Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
zola8787
Director del Fútbol

2013.01.04. 14:21:21

LG
Az Év fórumozója 2016

2013.01.03. 23:07:28

ab1daL írta:
messideco írta:Na, Walcott úgy néz ki, mégis aláírja az új szerződést 8)
Úgy néz ki, van az a pénz amiért marad, és nem megy ő is pl. a Citybe.
Nagyon helyes. Nem tartom akkora játékosnak, de a jelenlegi Arsenalban kulcsember, tehát fontos, hogy maradjon.
Abban viszont a szerződéshosszabbítás ellenére sem vagyok biztos, hogy a közeljövőben nem igazol el, de így legalább sok pénzt el lehet érte kérni, ha most nem hosszabbít, akkor az Arsenalnak valószínűleg bele kellett volna mennie egy előnytelen üzletbe, hogy ne ingyen menjen később.
ab1daL
Director del Fútbol

2013.01.03. 22:32:28

messideco írta:Na, Walcott úgy néz ki, mégis aláírja az új szerződést 8)
Úgy néz ki, van az a pénz amiért marad, és nem megy ő is pl. a Citybe.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
messideco
Presidente del Barça

2013.01.03. 22:08:28

Na, Walcott úgy néz ki, mégis aláírja az új szerződést 8)
Kép
"And my heart will leave you never."
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.01.03. 20:39:32

Gareth Tello írta:
Pardew közben már tervezgeti, kivel tudná pótolni Bát.
"I would like, if possible, to have a player with real power and pace. Sometimes, we lack a little bit of pace."
Elvileg a Marseille Loïc Remy-je az első számú kiszemelt.

Baines meg kisebbfajta gólt vágott a szarkáknak:
Kép
1.
Hát ez nem úgy tűnik, h az én szájam szerint fog alakulni. Először is Ba elmegy, akit nagyon szeretek, egy olyan helyre, amit nem igazán. Erre fel, még a Barca után, a második kedvenc csapatomból, elakarják vinni a csatárt Ba pótlására. Tény, h Remy most nincs formában, de akkor is fájna érte nagyon a szívem. Remélem legalább sokat kitudnak érte csikarni, 10m fontot írtak.

2.
Everton drukker vagyok Angliából, Bainest is szeretem nagyon, de ez a média nyomás túlzás. Mindenhol olvasom, h Baines mekkora szabad. Tényleg nagy gól, de hát megpattant, úgy még szép, nem érte el a kapus. Szóval szép gól, de nálam ezek a megpattanók sosem akkora érdeműek. Na mindegy, Hala Baines! :mrgreen:
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.01.03. 20:18:00

Hoppá, váratlan Spurs-igazolás:
We are delighted to announce that we have reached agreement with Standard Liege for the signing of Zeki Fryers.
The young defender, capped by England at Under-16, 17 and 19 level, began his career at Manchester United before joining Standard Liege last summer.

20 éves a gyerek, balhátvédként és középhátvédként is bevethető, szóval nem rossz. :)

Balotelli vs Mancini, másik szemszögből.

Ba meg a Chelseaé, ennyiért tényleg ajándék, jó üzletet kötöttek a kékek.
Torres mehetne a padra. (... ha nem Beníteznek hívnák a Chelsea edzőjét.)

QPR ellen is ügyesek voltak... :lol:
QPR ended a run of 23 Premier League away games without a win (W0 D5 L18) with tonight's victory over Chelsea.
Marin kedves volt:
Kép

Pardew közben már tervezgeti, kivel tudná pótolni Bát.
"I would like, if possible, to have a player with real power and pace. Sometimes, we lack a little bit of pace."
Elvileg a Marseille Loïc Remy-je az első számú kiszemelt.

Baines meg kisebbfajta gólt vágott a szarkáknak:
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2013.01.03. 15:32:35

bence-barca
Llegenda del Barça

2013.01.03. 15:28:03

daffy írta:játszott,nem is egy meccsen
BVB ellen ő egyenlített tiziből, tehát nem csak, h játszott, gólja is van.
sjd
Llegenda del Barça

2013.01.03. 15:14:34

LG írta:
ab1daL írta: A Milant emlegetik nagyon, mint vevőt, a BL-ben nem játszhatna majd ellenünk ugye?
Az attól függ, hogy játszott-e a BL-ben ebben a szezonban.
Most lehet, h hülyeséget mondok, de én úgy tudom, hogy az is elég, ha nevezve van.
daffy
Madridista

2013.01.03. 15:07:15

LG írta:
ab1daL írta:Nagyon úgy néz ki, hogy még a télen elmegy a Citytől Balotelli :arrow: http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ak-2204287

A Milant emlegetik nagyon, mint vevőt, a BL-ben nem játszhatna majd ellenünk ugye?
Az attól függ, hogy játszott-e a BL-ben ebben a szezonban. Most nekem hirtelen nem ugrik be, hogy játszott volna, de lehet, hogy játszott, csak annyira gyenge volt, hogy azért nem emlékszem rá.
játszott,nem is egy meccsen
LG
Az Év fórumozója 2016

