brühühü

Why? Warum? Por qué?
Nagyon helyes. Nem tartom akkora játékosnak, de a jelenlegi Arsenalban kulcsember, tehát fontos, hogy maradjon.ab1daL írta:Úgy néz ki, van az a pénz amiért marad, és nem megy ő is pl. a Citybe.messideco írta:Na, Walcott úgy néz ki, mégis aláírja az új szerződést
Úgy néz ki, van az a pénz amiért marad, és nem megy ő is pl. a Citybe.messideco írta:Na, Walcott úgy néz ki, mégis aláírja az új szerződést
1.Gareth Tello írta:
Pardew közben már tervezgeti, kivel tudná pótolni Bát.
"I would like, if possible, to have a player with real power and pace. Sometimes, we lack a little bit of pace."
Elvileg a Marseille Loïc Remy-je az első számú kiszemelt.
Baines meg kisebbfajta gólt vágott a szarkáknak:
BVB ellen ő egyenlített tiziből, tehát nem csak, h játszott, gólja is van.daffy írta:játszott,nem is egy meccsen
Most lehet, h hülyeséget mondok, de én úgy tudom, hogy az is elég, ha nevezve van.LG írta:Az attól függ, hogy játszott-e a BL-ben ebben a szezonban.ab1daL írta: A Milant emlegetik nagyon, mint vevőt, a BL-ben nem játszhatna majd ellenünk ugye?
játszott,nem is egy meccsenLG írta:Az attól függ, hogy játszott-e a BL-ben ebben a szezonban. Most nekem hirtelen nem ugrik be, hogy játszott volna, de lehet, hogy játszott, csak annyira gyenge volt, hogy azért nem emlékszem rá.ab1daL írta:Nagyon úgy néz ki, hogy még a télen elmegy a Citytől Balotellihttp://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ak-2204287
A Milant emlegetik nagyon, mint vevőt, a BL-ben nem játszhatna majd ellenünk ugye?
Az attól függ, hogy játszott-e a BL-ben ebben a szezonban. Most nekem hirtelen nem ugrik be, hogy játszott volna, de lehet, hogy játszott, csak annyira gyenge volt, hogy azért nem emlékszem rá.ab1daL írta:Nagyon úgy néz ki, hogy még a télen elmegy a Citytől Balotellihttp://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ak-2204287
A Milant emlegetik nagyon, mint vevőt, a BL-ben nem játszhatna majd ellenünk ugye?
nálam dettó....csak az egyiken egy,egy gólos,míg a másikon,egy hendikepes győzelem kellett volna...hülye voltam,hogy elhittem,képesek megverni a tök utolsót hazai pályán,moslék volt amit műveltek.csababarca írta:még jó,hogy két szelvényemen is rajta voltak,egy kétgólos győzelemmel,meg egy 2,5nél több gól lesz fogadással.sjd írta:Az se rossz, hogy a Chelsea kikap a tökutolsó QPR-tól.![]()
![]()
Lehet fogadni, hogy Benitez hnap munkanélküli lesz-e
Bravó,pedig a többi meccs jött...
Remélem ki is rúgják,megérdemli.
még jó,hogy két szelvényemen is rajta voltak,egy kétgólos győzelemmel,meg egy 2,5nél több gól lesz fogadással.sjd írta:Az se rossz, hogy a Chelsea kikap a tökutolsó QPR-tól.![]()
![]()
Torrest örökre el kéne tiltani ettől a szép játéktól,komolyan,nem tudom,hogy mi történt vele Londonban,de olyan ember benyomását kelti a pályán,mint aki életében először játszik,és fogalma sincs,hogy mit is kéne csinálnia,egészen elképesztően nagy 0 az emberünk.sjd írta:Az se rossz, hogy a Chelsea kikap a tökutolsó QPR-tól.![]()
![]()
Attól függetlenül, hogy tényleg egy patkány, nincs semmi bajom Suárez-zel, jó csatár meg minden, csak én pár játékost előbb vinnék a csapatomba, mint őtMikaos írta:hsz.
Viszont az is lehet, hogy Benzema is jobban ki tudna emelkedni ebből a gyenge a Poolból, és Suarez is könnyen lehet, hogy fázna a Realban CR árnyékában.ozsimiki írta:Hm, talán fél éve, de lehet régebben pont azon vitáztam itt,hogy én Suarezt pl simán jobbnak tartom egy Benzemánál. Akkor talán Daffyval,de nem esküszöm meg.
Persze azóta Falcao lett a szint úgy látom, nah kb vele egy szintnek tartom, de csak kb, még nálam előtte van az Uruguayi.
Benzemánál meg továbbra is legalább 2 szinttel jobbnak, semmit se látok abban az emberben, pontosabban semmi különlegeset. Hozza a közepesnél jobb szintet, szürkén, de semmi extra.
Akkor is ezt gondoltam,amikor vmivel jobban ment neki a Realban.
"The club has given the player permission to speak to Chelsea FC and therefore he will not be included in the squad for tonight's game with Everton." (Azért jó, hogy megvan PL-fantasyban...)ab1daL írta:A Newcastle hivatalos közleményben számolt be arról, hogy a Chelsea kivásárolná Demba Bát a szerződéséből. A Kékek immár hivatalosan is tárgyalhatnak a csatárral.
Technikai képességek alapján igen, de meccsen mutatott teljesítmény kapcsán kis túlzással nagyítóval kellene keresni a jelölteket.Game90 írta:Ja, Suárez-nél meg alapból fel lehet sorolni 5 jobb csatárt.
Hm... Lejtmenet indulGame90 írta:Kisebb meccseink lesznek a következő fordulókban, ManCity otthon, Chelsea idegenben, Liverpool otthon, Stoke otthon...
Ebből a 'Pool-ból azért nem nehéz kiemelkedni.kanty írta:Nem nézek sok Pool meccset, de ha látom, akkor általában messze kiemelkedik a csapatból.
Jó, az nem kérdés, hogy jobb, mint a Senal csatárailui1698 írta: Amúgy Csabi, azért valld be, hogy nem bánnád a zs kategóriás Drogba helyett ő lenne a 'Zenálban.