thiagoalcantara írta:a Songos témáról jutott eszembe, hogy sokan nem szeretik Busi-t, és nem vitát akarok indítani, csak szerintem Busquets gyönyörűen játszik, azok a testcselek, meg ahogy a madrid játékosait szétszívatja..én nagyon élvezem a játékát, a színészkedést is hanyagolja mostanság, nem értem, hogy hogy lehet még mindig nem szeretni
Teljesen egyetértek.
Egyébként az emberek ízlését nem lehet megérteni, mert nem racionális alapú. Ami viszont tényleg érthetetlen, hogy még mindig vannak, akik nem ismerik el a játékának létjogosultságát, illetve keresik azt a meccsenként 1-2 rossz passzt!!, amivel lehet őt hibáztatni.
Amúgy meg a "nem-szeretet" kérdéshez hozzá kell venni, hogy sokan Busquets-t látják hibásnak, amiért egyik kedvencük (Touré) átigazolt a PL-be (hogy az egyik legjobban kereső játékos legyen a világon!).
A színészkedéssel kapcsolatban annyi mentséget felhoznék, hogy sosem láttam őt meg nem történt eset miatt fetrengeni! Ahányszor fetreng, reklamál, mindig van alapja: vagy felrúgják, megrúgják, arcba vágják, lerántják, stb. Igen, a leskelődős esetnél is így volt.
Tény, hogy túljátssza a szerepét, de sajnos, ha a mai fociban nem esel el, akkor a bíró nem veszi észre a szabálytalanságot - lásd legutóbbi meccsen, amikor a 16-oson belül egyértelműen felrúgták Messi-t, de mivel ő nem esett el, így a bíró nem látott semmi problémát. Talán még észre sem vette a teljesen egyértelmű kontaktot!