2013.01.03. 15:00:58

ab1daL írta:Nagyon úgy néz ki, hogy még a télen elmegy a Citytől Balotelli :arrow: http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ak-2204287

A Milant emlegetik nagyon, mint vevőt, a BL-ben nem játszhatna majd ellenünk ugye?
Az attól függ, hogy játszott-e a BL-ben ebben a szezonban. Most nekem hirtelen nem ugrik be, hogy játszott volna, de lehet, hogy játszott, csak annyira gyenge volt, hogy azért nem emlékszem rá.
ab1daL
Director del Fútbol

2013.01.03. 14:53:14

Nagyon úgy néz ki, hogy még a télen elmegy a Citytől Balotelli :arrow: http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ak-2204287

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2013.01.03. 00:05:39

Na szép, én 45 perc után kikapcsoltam, ilyen szánalmasan gyenge 45 percet rég láttam már, focit még csak nyomokban sem tartalmazott. De gondoltam majd valakiről csak bepattan, hát erre nem behúzza a QPR? :lol:

Egyébként ha ennek a Marin gyereknek nem tudnék a Werderes időszakáról, aztmondanám hogy én törött lábbal jobban focizok. Bár mondom, csak az első félidőt láttam...

Torrest meg inkább nem is említem. :roll: Ba-val viszont jól járnak, a dupláját is bőven megérné. Kicsit sajnálom is, hogy a Chelseabe megy, szimpatikus játékos.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.01.02. 22:46:19

csababarca írta:
sjd írta:Az se rossz, hogy a Chelsea kikap a tökutolsó QPR-tól. :shock: :shock:
Lehet fogadni, hogy Benitez hnap munkanélküli lesz-e :D
még jó,hogy két szelvényemen is rajta voltak,egy kétgólos győzelemmel,meg egy 2,5nél több gól lesz fogadással.
Bravó,pedig a többi meccs jött...
Remélem ki is rúgják,megérdemli.
nálam dettó....csak az egyiken egy,egy gólos,míg a másikon,egy hendikepes győzelem kellett volna...hülye voltam,hogy elhittem,képesek megverni a tök utolsót hazai pályán,moslék volt amit műveltek.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.01.02. 22:44:17

még jó,hogy két szelvényemen is rajta voltak,egy kétgólos győzelemmel,meg egy 2,5nél több gól lesz fogadással.
Bravó,pedig a többi meccs jött...
Remélem ki is rúgják,megérdemli.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.01.02. 22:43:17

Torrest örökre el kéne tiltani ettől a szép játéktól,komolyan,nem tudom,hogy mi történt vele Londonban,de olyan ember benyomását kelti a pályán,mint aki életében először játszik,és fogalma sincs,hogy mit is kéne csinálnia,egészen elképesztően nagy 0 az emberünk.
A Chelsea visszatért az igazi arcához,rendesen kellemetlennek érzem,hogy tavaly egy hasonló kaliberű csapat,nem csak,hogy továbbjutott a csoportjából de meg is nyert a legrangosabb kupát,ez valahol az elmúlt 15 év legnagyobb szégyene volt a többi brigádra és úgy en bloc az európai focira nézve.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mezner2 2013.01.02. 22:44:44-kor.
sjd
Llegenda del Barça

2013.01.02. 22:39:18

Az se rossz, hogy a Chelsea kikap a tökutolsó QPR-tól. :shock: :shock:
PCsabi
aka Game90

2013.01.02. 20:50:45

Jamie Sanderson ‏@YoungGunsBlog
Alan Pardew a relived man on Sky. Says Demba Ba to Chelsea 'is done'. 'End of speculation, we move on'. Pappis Cissé to step up.

Sky Sports News ‏@SkySportsNews
Newcastle manager Alan Pardew confirms Demba Ba is leaving: "It’s done, he will go to Chelsea with our blessing”.

7 millióért ajándék.
Mikaos írta:hsz.
Attól függetlenül, hogy tényleg egy patkány, nincs semmi bajom Suárez-zel, jó csatár meg minden, csak én pár játékost előbb vinnék a csapatomba, mint őt :)

Mondjuk most is 2 gól, 1 gólpassz :D
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
LG
Az Év fórumozója 2016

2013.01.02. 17:23:03

ozsimiki írta:Hm, talán fél éve, de lehet régebben pont azon vitáztam itt,hogy én Suarezt pl simán jobbnak tartom egy Benzemánál. Akkor talán Daffyval,de nem esküszöm meg.

Persze azóta Falcao lett a szint úgy látom, nah kb vele egy szintnek tartom, de csak kb, még nálam előtte van az Uruguayi.

Benzemánál meg továbbra is legalább 2 szinttel jobbnak, semmit se látok abban az emberben, pontosabban semmi különlegeset. Hozza a közepesnél jobb szintet, szürkén, de semmi extra.

