Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Látszik, hogy Te sem Boateng csapattársa vagyshutterisland írta:futónéger
Meg bizony, ha Keita nem Touré rovására játszik. Aztán ki tudja, lehet, h 10/11-ben Mascherano helyett Yaya lett volna az új hátvéd-csillagunk és megragadt volna azon a poszton. Érdekes kontraszt lenne a mostani Citys kvázi-tkp szerepköréhez képest.shutterisland írta:hát bárcsak meg lehetett volna oldani, hogy mind a kettő (yaya és busi) is alapember lehessen itt.
Nagyjából egy poszton játszunk, így évek óta csodálom a játékát. Nem olyan látványos, de mindig felvidít egy-két briliáns átadása, ami után pl. egy zseniális Xavi passz szokott jönni, az árnyékból az ilyen átadásokkal, mint a mai fel hívja magára a figyelmet.Messa írta:elképesztő milyen jó játékossá nőtte ki magát. hihetetlenül okos, labdabiztos. kezdem nagyon megkedvelni.
miihii írta:Viszont akkor a fatert is oda kell adni, h bekerülhessen miatta a kezdőbe, mint itt
Viszont akkor a fatert is oda kell adni, h bekerülhessen miatta a kezdőbe, mint ittGareth Tello írta:A vicces az, hogy Busquetsről még el is tudom képzelni, hogy a Madridba igazol, amekkora hülye.miihii írta:Ez a felvetés pedig nem tudom honnét származik, de erősen meglepődnék, ha minimális valóságalapja is lenne.![]()
Odamenne, nagyon rosszul játszana, rúgna néhány öngólt, egészen addig, amíg a Real átadólistára nem tenné.Ekkor pedig visszajönne a Barçába, és a madridiak képébe röhögne.
A vicces az, hogy Busquetsről még el is tudom képzelni, hogy a Madridba igazol, amekkora hülye.miihii írta:Ez a felvetés pedig nem tudom honnét származik, de erősen meglepődnék, ha minimális valóságalapja is lenne.
Miért,Madrid szurkoló vagy???soprano_p írta:150 millió a kivásárlási ára, de gondolom jóval kevesebbe kerül ha eljön az idő.
felőlem amúgy mehet a madridba is akár.
Azért próbálkoznak elhumorizálni rajtadaffy írta: a felvetés meg már annyira abszurd,hogy nem is humoros
busi szerintem xavi és valdes mellett azon játékosa a csapatnak,aki számára ennél jobb közeg,társak és taktika nem létezik. ha a realba játszana,nem lenne ilyen jó. tökéletes ott,ahol van.thiagoalcantara írta:hát aki csak így elengedné az bolond.. az egyik legfontosabb tagja a csapatnak, hihetetlen mennyire alul értékelik..
Elküldjük vele Alvest is és lázadás tör ki Madridban.10Messi4ever írta:Több spanyol forrás és a goal.com is beszámol arról, hogy Pérez és a Real Madrid (!) érdeklődik Busquets iránt.![]()
In Spain, Real Madrid president Florentino Perez wants to sign Sergio Busquets, while over in Italy, AC Milan are ready to sell two defenders to free up funds for Mario Balotelli's arrival and much, much more.
Úgyse megy el. Ha meg igen, akkor a kivásárlási ára 80 millió, ki lehet pengetni és viszontlátásra. Akik kitalálják az ilyen cikkeket, vagy éppen Florentino, attól függ, annak nem lehet sok ész a tarsolyában.10Messi4ever írta:Több spanyol forrás és a goal.com is beszámol arról, hogy Pérez és a Real Madrid (!) érdeklődik Busquets iránt.![]()
Ha szted semmi teátrális nem volt abban, hogy még esés közben fájdalmas arccal odakap a lábához, fetreng egy kicsit, majd mire Falcao odamegy úgy áll fel, mintha mi sem történt volna, akkor nem tudom milyen elképzeléseid vannak a rájátszásról.gergo9 írta:Akkor viszont csak simán szr példa amit linkeltél ha a kijelölt szöveg erre vonatkozott ugyanis taposás súlyosságához képest semmi teátrális nem volt.