Mostanában nem írtam ide semmit, de most megteszem egy kis összefoglalóként. Az az örvendetes hírem, hogy 5 meccse nem kaptam ki (3 győzelem és 2 döntetlen). Ráadásul 2 győzelmem és 1 döntetlenem ki-ki meccs volt ki is kaphattam volna, 1 meccset meg úgy hoztam x-re, hogy ki kellett volna kapnom. Ráadásul a 2 x egy nálam jóval erősebb ellenfél ellen sikerült, amiket sima zakónak könyveltem el előre.Ráadásul a bajnokság félelmetes, hogy milyen szoros. A 2. helyezettnek 16, míg a 6. helyezettnek 13 pontja van. Ez a pozitívum. A negatívum az, hogy múltkor megsérült egy játékosom 4 hétre. Na egy hétre rá egy másik játékosom szintén, így 2 kulcsmeccsen nem számíthattam rá. Sőt ezen a meccsen egy másik kiváló védőmre sem, mert pirosas volt. Csak a saját nevelések játszatásával tudtam megoldani. Viszont a 4 hetesből sérülésből már csak 2 van, jövő héten talán már játszhat ismét, amit papírforma alapján simán meg kell nyernem. Innentől mindenképpen vmelyik hely megszerzése a 2-4 helyig, de úgy érzem, hogy rengeteg körbeverés lesz itt. 3 csapat nagyon kilógott ebből a csoportból, közülük 2-en visszaestek és egy csapat meg nagyon megerősödött. Én is fölfelé ívelőben voltam, csak a formák/erőnlétek visszaestek, meg ez a sérüléshullám sem tett jót a csapatomnak. Na mindegy. Szumma szummárum elég jól állok most az előjelekhez képest. És azt is örömmel mondhatom el, hogy 3 saját farkasom kölke nyomott végig 1 tétmeccset. Az más kérdés, hogy az egyiket el is adom.
Az akadémiám egyik újabb gyöngyszeme. Bárcsak fél évvel fiatalabb lenne
Bálint Czvetkó (369288990)
17 éves és 43 napos, következő születésnap: 2013-02-08
Formája megfelelő, erőnléte gyenge.
Öntörvényű ember, aki higgadt és becsületes.
Tapasztalata pocsék, és csapnivaló vezetői képessége van.
Hűsége isteni.
Tulajdonos: FC Catala
TSI: 1 540
Fizetés: 74 eFt/hét
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Specialitása: Erőteljes
ÁTADÓLISTÁRA TÉVE
Határidő: 2012-12-04 09:33
Kikiáltási ár: 20 000 eFt
Jelenlegi képességek
Védés: katasztrofális