Wesley-nek én is örülnék, de sajna úgy tűnik, hogy a csirkékhez megy 12M körüli összegért. Nálunk talán most nagyobb szükség van egy DM-re, de ettől függetlenül nagyon örülnék az Oranje karmesterének.messideco írta:Maradjon Sagna, Verma és Walcott is, jöjjön Ba, Henry és MVila, orgazmust váltana ki belőlem. Jah, és halkan súgom meg, hogy Wesley Sneijder is elérhető lenne
Premier League / The FA Cup

-
- aka Game90
Mondjuk én úgy gondoltam, hogy majd jön a Senal-baab1daL írta:Esélyes, ugyanis tárgyalnak a Chelseavel, 7 millió fontért kerülhet London kék felébe a szenegáli!Game90 írta:Remélem Ba most lőtte az utolsó gólját Castle mezben.

Sky Sports twitter-én én is olvastam, szóval sajnos elég hihető az infó

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Capitá del Barça
A Czelzibe?ab1daL írta:Esélyes, ugyanis tárgyalnak a Chelseavel, 7 millió fontért kerülhet London kék felébe a szenegáli!Game90 írta:Remélem Ba most lőtte az utolsó gólját Castle mezben.

Én mindenhol azt hallottam hogy velünk tárgyal.Bár lehet Wengernek tetszett a tegnapi csatár produkció és meggondolta magát.
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-h ... lhoz-69717 --->Pedig kéne Ő ide.Ha Walcott megy,akkor csak Giroud marad csatár poszton.
- ab1daL
- Director del Fútbol
Esélyes, ugyanis tárgyalnak a Chelseavel, 7 millió fontért kerülhet London kék felébe a szenegáli!Game90 írta:Remélem Ba most lőtte az utolsó gólját Castle mezben.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
-
- aka Game90
Szerintem nem várjuk meg, hogy ingyen igazolható legyen, akkor már inkább eladjuk őt januárban.sjd írta:Nagyobb összegben merek rá fogadni, hogy július tájékán már ManCity mezben fog parádézni a srác.Game90 írta: Walcott meg nem érdekel, hogy 80 vagy 90k-ért ír alá, egyszerűen most nem tehetjük meg, hogy nem hosszabbítunk vele.
Nagyobb összegben merek rá fogadni, hogy július tájékán már ManCity mezben fog parádézni a srác.Game90 írta: Walcott meg nem érdekel, hogy 80 vagy 90k-ért ír alá, egyszerűen most nem tehetjük meg, hogy nem hosszabbítunk vele.
-
- Capitá del Barça
Az öreg csak a fiatalokra bukik,úgyhogy Snejder nem hiszem hogy jön.M'Vilának Én is örülnék + jól jönne egy szélső,mondjuk az a Zaha gyerek.messideco írta:Maradjon Sagna, Verma és Walcott is, jöjjön Ba, Henry és MVila, orgazmust váltana ki belőlem. Jah, és halkan súgom meg, hogy Wesley Sneijder is elérhető lenne
Dzservinnyót meg Ramseyt pedig el kell küldeni egy negyed osztályú csapatba.
-
- Az Év fórumozója 2013
Ez a hármas jó kis erősítés lenne, az biztos. Mondjuk most Giroud is belehúzott, látván, hogy vetélytársat akarnak hozni a nyakára.Game90 írta:Told Arsenal have been offered cut price deal for Yann M'Vila. Rennes willing to sell as cheap.
Arsène Wenger says he'd done a U-turn on Thierry Henry. Admits a loan could still happen.
http://metro.co.uk/2012/12/28/arsenal-r ... y-3330711/
Wenger also denies a deal is close for Demba Ba. 'Do we sign him? I say no'. Clear interest. £7.5m release clause is a bargain.

Game90 írta:És ne csak ilyen noname Bale gólok legyenek a topikban![]()
![]()

Fej-fej mellett halad Bale és Walcott, de a walesi már 9-nél tart, Theo meg csak 8-nál.

Egy ilyen meccs után lenne stílszerű, ha Walcott kijelentené, hogy távozni kíván az Arsenalból. Mondjuk a... Spursbe.

