barca99 írta:Írjatok már nekem erről az M'Viláról, mert nem igazán ismerem, de több embertől is olvastam már itt, hogy milyen jó lenne ide vagy oda, és érdekelne, hogy mit tud.
Nekem annyi van meg belőle, hogy nagy tehetségnek indult, de iszonyat balhés, kb. kezelhetetlen, és egy jó szezon hatására pedig igencsak megnőtt az arca. Ebben mondjuk lehet valami, tekintve, hogy azóta eltiltották a válogatottól 2014-ig(!!), idén októberben meg a Rennes edzője rakta át egy kis időre a tartalék keretbe. Én mondjuk nem láttam tőle semmi extrát, de nem is láttam sokat játszani. Szintén nem perdöntő, de érdekes, hogy a whoscored-on nincs benne a 100 legjobb Ligue1 játékosban (megjegyzem Jonathan Zebina a 99.). Eközben a toulouse-i Capoué, aki egyszerre robbant be a köztudatba M'Vilával, a második, csak Ibra előzi meg teljesítményben az összes játékost figyelembe véve.
m'vila képességeit és tehetségét tekintve egy kb arsenal szintű játékos. hogy az is legyen,azt kis túlzással saját maga akadályozza meg. nagy teherbírású,ha passzolni kell,nem botlik el a lábában,kellően kemény,de elkallódhat. én azt mondom,az arsenal jó boltot csinálhatna,nem drága és wenger talán tudná kezelni. ha hasonlítanom kéne,jelenleg khedira és vidal közé tenném. 10-15 millió körül vállalható üzletnek gondolom