Akkor is ezt gondoltam,amikor vmivel jobban ment neki a Realban.
Viszont az is lehet, hogy Benzema is jobban ki tudna emelkedni ebből a gyenge a Poolból, és Suarez is könnyen lehet, hogy fázna a Realban CR árnyékában.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.01.02. 17:08:52

Kép
Kíváncsi vagyok, mennyi lehetőséget fog kapni Suárez mellett.
Mondjuk valamennyire azt érzem a dologban, hogy inkább Suárez pótlására, mint Suárez mellé igazolták.
ab1daL írta:A Newcastle hivatalos közleményben számolt be arról, hogy a Chelsea kivásárolná Demba Bát a szerződéséből. A Kékek immár hivatalosan is tárgyalhatnak a csatárral.
"The club has given the player permission to speak to Chelsea FC and therefore he will not be included in the squad for tonight's game with Everton." (Azért jó, hogy megvan PL-fantasyban...)

Közben Ángelo Henríquez, a United 18 éves chilei csatártehetsége kölcsönbe a Wiganhez igazolt.
Mikaos
Director del Fútbol

2013.01.02. 16:21:19

Game90 írta:Ja, Suárez-nél meg alapból fel lehet sorolni 5 jobb csatárt.
Technikai képességek alapján igen, de meccsen mutatott teljesítmény kapcsán kis túlzással nagyítóval kellene keresni a jelölteket.
Vegyük például a sokak által második legjobbnak titulált Cristiano-t, aki a világ harmadik legerősebb csapatában játszik, hatványozottan többször kerülHET gólhelyzetbe, mint Suárez, ugyanakkor nem lennék róla meggyőződve, hogy ugyanilyen arányok jellemzők az elvégzett munkák kapcsán is. Sőt, megkockáztatom, hogy Suárez sokkal többször ér labdába, sokkal többször alakítja!! is a játékot, és rengeteg mezőnymunkát végez, folyamatosan "zaklatja" az ellenfél védőit. Mindamellett viszonylag gólerős is a fickó, de egy középcsapat (szomorú, hogy ezt kell mondanom a jelenlegi Pool-ra) gólhelyzeteinek száma lényegesen kevesebb, mint a sztárcsapatoknak.
Számomra ő komplexebb csatár. Én pedig az ilyen játékosokat mindig magasabbra értékelem, mint a teljesen egyoldalú spílereket (v.ö. gólvágók).
noname írta, hogy Suárez alig passzol. Én pont az ellenkezőjét látom. Sőt, én a helyében önzőznék is, látva a csapattársak bénaságát.
lui1698
Llegenda del Barça

2013.01.02. 16:06:53

Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
ab1daL
Director del Fútbol

2013.01.02. 15:48:15

A Newcastle hivatalos közleményben számolt be arról, hogy a Chelsea kivásárolná Demba Bát a szerződéséből. A Kékek immár hivatalosan is tárgyalhatnak a csatárral.

Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.01.02. 12:11:45

Game90 írta:Kisebb meccseink lesznek a következő fordulókban, ManCity otthon, Chelsea idegenben, Liverpool otthon, Stoke otthon...
Hm... Lejtmenet indul :lol:
Nekünk most egy kicsit lazább sorozat jön: QPR idegenben, MU otthon, Norwich idegenben, West Brom idegenben, Newcastle otthon, West Ham idegenben.
Mondjuk utána jön egy jó kis Arsenal-Liverpool-Fulham-Swansea-Everton-Chelsea-City sorozat... :oops:

Walcott:
Theo Walcott looks closer to signing a new contract as the striker's representatives meet with Arsenal on Wednesday in the latest of a series of meetings.
Bár kit érdekel, ha elmegy? Ott van Gervinho. :mrgreen:

Az Henry-üzletből meg semmi sem lesz, úgy tűnik.
"He is not ready, he has just come back from holiday anyway. At the moment we are not on that case."

A Suárez-témához:
1. Falcao
2. van Persie
3. Ibrahimovic
4. Suárez
5. Agüero
Szerintem nagyjából ez a sorrend.

Spurs.
Villas-Boas ismét dicsérte a Willian-Leandro Damiao duót. Nyáron sajnos egyiküket sem sikerült megszereznünk, de AVB elmondta, hogy továbbra is figyelik őket, és van rá esély, hogy nyáron ismét megpróbálják elhozni a két brazilt. :)
Örülnék nekik, főleg Damiaónak.

Ha valaki esetleg lemaradt volna Dempsey Reading elleni góljáról:
Kép
Remélem, most beindul a fiú.
PCsabi
aka Game90

2013.01.02. 00:56:51

Kisebb meccseink lesznek a következő fordulókban, ManCity otthon, Chelsea idegenben, Liverpool otthon, Stoke otthon...
kanty írta:Nem nézek sok Pool meccset, de ha látom, akkor általában messze kiemelkedik a csapatból.
Ebből a 'Pool-ból azért nem nehéz kiemelkedni.
lui1698 írta: Amúgy Csabi, azért valld be, hogy nem bánnád a zs kategóriás Drogba helyett ő lenne a 'Zenálban. :)
Jó, az nem kérdés, hogy jobb, mint a Senal csatárai :) Lendítene a csapat játékán, bár szerintem meccsenként 1x elhánynám magam tőle, amikor színészkedik/reklamál. És tényleg jó játékosnak tartom Suárez-t, de nálam pl. egy Falcao, Rooney, van Persie, Ibra, Agüero előzi őt.

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Válasz küldése