Nézzünk vissza a Spurs-meccsre...
Defoe Bale-től tanult:

Adebayor meg Torrestől:

És ha csak ideiglenesen is, de harmadikok vagyunk.

-
- aka Game90
Told Arsenal have been offered cut price deal for Yann M'Vila. Rennes willing to sell as cheap.
Arsène Wenger says he'd done a U-turn on Thierry Henry. Admits a loan could still happen.
Wenger also denies a deal is close for Demba Ba. 'Do we sign him? I say no'. Clear interest. £7.5m release clause is a bargain.
Azért amikor folyamatosan egyenlített a Castle, akkor kicsit ideges voltam, a védelmünk kabaré. Mondjuk ameddig lövünk egy 7est, addig nincs probléma
Cazorla-t meg nem akarom meglátni a következő meccsen a kezdőben, most már ráférne egy kis pihenés. Walcott meg nem érdekel, hogy 80 vagy 90k-ért ír alá, egyszerűen most nem tehetjük meg, hogy nem hosszabbítunk vele.
És ne csak ilyen noname Bale gólok legyenek a topikban

Wenger a kabátzseb után a cipzárral is megszenvedett
http://youtu.be/jvrhKwQV26k

Squillaci? Sagna? Koscielny? Coquelin? Diaby? Giroud? Pierre Woodman?lui1698 írta:a francia gyerek

Válogatottban már triplázott 1x, asszem a horvátok ellenlui1698 írta:Walcott mióta tud úgy focizni, hogy 3 gólt ver 1 meccsen?![]()

Azért amikor folyamatosan egyenlített a Castle, akkor kicsit ideges voltam, a védelmünk kabaré. Mondjuk ameddig lövünk egy 7est, addig nincs probléma

És ne csak ilyen noname Bale gólok legyenek a topikban

Wenger a kabátzseb után a cipzárral is megszenvedett

http://youtu.be/jvrhKwQV26k

- lui1698
- Llegenda del Barça
Walcott mióta tud úgy focizni, hogy 3 gólt ver 1 meccsen?
Akik nekem továbbra is szimpatikusak a 'Zenálból az Wilshere, Gibbs, a francia gyerek. Cazorla ma elég gyengus volt, Podolski-t meg én inkább középen nézném meg, csak ugye oda ott van zsiru meg az új Henry.
Ennyi gólt egy meccsen... Wenger tipmix-ből szedi össze a nyári lóvét, hogy vehessen egy dmf-et.

Akik nekem továbbra is szimpatikusak a 'Zenálból az Wilshere, Gibbs, a francia gyerek. Cazorla ma elég gyengus volt, Podolski-t meg én inkább középen nézném meg, csak ugye oda ott van zsiru meg az új Henry.

Ennyi gólt egy meccsen... Wenger tipmix-ből szedi össze a nyári lóvét, hogy vehessen egy dmf-et.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
-
- Capitá del Barça
Nagyon jó kis meccs volt. 
Walcott mesterhármas és ha Giroud nem lövi szét a kapufát akkor neki is megvan.
Wenger meg nagy mozgást ígér Januárra.Muszáj hozni egy KVK-t,mert Arteta nem oda való.M'vilának most lement az ára a balhéja miatt.10-15-ért el lehetne hozni.

Walcott mesterhármas és ha Giroud nem lövi szét a kapufát akkor neki is megvan.
Wenger meg nagy mozgást ígér Januárra.Muszáj hozni egy KVK-t,mert Arteta nem oda való.M'vilának most lement az ára a balhéja miatt.10-15-ért el lehetne hozni.
-
- Az Év fórumozója 2013
Téves.Game90 írta:1-0, Walcott, egy olyan Henry-féle góllal.
Sign Da Ting!
Amúgy elég unalmas a meccs.
Remélem Ba most lőtte az utolsó gólját Castle mezben.
Itt a második gólja.

3-3, Newcastle nem semmi meccseket játszik mostanában.

Demba Ba's goal means that there have been 31 goals scored in the Premier League today - the most on a single day this season.
Amúgy Prinz Poldi:
Lukas Podolski has scored (4) or assisted (4) eight goals in his last eight Premier League appearances.
Ba-triplát!

szerk.: 4-3!

szerk. 2.: Giroud, 5-3.
szerk. 3.: 6-3, ilyen nincs.

szerk. 4.: 7-3, Walcott-tripla.

