Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
zola8787 írta:
Igazolásai pocsékok, aki nem tetszett neki lapát (Eto'o, Yaya, Ibra), cserélni nem tudott (Erről mindig az jut eszembe, mikor Bl elődöntőben kiesésnél beküldte az addig ismeretlen és rutintalan 60 kilós Tello-t a 100 kilós izom védők közé. Aztán mikor Tello megmozdulni se tudott Pep csak állt a partvonalon és óó jajj mit tegyek).
Ilyen játékoskerettel rengeteg edző elérte volna azt amit ő.
Deco pedig 1 isten volt itt, imádtam
Eto'o
Ronaldinho - Deco
Ó jajj
Nézzük csak, hogy mi a különbség a 2008as és 2009es Barca kezdője között:zola8787 írta: Ilyen játékoskerettel rengeteg edző elérte volna azt amit ő.
Deco pedig 1 isten volt itt, imádtam![]()
Mint, aki nem nézett 1 meccset se az elmúlt pár évben.zola8787 írta: Pep miben volt az? Semmi taktika, semmi jó csere, semmi normális igazolás. Mikor meg José legyőzi elmegy nyaralni, mert fáradt.
Csak akkor tudnám, hogy ez a játékoskeret mégis miért állt sorfalat 2008 tavaszán a Real Madridnak.zola8787 írta: Kellett Pep a sikerekhez, hiszen kell 1 edző aki tartja az edzést, de kb ennyi.
Azt a keretet ő alakította ki, míg Franki fiú jóval erősebb kerettel semmilyen játékot hozott 2 éven át. Pep bácsi ezt a keretet megnyirbálta és egy olyan focit csinált, amit még senki más. De biztos 14 kupát bárkivel elhoztunk volna, a mutatott játékról, meg a folyamatos rekordokról nem is beszélve. Kutya egy edző volt ez a Guardiola.zola8787 írta:
Saját nevemben beszélek, nem említettem, hogy Guardiola-t nem ismerem el, mint JÁTÉKOS. Van 1 kis különbség...Mikaos írta:Akkor ismeritek el Guardiola-t, ha máshol is bizonyít?
Tehát az alábbi játékosokat sem ismeritek el: Puyol, Xavi, Iniesta, Messi, stb. (a fél Barca-keret). Ugyanis ők sem bizonyítottak még máshol. Majd Messi is csak akkor lehet a világ legjobbja, ha elmegy a Zenitbe és nyer Európa Ligát.
Azért a Chelsea-t ő hozta be az elitbe, mégha irigylésre méltó háttér volt is mögötte. A Porto pedig kifejezetten szépen játszott. A BL azért más, ha a tavalyi Chelsea képes volt nyerni, még az idei Real is befuthat.redmiller írta:Mourinho csak ott nyer nagyot, ahol védekezésre építhet... Porto, Inter...Zsazsa Jr írta:Vkinek még mindig "savanyú a szőlő..."
"Nyerni mindenhol, mint ahogy Mourinho tette, sokkal nehezebb. Guardiola remek edző, de nem tett semmit hozzá a Barcelonához. Később majd meglátjuk, hogy mire képes, ha egy új csapatnál fog dolgozni. Így majd jobb képet kaphatunk róla. A szezon első felében Cristiano volt a legjobb játékos, most pedig Messi csinál hihetetlen dolgokat. Nem tudom eldönteni, hogy ki érdemli meg az Aranylabdát" - nyilatkozta Deco.
Annyira nem tett hozzá semmit, h "csak" 14 kupára futotta
Chelsea-nél nem jött össze neki, Reallal sem nyer BL-t... Túl sok a pénz hozzá!
Sokan leszólnak ezért, de én is akkor fogom nagy edzőnek tartani Pep-et, amikor más klubban is feltud mutatni valamit. Ezt az 1 év pihit sem értem, ilyet nem csinál 1 nagy edző.Zsazsa Jr írta:Vkinek még mindig "savanyú a szőlő..."
