csinálna a klub epizódszereplőt Messi mellett.
Egyébként nagyon kíváncsi lennék (persze Isten őrizz attól, h megtörténjen), hogy egy komolyabb Messi sérülés esetén milyen játék és eredményesség lenne a támadóhármasunkban. Tiszta képet kapnánk egy-két emberről.

- maister6000cm3
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Nem hasonlítom Messihez, de ha Messi véletlen lesérül akkor ki fogja rugdosni a gólokat, ha az összes csatárunk elfelejti, hogy kell gólt lőni kis túlzással. Láthattuk 2 meccsen is idén, hogy Messit még egy kis csapat ellen sem "helyettesítheti" Villa (gólok terén). Pedig nézzünk szembe vele, hogy a nagy számok törvénye alapján "esedékes" már egy kisebb-nagyobb Messi sérülés... Akkor szerintem nem ártana, ha lenne egy olyan csatárunk akire lehet építkezni...Zsazsa Jr írta: Már megbocsáss, de Villat (v bárki mást) Messihez hasonlítani, már alapjába véve ökörség!![]()
Azzal sem vagy tisztában, h Villa nem 30 gólokat lőtt a Valenciaba (a legjobb éve 28 gól/bajnokság)
Villa itteni 1 évében rúgott 18-at, a tavalyi évet meg felejtsük el, mivel fél idényt sérült volt.
Az idei éve pedig egyáltalán nem rossz, mivel a házi góllövön 2. Messi mögött!

Most van keletje, fél lábbal már Angliában van. Licitáljanak érte és a legtöbbet ígérő vegye- vigye. Viszont tűnjön fel helyette az A csapat láthatárán Deulofeu és Luis Alberto a tavasz folyamán.
- ab1daL
- Director del Fútbol
Úgy olvastam sok helyen, hogy a télen semmiképp nem válnának meg tőle. Viszont úgy néz ki a dolog, hogy nyáron elmegy, kell a hely Neymarnak. 

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
- visca el barca
- Presidente del Barça
most olvasom nso-n h a pincér vinné torres mellé. ha eladjuk, akkor szinte 100%-ig biztosra veszem h nyáron neymar jön.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Ez alapvetően így van, de amíg itt van nekünk Messi, addig nem is Villának kell eldönteni a meccset, hovatovább szándékosan van ez így. Gólokat tényleg lőhetne többet, de nem elvárható és nem is elvárt, hogy ő itt Messi-szinten meghatározó játékos legyen.maister6000cm3 írta: Jó talán egy kicsit elnagyoltam a dolgokat, de úgy gondolom sosem volt igazán meghatározó játékosunk Villa. Voltak meccsek ahol nyertes gólokat lőtt, de csak az első évében volt "kihagyhatatlan" de csak mert nem volt elég csatárunk...
Azzal a "minimális taktikai változtatással" viszont lehetne ő is ilyen, nem kell ahhoz Falcao. Csak a 3. középcsatárból csinálna a klub epizódszereplőt Messi mellett.
Egyébként nagyon kíváncsi lennék (persze Isten őrizz attól, h megtörténjen), hogy egy komolyabb Messi sérülés esetén milyen játék és eredményesség lenne a támadóhármasunkban. Tiszta képet kapnánk egy-két emberről.
Már megbocsáss, de Villat (v bárki mást) Messihez hasonlítani, már alapjába véve ökörség!maister6000cm3 írta:Jó talán egy kicsit elnagyoltam a dolgokat, de úgy gondolom sosem volt igazán meghatározó játékosunk Villa. Voltak meccsek ahol nyertes gólokat lőtt, de csak az első évében volt "kihagyhatatlan" de csak mert nem volt elég csatárunk... És hány gólt is lőtt 15-öt kb. Lehet jönni a mezőnymunkával meg stb, de tudjuk hogy ez csak mentegetőzés. Az nem normális, hogy Messi 50-et rúg egy szezonban, a második meg 10-15-el csókolom... Főleg úgy, hogy előtte Villa 30 gólokat vágott a denevéreknél. És azt se mondja senki, hogy nem épül rá a csapat játéka, mert meccsenként 10-15 rossz döntést hoz 4-5 les mellé. Egy szó mint száz, addig kell próbálgatni Messi mellett a csatárokat, amíg meg nem találjuk az igazit. Én legszívesebben Falcao-t nézném a csapatban elöl, persze egy kis taktikai változtatással, de nem vagyok szakértősjd írta:Végül is ez csak két igen jelentéktelen meccs voltmaister6000cm3 írta: Szerintem is jó csatár Villa, de az elmúlt két évben mégis hány meccset döntött ő el? Egyre emlékszem, egy madrid elleni derbin, plusz ő volt a MVP a 2011-es Bl döntőben és kb ennyi.![]()
Még jó, hogy itt van nekünk Tello, hogy eldöntse nekünk a Valladolid, Vallecano és hasonló szintű meccseket![]()
btw, sztem Te is azért emlékszel csak ezekre a meccsekre, mert ezek voltak a legfontosabbak, azért annyira nem lehet senkinek szelektív a memóriája, hogy a szeptember végi Sevilla elleni utolsó perces gólját elfelejtse, és még kis utánagondolással pár ilyet lehetne találni.

Azzal sem vagy tisztában, h Villa nem 30 gólokat lőtt a Valenciaba (a legjobb éve 28 gól/bajnokság)
Villa itteni 1 évében rúgott 18-at, a tavalyi évet meg felejtsük el, mivel fél idényt sérült volt.
Az idei éve pedig egyáltalán nem rossz, mivel a házi góllövön 2. Messi mögött!
- maister6000cm3
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Jó talán egy kicsit elnagyoltam a dolgokat, de úgy gondolom sosem volt igazán meghatározó játékosunk Villa. Voltak meccsek ahol nyertes gólokat lőtt, de csak az első évében volt "kihagyhatatlan" de csak mert nem volt elég csatárunk... És hány gólt is lőtt 15-öt kb. Lehet jönni a mezőnymunkával meg stb, de tudjuk hogy ez csak mentegetőzés. Az nem normális, hogy Messi 50-et rúg egy szezonban, a második meg 10-15-el csókolom... Főleg úgy, hogy előtte Villa 30 gólokat vágott a denevéreknél. És azt se mondja senki, hogy nem épül rá a csapat játéka, mert meccsenként 10-15 rossz döntést hoz 4-5 les mellé. Egy szó mint száz, addig kell próbálgatni Messi mellett a csatárokat, amíg meg nem találjuk az igazit. Én legszívesebben Falcao-t nézném a csapatban elöl, persze egy kis taktikai változtatással, de nem vagyok szakértősjd írta:Végül is ez csak két igen jelentéktelen meccs voltmaister6000cm3 írta: Szerintem is jó csatár Villa, de az elmúlt két évben mégis hány meccset döntött ő el? Egyre emlékszem, egy madrid elleni derbin, plusz ő volt a MVP a 2011-es Bl döntőben és kb ennyi.![]()
Még jó, hogy itt van nekünk Tello, hogy eldöntse nekünk a Valladolid, Vallecano és hasonló szintű meccseket![]()
btw, sztem Te is azért emlékszel csak ezekre a meccsekre, mert ezek voltak a legfontosabbak, azért annyira nem lehet senkinek szelektív a memóriája, hogy a szeptember végi Sevilla elleni utolsó perces gólját elfelejtse, és még kis utánagondolással pár ilyet lehetne találni.