-
- aka Game90
1-0, Walcott, egy olyan Henry-féle góllal.
Sign Da Ting!
Sign Da Ting!
-
- Az Év fórumozója 2013
24 of Man Utd's 46 league points this season (52%) have come in games in which they've trailed.

A BL-párharc érdekes lesz, sajnos arra is van esély, hogy van Persie és Rooney is kifog egy kisebb hullámvölgyet, ez esetben pedig igencsak nehéz dolga lesz a Unitednek. Viszont ha jól megy mindkettejüknek, akkor simán porba tiporhatják a Madridot.
Jó kis csata lesz, MU örökké.
Manchester United have conceded 92 shots on target in the Premier League this season, only four fewer than QPR.
Ez a 28 kapott gól is nagyon sok, csak 7 csapat kapott többet idén. Igaz, rúgtak mellé 48-at, de ezen akkor is javítani kell.
Villa-Spurs...
Istenem, de jó volt végre egy ilyen meccset látni. Nem mondom, hogy tökéletesen játszottunk, de az utóbbi hónapok egyértelműen legjobb mérkőzésén van túl a csapat.
Bale!

Gareth Bale has equalled his best-ever goals total in a Premier League season (set in 2011-12) in only 16 appearances.
Sandro megint eszméletlen jó volt.
74 - Tottenham's Sandro has made more interceptions than any other player in the Premier League this season.
De Adebayoron kívül mindenki jó játékot mutatott be, Bale és Sandro mellett még Lennont és Naughtont emelném ki.
Breaking news:
Friedel hosszabbított 2014-ig.
Innen fog nyugdíjba vonulni.
Simán benne van a pakliban, pláne, ha a kupában a Barça lesz az ellenfél.gergo9 írta:A Bl meg sztem kihibázikkevesebbet játék lesz ha a Bernabeuban sikerül megúszni az elejét akkor kirajzolódik előttem egy olyan párharc ahol szokás szerint madrid részről minden agy elszáll köszönhetően a jelenleg kialakult helyzetnek és rutinból SAF megoldja. Szép lenne március közepére a Madrid kiszállna mindenből arsenalosan.

A BL-párharc érdekes lesz, sajnos arra is van esély, hogy van Persie és Rooney is kifog egy kisebb hullámvölgyet, ez esetben pedig igencsak nehéz dolga lesz a Unitednek. Viszont ha jól megy mindkettejüknek, akkor simán porba tiporhatják a Madridot.
Jó kis csata lesz, MU örökké.

Szerintem is ez a legnagyobb probléma.ozsimiki írta:Sajnos a védelem továbbra is katasztrófa, Real elleni meccsig vmit kell kezdeni ezzel, mert a spec16 beállítja őket kontrára, és akkor csúnya vége is lehet.
Manchester United have conceded 92 shots on target in the Premier League this season, only four fewer than QPR.
Ez a 28 kapott gól is nagyon sok, csak 7 csapat kapott többet idén. Igaz, rúgtak mellé 48-at, de ezen akkor is javítani kell.
Villa-Spurs...

Istenem, de jó volt végre egy ilyen meccset látni. Nem mondom, hogy tökéletesen játszottunk, de az utóbbi hónapok egyértelműen legjobb mérkőzésén van túl a csapat.

Bale!

Gareth Bale has equalled his best-ever goals total in a Premier League season (set in 2011-12) in only 16 appearances.
Sandro megint eszméletlen jó volt.
74 - Tottenham's Sandro has made more interceptions than any other player in the Premier League this season.
De Adebayoron kívül mindenki jó játékot mutatott be, Bale és Sandro mellett még Lennont és Naughtont emelném ki.
Breaking news:
Friedel hosszabbított 2014-ig.