"Nyerni mindenhol, mint ahogy Mourinho tette, sokkal nehezebb. Guardiola remek edző, de nem tett semmit hozzá a Barcelonához. Később majd meglátjuk, hogy mire képes, ha egy új csapatnál fog dolgozni. Így majd jobb képet kaphatunk róla. A szezon első felében Cristiano volt a legjobb játékos, most pedig Messi csinál hihetetlen dolgokat. Nem tudom eldönteni, hogy ki érdemli meg az Aranylabdát" - nyilatkozta Deco.
Mourinho csak ott nyer nagyot, ahol védekezésre építhet... Porto, Inter...Zsazsa Jr írta:Vkinek még mindig "savanyú a szőlő..."
Nem szeretem SAF-ot, de azért az ő helyzete más. Hány generációval dolgozott már együtt?? Többet is felvitt a csúcsra. Pep viszont csak 1 generációval aratott nagy sikert. A sikerét senki nem veheti el tőle, de azért ne állítsuk már be őt mindenhatónak. Azért egy edzői karrier nem pár évből áll. Több kell ahhoz, hogy a legnagyobbak között lehessen emlegetni.Mihu írta:
Most akkor ennyi erővel SAF is semmi extra, mert már 26 éve ott van a MU-nál?
Pep profi módon a csúcson, sikerrekkel szált ki, így mindenki csak a "szépre" emlékszik.LG írta:Az utolsó mondatoddal nem cáfoltad meg Deco szavait. Ő nem a sikereket vitatja, hanem azt, hogy mennyi volt ebből Guardiola érdeme, szerinte nem sok, ahogy sokan mások szerint sem. Arra meg én is nagyon kiváncsi lennék, hogy mit tudna kezdeni egy másik csapattal Pep. Én szerintem igenis is nagy érdemei vannak Pepnek a sikerekben, tökéletes edző volt a Barca számára. Abban viszont közel sem vagyok biztos, hogy más csapattal is ilyen sikeres lenne. Nincs még egy csapat, amelynek olyan játékosai vannak, amely alkalmas lenne hasonló játékra, mint amivel a Barca játszott a kezei alatt, tehát valami újat kéne kitalálnia. Nagy kérdés, hogy képes-e lenne erre. Abban igaza van Deconak, hogy Mourinho már 4 különböző csapattal is sikeres tudott lenni. Lehet mondani, hogy Deconak savanyú a szőlő, de azért nincs egyedül a véleményével.Zsazsa Jr írta:Vkinek még mindig "savanyú a szőlő..."
Még valamint megfigyeltem, a Pep éra sikerei után nagyon le lettek értékelve a Rijkaard éra sikerei. Pedig azok a sikerek tették újra naggyá a Barcát, ha azok nincsenek, könnyen lehet, hogy a későbbiek is elmaradtak volna.
Én mondjuk ezt annyira konkrétan nem tapasztaltam. Szerintem mindenki elismeri azt a korszakot is és azokat a játékosokat is, nem is kicsit.LG írta:Még valamint megfigyeltem, a Pep éra sikerei után nagyon le lettek értékelve a Rijkaard éra sikerei. Pedig azok a sikerek tették újra naggyá a Barcát, ha azok nincsenek, könnyen lehet, hogy a későbbiek is elmaradtak volna.
Az utolsó mondatoddal nem cáfoltad meg Deco szavait. Ő nem a sikereket vitatja, hanem azt, hogy mennyi volt ebből Guardiola érdeme, szerinte nem sok, ahogy sokan mások szerint sem. Arra meg én is nagyon kiváncsi lennék, hogy mit tudna kezdeni egy másik csapattal Pep. Én szerintem igenis is nagy érdemei vannak Pepnek a sikerekben, tökéletes edző volt a Barca számára. Abban viszont közel sem vagyok biztos, hogy más csapattal is ilyen sikeres lenne. Nincs még egy csapat, amelynek olyan játékosai vannak, amely alkalmas lenne hasonló játékra, mint amivel a Barca játszott a kezei alatt, tehát valami újat kéne kitalálnia. Nagy kérdés, hogy képes-e lenne erre. Abban igaza van Deconak, hogy Mourinho már 4 különböző csapattal is sikeres tudott lenni. Lehet mondani, hogy Deconak savanyú a szőlő, de azért nincs egyedül a véleményével.Zsazsa Jr írta:Vkinek még mindig "savanyú a szőlő..."