Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Elvileg ma kezdik/kezdték meg a tárgyalásokat, érdekes lenne, ha elhappolnák előletek a szenegálit.Game90 írta:Sky Sports twitter-én én is olvastam, szóval sajnos elég hihető az infóEnnyi pénzért ajándék lenne, jobb, mint az 50 milliós Torres.
Wesley-nek én is örülnék, de sajna úgy tűnik, hogy a csirkékhez megy 12M körüli összegért. Nálunk talán most nagyobb szükség van egy DM-re, de ettől függetlenül nagyon örülnék az Oranje karmesterének.messideco írta:Maradjon Sagna, Verma és Walcott is, jöjjön Ba, Henry és MVila, orgazmust váltana ki belőlem. Jah, és halkan súgom meg, hogy Wesley Sneijder is elérhető lenne
Mondjuk én úgy gondoltam, hogy majd jön a Senal-baab1daL írta:Esélyes, ugyanis tárgyalnak a Chelseavel, 7 millió fontért kerülhet London kék felébe a szenegáli!Game90 írta:Remélem Ba most lőtte az utolsó gólját Castle mezben.
A Czelzibe?ab1daL írta:Esélyes, ugyanis tárgyalnak a Chelseavel, 7 millió fontért kerülhet London kék felébe a szenegáli!Game90 írta:Remélem Ba most lőtte az utolsó gólját Castle mezben.
Esélyes, ugyanis tárgyalnak a Chelseavel, 7 millió fontért kerülhet London kék felébe a szenegáli!Game90 írta:Remélem Ba most lőtte az utolsó gólját Castle mezben.
Szerintem nem várjuk meg, hogy ingyen igazolható legyen, akkor már inkább eladjuk őt januárban.sjd írta:Nagyobb összegben merek rá fogadni, hogy július tájékán már ManCity mezben fog parádézni a srác.Game90 írta: Walcott meg nem érdekel, hogy 80 vagy 90k-ért ír alá, egyszerűen most nem tehetjük meg, hogy nem hosszabbítunk vele.
Nagyobb összegben merek rá fogadni, hogy július tájékán már ManCity mezben fog parádézni a srác.Game90 írta: Walcott meg nem érdekel, hogy 80 vagy 90k-ért ír alá, egyszerűen most nem tehetjük meg, hogy nem hosszabbítunk vele.
Az öreg csak a fiatalokra bukik,úgyhogy Snejder nem hiszem hogy jön.M'Vilának Én is örülnék + jól jönne egy szélső,mondjuk az a Zaha gyerek.messideco írta:Maradjon Sagna, Verma és Walcott is, jöjjön Ba, Henry és MVila, orgazmust váltana ki belőlem. Jah, és halkan súgom meg, hogy Wesley Sneijder is elérhető lenne
Ez a hármas jó kis erősítés lenne, az biztos. Mondjuk most Giroud is belehúzott, látván, hogy vetélytársat akarnak hozni a nyakára.Game90 írta:Told Arsenal have been offered cut price deal for Yann M'Vila. Rennes willing to sell as cheap.
Arsène Wenger says he'd done a U-turn on Thierry Henry. Admits a loan could still happen.
http://metro.co.uk/2012/12/28/arsenal-r ... y-3330711/
Wenger also denies a deal is close for Demba Ba. 'Do we sign him? I say no'. Clear interest. £7.5m release clause is a bargain.
Game90 írta:És ne csak ilyen noname Bale gólok legyenek a topikban![]()
![]()
Squillaci? Sagna? Koscielny? Coquelin? Diaby? Giroud? Pierre Woodman?lui1698 írta:a francia gyerek
Válogatottban már triplázott 1x, asszem a horvátok ellenlui1698 írta:Walcott mióta tud úgy focizni, hogy 3 gólt ver 1 meccsen?![]()
Téves.Game90 írta:1-0, Walcott, egy olyan Henry-féle góllal.
Sign Da Ting!
Amúgy elég unalmas a meccs.
Remélem Ba most lőtte az utolsó gólját Castle mezben.
Simán benne van a pakliban, pláne, ha a kupában a Barça lesz az ellenfél.gergo9 írta:A Bl meg sztem kihibázikkevesebbet játék lesz ha a Bernabeuban sikerül megúszni az elejét akkor kirajzolódik előttem egy olyan párharc ahol szokás szerint madrid részről minden agy elszáll köszönhetően a jelenleg kialakult helyzetnek és rutinból SAF megoldja. Szép lenne március közepére a Madrid kiszállna mindenből arsenalosan.
Szerintem is ez a legnagyobb probléma.ozsimiki írta:Sajnos a védelem továbbra is katasztrófa, Real elleni meccsig vmit kell kezdeni ezzel, mert a spec16 beállítja őket kontrára, és akkor csúnya vége is lehet.
Ha egy erős bajnokság erős csapata lettek volna, akkor fél lábbal is el kellett volna verniük a Bilbaot.
Azért azon a szinten nem vagyunk, hogy Sneijder erősítés lenne.Game90 írta:Sneijder?Bár ő szerintem túl van már a csúcson, de azért még mindig erősítés lehet nektek.
Így, hogy Huntelaar hosszabbított a Schalkéval, egyre reálisabbnak tűnik a dolog. Jól járnátok a sráccal, az biztos, pláne 7,5 milkáért.Game90 írta:Canal+ (ami viszonylag hiteles) szerint Demba Ba január elején érkezhet hozzánk 7,5 millió fontért. Ennyiért ajándék lenne.
Sneijder?Gareth Tello írta: Nekünk nem ártana egy irányító
Persze, így igaz, h az a ciki, h már a BL-ből kiestek. Tényleg szégyen, h nem mentek az EL-ben tovább, de ezt az ottani játékosok sokkal kisebb blamának fogták fel (és talán még a szurkolók közül is). Szóval nem hiszem, h pont ezt a párharcot kell kiemelni, szerintem találsz másikat is. Például akkor már a City-Sporting(?)-ot. Ott mondjuk a Citynek még az EL is lőrelépés lehetett volna.sjd írta: Kezdjük ott, hogy miért is nem volt a Manchester a BL-ben? Ja hogy ott is elég csúnyán elvéreztek? De akkor még nem voltak sem motiválatlanok, sem hitehagyottak.
Innentől kezdve meg akármilyen mentális állapotban is voltak, eleve az szégyen, hogy oda jutottak, az meg még nagyobb, hogy tovább sem tudtak menni. Ha egy erős bajnokság erős csapata lettek volna, akkor fél lábbal is el kellett volna verniük a Bilbaot.
Kezdjük ott, hogy miért is nem volt a Manchester a BL-ben? Ja hogy ott is elég csúnyán elvéreztek? De akkor még nem voltak sem motiválatlanok, sem hitehagyottak.bence-barca írta:Azért nehogy már egy hitehagyott, motiválatlan MU legyen a példa. Igen, kiverték elég simán őket, de ha a BL-ben találkoznak aligha jött volna ki jól a Bilbao...sjd írta: hogy a tavaly bajnoki tizenvalahanyadik Bilbao hogyan zúgatta ki a MU-t
Mondjuk tavalyi szezonban a BL csoportkörben Bilbao szintű csapatok ellen esett ki a Mu. Persze én is jóval erősebb csapatnak tartom a manchesterieket, de tavaly nagyon nem ment nekik Európában, bár a nyilván a Bibao elleni párharcot komolyan sem vették.bence-barca írta:Azért nehogy már egy hitehagyott, motiválatlan MU legyen a példa. Igen, kiverték elég simán őket, de ha a BL-ben találkoznak aligha jött volna ki jól a Bilbao...sjd írta: hogy a tavaly bajnoki tizenvalahanyadik Bilbao hogyan zúgatta ki a MU-t