Csaba, csak hogy én nem vetettem el a sulykot. Olvass utána, mindenki nevetségesnek tartja,h a Ferrari elküldte azt a levelet, persze könnyebb itt okoskodnod.
Hangsúlyozom: akkor írták, amikor már a minden videó ismert volt, azaz, egyértelmű volt,hogy nincs szabályvétés. Ennek tükrében nevetségessé vált a levelük. Fogd fel fikázásnak, de erre ezek után teljesen rászolgáltak, úgymond maguknak teremtették.
nem életcélom, nem kértem őket, hogy csinálják ezt, de ha már megcsinálták, megjegyzem,hogy profibb lenne ha beletörődnének a vereségbe.
szerintem meg nem minden csapat teszi magát nevetségessé, de erről felesleges is beszélni, Ferrari meglépte, innentől max őket hibáztasd azért, mert megvan róluk a véleménye elég sokaknak.
ezt a magas lovas dolgot meg hanyagolhatod, ha a szurkolóknak egyértelmű volt a videók után a szitu, akkor majd pont egy profi csapatnak nem az, igaz? bár ha szerinted a Ferrarinal nem profik vannak, akkor igazad lehet...
u.i.: ahhoz meg csak megint gratulálni tudok (bár ebben a topikban általad leművelteket ismerve, nem csodálkozom) hogy egy olyan témában, ahol CSAK a Ferrariról van szó, és az ő nevetséges levelükről, csak sikerül belecsempészni,h de hát a RedBull milyen kiskapus, meg Vettel a rinyagép

:D:D, bár ennek tükrében még édesebb lesz az a tudat, hogy Ő nyert, és várhatsz még legalább 1 évig. (nah most írhatod a magas lovat)