Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nem hinném, hogy jó lenne erről itt eszmecserét folytatni, mert elmenne előbb-utóbb olyan irányba ami nem való ide.davi10 írta:Tudom, volt már erről szó, de ez már tényleg a tűrhetetlen kategória.
http://www.harcunk.info/index.php/bulva ... a-ciganyok
Mondhat bárki bármit, de itt addig rend nem lesz, amíg ezek itt vannak.

Mindkettőnk nevében mondhatom szerintem, hogy ez volt az idei év legszebb ajándéka.Bob_Marley írta:: Bár én azt hiszem tudom kinél van, s az nem lui

Az most talán nem voltkanty írta:Melltartó 2.0 ?Bob_Marley írta: Mondjuk a képeket még nem láttam, lehet jobb is

Fiúk, fiúk... tönkre teszitek magatokat ezzel a sok szeméttel.Bob_Marley írta:Whiskey-kóla, metaxa-kóla, vodka-sprite és persze pezsgő volt, amit én ittam, meg talán ágyas pálinka, de azt már nem tudom biztosan.![]()

Melltartó 2.0 ?Bob_Marley írta: Mondjuk a képeket még nem láttam, lehet jobb is

Hát nem, minden esetre meglepő volt magamon látni.sjd írta:Azt kell, hogy mondjam, nem a legérdekesebb női ruhadarab, amit egy ilyen este után találhatsz az ágyadban

Tökéletes példáját láttuk annak, hogy egy mondaton belül hogyan lesz egy ígéretes kezdésből csalódást keltő befejezés.lui1698 írta:De keresem azt a lányt akinek a sáljával a nyakamban ébredtem.

Lóverseny... hagyjuk, többet nem nézek odaTT írta:többet foglalkozz a szponzorral (tudod az az emlékezet-párkeresős bugyutaság), kicsit ráhajtasz, minden meccs előtt próbálkozol, az se baj, ha csere vagy az energiacsökkenés miatt, úgyis jönni fog a szponzor és egyéb fizetés, mert pályára léptél, közben meg javítod a kapcsolatodatSanama írta: lóvé hogy jön nektek?
meg ha kell toljad a szerencsejátékokat. a játékgép segített nekem nagyon sokszor, első kettő alkalomra mindig 1 dollárt raktam fel, aztán kicsit növelve a tétet a 3. vagy 4. forgatásnál mindig jött a siker. asszem ezzel 150 dollár volt a legtöbb, ami hullott. a ruletten hiába 50% az esély, kevésszer távoztam plusszal, lovasverseny meg majd saját pacival lesz zsír.
többet foglalkozz a szponzorral (tudod az az emlékezet-párkeresős bugyutaság), kicsit ráhajtasz, minden meccs előtt próbálkozol, az se baj, ha csere vagy az energiacsökkenés miatt, úgyis jönni fog a szponzor és egyéb fizetés, mert pályára léptél, közben meg javítod a kapcsolatodatSanama írta: lóvé hogy jön nektek?
Terepgyakorlaton vannak.gergo9 írta:Viszont rühellem kivétel nélkül a sok robbangatós vadbarmot. A dudálósakat csak szimplán nem bírom.
Komolyan már most olyan mintha Irakba lennénk.

Jön az majd minél jobb a teljseítményed lesznek szponzork meg ahhoz kellSanama írta:lóvé hogy jön nektek? én azt hiszem 3ik idényben vagyok, de még mindig alig kapok pénztlehet valamit rosszul csinalok

lóvé hogy jön nektek? én azt hiszem 3ik idényben vagyok, de még mindig alig kapok pénztmiihii írta:Én is még lenyomtam az idei utolsó szezonomat, egész tűrhető lett.
Bajnokság-BL-kupa a zsákban, VB főtábla megvan.
A szezon:
60 meccsen 104 gól, 28 assist, 32 Star M. , 8.4-es szezonátlag
Minden megvan a Lifestlyle-ból, vettem lovat is már.
A Vision és a Free Kick skillt kell már csak 100%-ra vinnem, ezzel meglesz az összes Award is.
A kötelező jellegét én se nagyon szeretem, de mostanában annyira ritka, hogy lehet tolni egy bulit ami mindenki ott van a haveri társaságból, hogy tavaly se meg idén se kötelező, olyan mint egy sima buli.Game90 írta:Csak én nem rajongok annyira ezekért a szilveszteri bulikért? Muszáj jól érezned magad, muszáj innod, mert ha nem, akkor egy utolsó senki vagy. Néhány hétvégi kocsmázás jobban szokott sikerülni, mint az elmúlt években 1-2 Szilveszterem.
A petárdáról/tűzijátékról már nem is beszélek, utálom őket.