Gareth Tello írta:Game90 írta:Majd lesérül 4 meccs múlva...
Ne fesd az ördögöt a falra!
Game90 írta:PL fordulót meg gyorsan felejtsük el.
Azért annyira nem lett rossz neked, Suárez duplája sokat javított a helyzeten. Nekem ellenben a híres-hírhedt Ivanovic-Hazard-Torres hármas összesen hat pontot hozott...
Amúgy ment neked egy ajánlat simában, ha jársz arrafelé.
Most érted, egy Eric Gordon-ról beszélünk, nem egy Westbrook-ról, aki 10 éve nem hagyott ki meccset
Jaja, PL-ben sokat segített Suárez meg Skrtel

Most csak három csapat áll 964 ponttal
Simában válaszoltam.
Ordog írta:Sorry Game a nagy arányú különbségért, de most minden összejött... Még az ucsó napon is bejött az a számításom, hogyha senkit nem teszek be arra a játéknapra még a labdavesztésekben is átveszem a vezetést... csak az a fránya 3pt%:)
Semmi, vereségre számítottam, de azért lehetett volna szorosabb is. 3PT% -ot illett behúznom, a 0-12 túl csúnya lett volna

Meg legalább megmutattam, hogy hogyan kell a 4. helyről 1 hét alatt visszaesni a 9.-re...
Gareth Tello írta:Megtörtént a csoda, kanty, 6-6 lett a vége.
Hajnalban kegyetlenül szurkoltam neked

Láttam, hogy vezetsz 1 FGM-mel meg 1 FTM-mel, viszont a Clippers meccsből volt még hátra 5 perc, Crawford meg a pályán volt, de már nem alakított semmit sem. (Mondjuk ha azt a suta Beasley-t kidobtad volna vasárnap és behúzod pl. Fredette-t, akkor sima lett volna.)
Én meg a sírból hoztam vissza ezt a hetet, szombati játéknap előtt asszem 2-10 volt. Örülök ennek a győzelemnek, kevesebb játékos játszott nálam, szóval nem volt egyszerű ez a 9. hét. Harden egy beteg állat, 4 meccs alatt 34 FGM, 38 FTM, 8 3PTM, 114 pont
Most meg jó kis rangadó kamaj ellen, ez se lesz egy könnyű hét, sőt.