Nos, én a saját véleményemet, álláspontomat hozzátenném a dologhoz, mint fórumer és staff tag egyaránt.
Egyrészt annyit sjd védelmében (még ha nem is szorul rá

) annyit első körben, h amikről bevallottan írt, h alkalmanként a megszokottól eltérő stílusban reagál, nem vitte ő sem túlzásba, tehát nem vulgáris dühöngésről beszélünk. Ugyan passzolom, h miről is van szó konkrétan, de ez visszaköszönne a fekete listáról is, de ahogy látom nem sorakoznak tömött sorokban a strigulái, így minden bizonnyal nem haladta meg a normákat. Az meg, h esetleg erőteljesebben szól vissza, hát benne van mindannyiunkban néha...
Nem bíztatni akarok senkit a legapróbb mértékben sem, de nem csak a modik joga úm. helyre rakni a fórumozókat. Mi elsősorban a túlkapásokra vagyunk "szakosodva", tehát a szabályokba ütköző cselekményeket szankcionáljuk. Amibe a hülyeség nem tartozik bele. Mert bizony előfordulnak olyanok, akik elég fura gondolatokkal tudnak gyilkolni minket és hiába vannak ellenérvek, sajnos kitartással is párosul. Ettől meg egy idő után egyszercsak elfogyhat a türelem és kissé érdesebb formában reagál már az ember. Nem azt mondom, h ez jó, sőt, ha egy mód van rá, akkor inkább hagyjuk figyelmen kívül az ilyeneket, de ha szükségét érzi vki, h kicsit határozottabban tegye tisztába a dolgokat, megteheti egy bizonyos szintig. Persze első körben inkább tényleg normális stílusban próbáljuk kiokosítani a másikat.
Sztem mindannyiunknak voltak már gyengébb pillanatai, amikor ingerültebben reagált, benne van a pakliban. Ennek a mértéke a fontos tényező és a milyensége. Ezt a mértéket tartatjuk be mi.
Tehát kivágni nem fogunk senkit azért, ha beír egy marhaságot, mint ahogy azért sem, ha vki rápirít a másikra, h "Öcsém, olvass már vissza, mint h harmadszor is leírjam..."
Viszont ha szabályokat sért az a marhaság, szankcionáljuk. Mint ahogy azt is, ha vki passzióból mászik rá rendszeresen másokra idegből.
Annyit még hozzáfűzök, h nem velem beszélt sjd ezekről korábban, én most csak a beszélgetésetek kapcsán írom a saját dolgaimat a témáról.
A lényeg, h fórumerként én is valszeg reagáltam már prosztóbban, de akkor is azért figyelve, h ne legyen túlzottan bántó, csak azért süssön róla a mondanivaló. De ezeket igyekszem elkerülmi és másokat sem bíztatok rá. Modiként pedig egészen addig elnézem, amíg nem durva, sértő vagy személyeskedő a dolog.
Tehát a modikon kívül nektek is meg van a szerepetek a fórum életében, úm. határaiban.