-
- Director del Fútbol
Comeback United 
Tényleg hatalmas annyira életszerű volt hogy miután harmadszor is egyenlítettünk hogy a végén meg is nyerjük. Ráadásul a city is szippantott nem alakult rosszul ez a karácsony.
A Bl meg sztem kihibázikkevesebbet játék lesz ha a Bernabeuban sikerül megúszni az elejét akkor kirajzolódik előttem egy olyan párharc ahol szokás szerint madrid részről minden agy elszáll köszönhetően a jelenleg kialakult helyzetnek és rutinból SAF megoldja. Szép lenne március közepére a Madrid kiszállna mindenből arsenalosan.

Erről az jut eszembe mikor 2010-11 idényben a United egy csoportba került a Valenciaval ugye a Valencia tény ami tény jól játszott az Old Traffordon aztán jött a melldöngetés hogy lejátszották a pályáról őket stb stb.
Erre mondtuk mi akkor is hogy nem mérvadó taktikázás megy a csoportkörben még. Majd a Valenciat simán eltakarította egy akkor kiesőjelölt Schalke majd ugye őket egy laza 6-1-el a MU. De ugye lehet még példát lehetne felhozni a kétszeres uefa kupa győztes Sevillanak hogy sikerült egy Fenertől kiesni.
Utánalestem ha minden igaz 6 éve lesz majd tavasszal hogy utoljára párharcot tudott nyerni spanyol együttes a bl-ben ugye a két nagyon kívül. A Valencia még az Inter ellen 07ben utána persze kiestek ők is. Párszor ugye már a selejtező alatt kiestek ugye Sevilla, Osasuna
A madrid is azért az első igazán komolyan vehető ellenféltől kizúgott tavalyelőtt is és tavaly is. Az azelőtti időszakuk meg a Comedy Central-ra illik nem a sporttv-re.

Tényleg hatalmas annyira életszerű volt hogy miután harmadszor is egyenlítettünk hogy a végén meg is nyerjük. Ráadásul a city is szippantott nem alakult rosszul ez a karácsony.
A Bl meg sztem kihibázikkevesebbet játék lesz ha a Bernabeuban sikerül megúszni az elejét akkor kirajzolódik előttem egy olyan párharc ahol szokás szerint madrid részről minden agy elszáll köszönhetően a jelenleg kialakult helyzetnek és rutinból SAF megoldja. Szép lenne március közepére a Madrid kiszállna mindenből arsenalosan.

Ha egy erős bajnokság erős csapata lettek volna, akkor fél lábbal is el kellett volna verniük a Bilbaot.

Erről az jut eszembe mikor 2010-11 idényben a United egy csoportba került a Valenciaval ugye a Valencia tény ami tény jól játszott az Old Traffordon aztán jött a melldöngetés hogy lejátszották a pályáról őket stb stb.
Erre mondtuk mi akkor is hogy nem mérvadó taktikázás megy a csoportkörben még. Majd a Valenciat simán eltakarította egy akkor kiesőjelölt Schalke majd ugye őket egy laza 6-1-el a MU. De ugye lehet még példát lehetne felhozni a kétszeres uefa kupa győztes Sevillanak hogy sikerült egy Fenertől kiesni.
Utánalestem ha minden igaz 6 éve lesz majd tavasszal hogy utoljára párharcot tudott nyerni spanyol együttes a bl-ben ugye a két nagyon kívül. A Valencia még az Inter ellen 07ben utána persze kiestek ők is. Párszor ugye már a selejtező alatt kiestek ugye Sevilla, Osasuna

A madrid is azért az első igazán komolyan vehető ellenféltől kizúgott tavalyelőtt is és tavaly is. Az azelőtti időszakuk meg a Comedy Central-ra illik nem a sporttv-re.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Annak ellenére,hogy az első félidőben megérdemelten álltunk rosszul, a 2.ban jóval előbb is bebiztosíthattuk volna a győzelmet is. Rengeteg helyzet maradt ki, igaz a túloldalon is akadt még pár.
Sajnos a védelem továbbra is katasztrófa, Real elleni meccsig vmit kell kezdeni ezzel, mert a spec16 beállítja őket kontrára, és akkor csúnya vége is lehet.
Sajnos a védelem továbbra is katasztrófa, Real elleni meccsig vmit kell kezdeni ezzel, mert a spec16 beállítja őket kontrára, és akkor csúnya vége is lehet.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Az Év fórumozója 2013
Elnézést a dupláért.
United hozta a szokásos formáját, megint háromszor volt hátrányban, végül mégis nyert egy utolsó percbeli Chicharito-gólnak köszönhetően.

