Bob_Marley írta:Viszont az hogy feldobta magát az miért taplóság??Az amit Evrával művelt anno az taplóság vol, de ez viszont nem, inkább nagyon gyenge színészi előadás
Igaz, talán nem a taplóság a legjobb kifejezés rá.
Bob_Marley írta:És ne menjen ő sehova, én még hiszek benne, hogy lesz még jó csapat PL és Európa szinten is a Pool és ehhez elengedhetetlen lenne egy jó Suarez.
Érdekes elgondolás, összességében azért elég sokat kéne fejlődnie a Poolnak ahhoz, hogy akár a PL-győzelemre, akár a jó BL-szereplésre esélyes legyen. De szerintem ha megbíznak Rodgersben, és nem rúgják ki egy-két eredménytelen idény után, ő elhozhatja egy újabb sikerkorszak reményét Liverpoolba.
Ehhez pedig kétségtelenül szükséges Suárez, ebben igazad van.
Csak kérdés, mennyi türelme lesz az uruguayinak... Mert ha nem jön a jobb szereplés (esetleg trófeákkal) záros határidőn belül, szerintem továbbáll.
Közben szépen elvertük a Readinget, de a meccs rengeteg meglepetéssel szolgált.
- Adebayor gólt rúgott (
http://www.101greatgoals.com/gvideos/2- ... v-reading/ )

Lennonnak jár a pacsi a gólpasszért
- Sigurdsson gólpasszt adott (Dawsonnak)
Igaz, gólt lőni még mindig nem tud.
No player has hit more shots without scoring than Gylfi Sigurdsson in the Premier League this season (27).
- És még Dempsey is rúgott egyet

Sandro megint nagyot játszott a gólpasszán kívül is.
Dembélé szintúgy.
Total passes 86
Pass success 94%
Key passes 6
United simán nyert, RvP elképesztő, megint duplázott, az első elég tetszetős volt:
Swansea-Villa is jó kis összecsapás volt, 2-1-re vezettek a vendégek, aztán Graham a 94. percben mentett pontot a Swansea-nak. (MU-style...

)
Southampton-Arsenal következik.
Southampton: Boruc; Cork, Fonte, Yoshida, Shaw; Puncheon, Schneiderlin, S. Davis, Guly, Ramírez; Lambert.
Arsenal: Szczesny, Sagna, Vermaelen, Koscielny, Gibbs, Arteta, Wilshere, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Podolski, Walcott.
Sima Senal-sikert várok.