Nem panaszkodhatunk a játékosok nagy részére az biztos.sura írta:Átigazolási időszak van. Úgy látszik, senki se szeretne új embereket, inkább van, aki a meglévőkből küldene el.
Valdes(Pinto)- Alves(Montoya), Piqué(Bartra), Puyol(Mascherano), Alba(Adriano)- Busquets(Song), Xavi(Thiago), Iniesta(Cesc)- Pedro(Sánchez), Messi (Cuenca), Villa(Tello/Iniesta) csapat elég jó 22 név. Rajtuk kívül van Abidal,Muniesa,Dos Santos a csapatban. Szerintem rájuk hármukra nem is nagyon van szükség. Dos Santos nagyon létszámon felüli, főleg Sergi Roberto "erőltetése" miatt. Muniesa sérülékeny is és Bartra jobb teljesítményre képes. Ha pedig Bartra is alig játszik, akkor ő meg még kevesebbet fog. Abidal egyrészt az egészsége miatt már nem valószínű, hogy hosszabb távon (jövőre) a csapat tagja lehet, ugyanakkor Adriano és Alba teljesen ki is szorítanák a szélről, ami az ő igazi posztja. A kölcsönben lévők közül sincs szükség sem Fontás-ra,sem Keirrison-ra sem Afellay-ra.
A nagy kérdés a támadó lesz, mert támadót nagy valószínűséggel venni fogunk a nyáron. Legalábbis Neymar elég sanszos. Egyfolytában a Barcelona-t, Messi-t dicséri (jogosan), Alves társaságában lóg, stb. Így viszont egy támadó (minimum) létszámon felüli lesz. Ha rajtam múlna én Sánchez-t és Cuenca-t elküldeném, és elkezdeném beépíteni Deulofeu-t is. 2 év múlva egy Neymar-Messi-Deulofeu csatártrió elég ütősen hangzik. Mögöttük elférne Pedro,Tello és még ki tudja ki az ifiből. Villa hosszú távon az életkora miatt sem fog maradni. Jelenleg viszont a reálisabbnak Villa és Cuenca távozása tűnik.
Én egy középhátvédet is igazolnék a nyáron,mert hiába ígéretes Bartra, még elég kérdőjel kategória, Puyol-t pedig nem lehet tudni meddig bírja. De lehet a KH-ből 2014 nyara lesz.
Valdes szerződése necces, de ha van egy kicsi esze, akkor meg tud egyezni a vezetőséggel.