Robin van Persie has now scored 61 goals in his last 74 Premier League appearances.
Szerencsétlen City meg kicummantott a Sunderlandtől.
Mindjárt jön a Villa-Spurs.
Aston Villa: Guzan, Lowton, Baker, Clark, Bennett, Holman, Westwood, Herd, El Ahmadi, Delph, Benteke
Spurs: Lloris, Walker, Gallas, Vertonghen, Naughton, Lennon, Sandro, Dembélé, Bale, Defoe, és...
Adebayor!
Mondjuk Emmanuel Adebayor has scored six goals in eight Premier League starts against Aston Villa including four in his last three.
Hátha felül tud emelkedni jelenlegi fantasztikus formáján legalább erre a meccsre.
United hozta a szokásos formáját, megint háromszor volt hátrányban, végül mégis nyert egy utolsó percbeli Chicharito-gólnak köszönhetően.

Robin van Persie has now scored 61 goals in his last 74 Premier League appearances.

Szerencsétlen City meg kicummantott a Sunderlandtől.

Mindjárt jön a Villa-Spurs.
Aston Villa: Guzan, Lowton, Baker, Clark, Bennett, Holman, Westwood, Herd, El Ahmadi, Delph, Benteke
Spurs: Lloris, Walker, Gallas, Vertonghen, Naughton, Lennon, Sandro, Dembélé, Bale, Defoe, és...
Adebayor!

Mondjuk Emmanuel Adebayor has scored six goals in eight Premier League starts against Aston Villa including four in his last three.
Hátha felül tud emelkedni jelenlegi fantasztikus formáján legalább erre a meccsre.
-
- Az Év fórumozója 2013
Azért azon a szinten nem vagyunk, hogy Sneijder erősítés lenne.Game90 írta:Sneijder?Bár ő szerintem túl van már a csúcson, de azért még mindig erősítés lehet nektek.

Viccet félretéve, néhány szezonra talán nem lenne rossz, mielőtt elmegy levezetni valahova.
Bár Eriksennek jobban örülnék.

Így, hogy Huntelaar hosszabbított a Schalkéval, egyre reálisabbnak tűnik a dolog. Jól járnátok a sráccal, az biztos, pláne 7,5 milkáért.Game90 írta:Canal+ (ami viszonylag hiteles) szerint Demba Ba január elején érkezhet hozzánk 7,5 millió fontért. Ennyiért ajándék lenne.
Lehet, hogy ő lenne az új van Persie.

Holnap pediglen Villa-Spurs.
Remélem, a hazaiak a Chelsea elleni sokktól elgyengülve fognak játszani.

Clint Dempsey is a doubt for Spurs after he missed Saturday's draw against Stoke with a groin problem.
Még egy ok, hogy ismét Adebayort lehessen játszatni...
Viszont Assou-Ekotto visszatérhet.

Aston Villa have won just one of their last 11 Boxing Day fixtures (W1 D4 L6).
Ne most törjön meg a jég...
Ja és Game, ha pontot szerzünk, ismét előttetek leszünk.

Más: nemrég volt szó Michuról, hogy megérdemelné már, hogy behívják a válogatottba, erre tessék:
Spain face Uruguay in a friendly in Doha on 6 February and their coach Vicente del Bosque said: "Michu and Iago Aspas will appear."
Biztos vagyok benne, hogy góllal fog bemutatkozni.
-
- aka Game90
Sneijder?Gareth Tello írta: Nekünk nem ártana egy irányító

A Voetbal Primeur szerint a Liverpool mellett az Arsenal is érdeklődik a Feyenoord 20 éves csapatkapitánya, Stefan De Vrij iránt.
Canal+ (ami viszonylag hiteles) szerint Demba Ba január elején érkezhet hozzánk 7,5 millió fontért. Ennyiért ajándék lenne.
Arsenal players create Christmas chants:
http://youtu.be/csLMIf-Htto
Szczesny egy igazi idióta

