Kiszámoltam, mert a számoknak talán jobban hisztek.
Sessions-Ibaka nyer: FG%, 3PA, 3pt%, AST, BLK, TO
Bosh-Gee nyer: FGM, FGA, FT%, 3PTM, 3PA, PTS, REB, STL
FTM és FTA az döntetlen.
6-8.
Ha a százalékos statokat kihagyjuk 3-7.
Tehát simán nekem ez a csere nem éri meg, mert veszítek. Azért vettem bele a picket, hogy legyen egyenlő.
Azt már leírtam, hogy Bosh egy keepelhető játékos, akiket én kapok azok SZÁMOMRA JELEN helyzetben nem. Ilyenkor kellene figyelembe venni, hogy ez egy keeper liga, adott játékosnak az értékét több évre kell nézni. S Ibaka ebben az OKC-ben soha nem lesz 4. opciónál jobb. Bosh pedig minimum 3., de láthatjuk, hogy Wade az elmúlt időszakban mennyit hagyott ki, ha nincs Wade, akkor pedig 2.
Azt meg érvnek nem fogadom el, hogy nyomtam, mert felesleges a pick. Azért kértem, hogy jöjjenek konkrét tények. Leírtam a statokat, remélem ez segít. Mert kicsit ilyen nyájeffektusnak éreztem az egészet. Valaki észrevette, hogy neki nem tetszik, aztán még páran vétóztak. Ha valaki konkrét tényekkel jön, azt elfogadom és akkor van értelme, hogy vitázzunk felette. DE, ha csak rányom valaki, mert olyanja van, azt nem igazán érzem tisztességesnek.
Nem gondoltam, hogy ez a csere ekkora "vihart" fog kavarni. Gareth Tello-nak kétszer küldtem el, kétszer fogadta el, ami számomra azt jelenti, hogy Ő is biztos a dolgában, akarja ezt a cserét.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.