-
- Llegenda del Barça
Persze, így igaz, h az a ciki, h már a BL-ből kiestek. Tényleg szégyen, h nem mentek az EL-ben tovább, de ezt az ottani játékosok sokkal kisebb blamának fogták fel (és talán még a szurkolók közül is). Szóval nem hiszem, h pont ezt a párharcot kell kiemelni, szerintem találsz másikat is. Például akkor már a City-Sporting(?)-ot. Ott mondjuk a Citynek még az EL is lőrelépés lehetett volna.sjd írta: Kezdjük ott, hogy miért is nem volt a Manchester a BL-ben? Ja hogy ott is elég csúnyán elvéreztek? De akkor még nem voltak sem motiválatlanok, sem hitehagyottak.
Innentől kezdve meg akármilyen mentális állapotban is voltak, eleve az szégyen, hogy oda jutottak, az meg még nagyobb, hogy tovább sem tudtak menni. Ha egy erős bajnokság erős csapata lettek volna, akkor fél lábbal is el kellett volna verniük a Bilbaot.
Kezdjük ott, hogy miért is nem volt a Manchester a BL-ben? Ja hogy ott is elég csúnyán elvéreztek? De akkor még nem voltak sem motiválatlanok, sem hitehagyottak.bence-barca írta:Azért nehogy már egy hitehagyott, motiválatlan MU legyen a példa. Igen, kiverték elég simán őket, de ha a BL-ben találkoznak aligha jött volna ki jól a Bilbao...sjd írta: hogy a tavaly bajnoki tizenvalahanyadik Bilbao hogyan zúgatta ki a MU-t
Innentől kezdve meg akármilyen mentális állapotban is voltak, eleve az szégyen, hogy oda jutottak, az meg még nagyobb, hogy tovább sem tudtak menni. Ha egy erős bajnokság erős csapata lettek volna, akkor fél lábbal is el kellett volna verniük a Bilbaot.
Mondjuk tavalyi szezonban a BL csoportkörben Bilbao szintű csapatok ellen esett ki a Mu. Persze én is jóval erősebb csapatnak tartom a manchesterieket, de tavaly nagyon nem ment nekik Európában, bár a nyilván a Bibao elleni párharcot komolyan sem vették.bence-barca írta:Azért nehogy már egy hitehagyott, motiválatlan MU legyen a példa. Igen, kiverték elég simán őket, de ha a BL-ben találkoznak aligha jött volna ki jól a Bilbao...sjd írta: hogy a tavaly bajnoki tizenvalahanyadik Bilbao hogyan zúgatta ki a MU-t
-
- Llegenda del Barça
Azért nehogy már egy hitehagyott, motiválatlan MU legyen a példa. Igen, kiverték elég simán őket, de ha a BL-ben találkoznak aligha jött volna ki jól a Bilbao...sjd írta: hogy a tavaly bajnoki tizenvalahanyadik Bilbao hogyan zúgatta ki a MU-t
- 18Barca99
- Capitá del Barça
És akkor még nem említetted a nagy Bl-győztes Chelsea-t akit úgy szedett szét egy maga Falcao ahogy akart.sjd írta:Mondjuk ha már arról volt szó, hogy milyen erősek a kiscsapatok a PL-ben, akkor érdemes lenne visszaemlékezni, hogy a tavaly bajnoki tizenvalahanyadik Bilbao hogyan zúgatta ki a MU-t, és egyébként az Atleticoval és a Valenciával hármasban hogyan alázták le az EL mezőnyét.
Az egy dolog, hogy az angolok tudnak még két értelmes csapatot delegálni a bajnok és az ezüstérmes mellé a spanyolokkal szemben, de éppenséggel a 3.4. helyezettükön kívül nem tudnak nagy fegyvertényt felmutatni. Az EL-hez évek óta köze nincs angol csapatnak (Fulham döntőjén kívül), a bajnokukat idén úgy szégyenítették meg, hogy arról jobb nem is beszélni, és amióta nincsenek meg a BL-ben a saját belterjes ágaik, azóta kicsit nehezebb a dolog a többi angolnak is.

Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic