Barça vs. Real - El Clásico
1. A Barcelona eddig tökéletes taktikával uralja a spanyol mezőnyt, a bajnokság és a spanyol kupa is esélyes. A Bl-t viszont ezzel a taktikával szerintem nem lehet hozni, profi bekkelő, kontrázó csapatok (Juve, Dortmund, Milan) ellen nincs igazi támadó csatárjáték.
2. A Real igazi "botránya" nemis a -16 a Barca ellen, hanem a -7 az Atma ellen,és a vékonyka +2 a Malaga ellen!
3. Zsozéapu szépen elkezdi az európai topligákból "kifelé" spirált. Mehet a francia vagy az orosz bajnokságba, aztán irány Mexikó, Japán, Katar, esetleg Kína.
2. A Real igazi "botránya" nemis a -16 a Barca ellen, hanem a -7 az Atma ellen,és a vékonyka +2 a Malaga ellen!
3. Zsozéapu szépen elkezdi az európai topligákból "kifelé" spirált. Mehet a francia vagy az orosz bajnokságba, aztán irány Mexikó, Japán, Katar, esetleg Kína.
-
- Llegenda del Barça
sopisz írta:lehet rossz helyen,de azt szeretném még kérdezni hogy volt-e valami poló a barcásokon Titoval kapcsolatban,mert lemaradtam a kezdésről,egy képet ha valaki tudna linkelni hálás lennék.

Mou-val az a legnagyobb baj, hogy nem csak a szurkolókat osztja meg, hanem a játékosokat is. A Real öltözőjéből folyamatosan csak ilyen hírek jönnek.
És Ramos nyilatkozata is: "meglepett minket, h Iker padozik".
Semmi logika nem volt ebben a padoztatásban. Iker egyáltalán nem volt olyan rossz. Jó, néha hibázott, de nem rajta mentek el a meccsek.
Ha azt nézzük, h VV mekkora hibákat követett el az idény során, akkor Iker nem is hibázott. VV maradt, helyre jött.
Ez tuti, hogy valami bünti volt vmiért.
Ha jól értettem Mou nyilatkozatát, a padoztatásra annyit válaszolt, h én vagyok az edző, én mondom meg, h mi legyen. Sportszakmai oka volt.
Tömören ezt vettem ki.
Nem is tudom hogy lett ő a spesölván. Egy taktikát tud tolni: bekkelés, kontra. Néha jön a letámadás, aztán visszaállás és kontra. Minden csapatával ezt tolta, és ez egyedül az Internél vált be (hogy most hogyan, azt hagyjuk). De az olasz csapatok köztudottan bekkelősek.
A Real nem ehhez van hozzászokva, a játékoskeret sem ezt a bekkelést mutatja.
Sosem felejtem el azt a Clasicot, mikor CR kergtte egyedül a labát Alves-Puyol-Pique között, aztán mikor látta, hogy a többiek nem segítenek, hanem visszaállnak a saját térfelükre, dühös lett. Utálom őt, de ott megsajnáltam. Lehet, hogy egy egoista, beképzelt, de ő legalább hajt mindig. Az egója miatt, de hajt legalább.
A többiek meg...
Nem is hajtanak, és tudásban sem nagyon érik el a Real szintjét.
Jöhet itt bármilyen edző, itt nem fog tudni segíteni, hacsak nem változik meg teljesen a szemlélet.
A Realban én csak két dolgot látok: 1.: legyőzni a Barcát bármi áron 2.: megszerezni az aktuális menő játékosokat BÁRMI ÁRON
A Barcánál az, hogy egy ilyen csapat állt össze, az 20 év kemény munkája volt. Kialakítottak egy koncepciót, mit szeretnének, ezt végig is vitték, és mostanra érett be a gyümölcse.
A Realnál semmi koncepciót nem látok. Utánpótlásuk mintha nem is lenne. Csoda, hogy ez a Callejon gyerek odakerült a kezdőbe.
És ezért nem csak Mou a felelős, hanem az egész vezetőség.
Teljhatalmat kapott, azt csinál, amit akar.
Ezt nem kapta volna meg a Barcánál, pont a fentebb leírtak miatt.
Itt egy olyan vezetőségre lenne szükség, akiknek hosszútávú elképzeléseik vannak arról, hogy hogyan állítsák talpra a csapatot, és emeljék vissza a méltó helyére. Lehet, hogy anno ciki volt a 2-6, de az a csapat legalább próbálkozott, küzdött, hajtott. Van, amikor így jön ki a lépés, néha a Barca is beleszaladt a késbe.
Szóval a lényeg a lényeg: nem csak edzőt, hanem egész vezeői gárdát cserélni kéne, és egy hosszútávú koncepciót kéne lerakni az asztalra. És jobban támaszkodni az utánpótlásra, és nem csak vásárolni ész nélkül.
Talán nem ártana egy-két játékostól megszabadulni, és inkább felhozni néhány fiatalt.
És bocsi, h ilyen hosszú voltam.
És Ramos nyilatkozata is: "meglepett minket, h Iker padozik".
Semmi logika nem volt ebben a padoztatásban. Iker egyáltalán nem volt olyan rossz. Jó, néha hibázott, de nem rajta mentek el a meccsek.
Ha azt nézzük, h VV mekkora hibákat követett el az idény során, akkor Iker nem is hibázott. VV maradt, helyre jött.
Ez tuti, hogy valami bünti volt vmiért.
Ha jól értettem Mou nyilatkozatát, a padoztatásra annyit válaszolt, h én vagyok az edző, én mondom meg, h mi legyen. Sportszakmai oka volt.
Tömören ezt vettem ki.
Nem is tudom hogy lett ő a spesölván. Egy taktikát tud tolni: bekkelés, kontra. Néha jön a letámadás, aztán visszaállás és kontra. Minden csapatával ezt tolta, és ez egyedül az Internél vált be (hogy most hogyan, azt hagyjuk). De az olasz csapatok köztudottan bekkelősek.
A Real nem ehhez van hozzászokva, a játékoskeret sem ezt a bekkelést mutatja.
Sosem felejtem el azt a Clasicot, mikor CR kergtte egyedül a labát Alves-Puyol-Pique között, aztán mikor látta, hogy a többiek nem segítenek, hanem visszaállnak a saját térfelükre, dühös lett. Utálom őt, de ott megsajnáltam. Lehet, hogy egy egoista, beképzelt, de ő legalább hajt mindig. Az egója miatt, de hajt legalább.
A többiek meg...
Nem is hajtanak, és tudásban sem nagyon érik el a Real szintjét.
Jöhet itt bármilyen edző, itt nem fog tudni segíteni, hacsak nem változik meg teljesen a szemlélet.
A Realban én csak két dolgot látok: 1.: legyőzni a Barcát bármi áron 2.: megszerezni az aktuális menő játékosokat BÁRMI ÁRON
A Barcánál az, hogy egy ilyen csapat állt össze, az 20 év kemény munkája volt. Kialakítottak egy koncepciót, mit szeretnének, ezt végig is vitték, és mostanra érett be a gyümölcse.
A Realnál semmi koncepciót nem látok. Utánpótlásuk mintha nem is lenne. Csoda, hogy ez a Callejon gyerek odakerült a kezdőbe.
És ezért nem csak Mou a felelős, hanem az egész vezetőség.
Teljhatalmat kapott, azt csinál, amit akar.
Ezt nem kapta volna meg a Barcánál, pont a fentebb leírtak miatt.
Itt egy olyan vezetőségre lenne szükség, akiknek hosszútávú elképzeléseik vannak arról, hogy hogyan állítsák talpra a csapatot, és emeljék vissza a méltó helyére. Lehet, hogy anno ciki volt a 2-6, de az a csapat legalább próbálkozott, küzdött, hajtott. Van, amikor így jön ki a lépés, néha a Barca is beleszaladt a késbe.
Szóval a lényeg a lényeg: nem csak edzőt, hanem egész vezeői gárdát cserélni kéne, és egy hosszútávú koncepciót kéne lerakni az asztalra. És jobban támaszkodni az utánpótlásra, és nem csak vásárolni ész nélkül.
Talán nem ártana egy-két játékostól megszabadulni, és inkább felhozni néhány fiatalt.
És bocsi, h ilyen hosszú voltam.
szerintem elég, ha azt próbáljuk megnézni , mi volt pl. tegnap a buktájuk oka?bence-barca írta:Nem kötekedni akarok, de nemrég még azt olvastam, h nincs ennyi a 2 csapat között mutatott játék alapján. Nem tőled, másoktól.REMY írta:
és kétlem, hogy botlás nélkül lehoznátok az egész szezont. a végére szerintem 10 pont különbség lesz. Ami sok, de a pályán nyújtott teljesítmény alapján bőven van ennyi a két csapat között.
De mindegy is, igazából most arra vagyok nagyon kíváncsi, h a BLre mit találnak ki. Ugye azt mindenki tudja, miért kell nekik most nagyon a BL és egyre több ok van rá, hisz a ligában egyre nagyobb csalódást okoznak a szurkolóknak. De motivációval nem lehet tovább jutni, ide kell majd valami rendes játék is. Amit kinézek Mouból, h kitalál vmi nagy taktikát, még így is sajnos, h a bajnokságban ennyire lemaradtak. De ne legyen igazam és már a nyolcaddöntőben törjék szét az álmokat a Vörös Ördögök.
Arra meg kíváncsi lennék, ha esetleg egyből kiesne a Real, Mourinhonak vajon lenne arca a padon maradni v már ő is felmondana?
elsősorban, a Malaga JÁTÉKOS ÁLLOMÁNYA ELÉG ERŐS ahoz a JÓ TAKTIKÁHOZ, amit FEGYELMEZETT JÁTÉKKAL végig vittek. mi ez? :erős dominancia a középpályán, lendületes kontra játék, jól záró védelem.(egy-két botlástól eltekintve, aminek meg is lett az ára!)
gyenge ez a Madrid? nem tudom, Murinho szerint remek meccset játszottak, az viszont tény , hogy a vereségük megérdemelt, a két góljuk lényegében szerencsés illetve nem szokványos védői hiba eredménye, míg a Malaga parádés támadások után talált be.
vitán felül áll, hogy óriási mentális teher van rajtuk elsősorban a tavalyi teljesítményük alapján felfokozódott elvárások miatt, de ahogy az már ilyenkor lenni szokott ez tovább gyűrűzhet más belső viták felé is.
a BL. egyelőre(amíg ott is el nem szenvedik az első buktát!)jó motiváció lehet, mondván, hogy ott majd bizonyítanak és az még "értékesebb?!" is .
én mindenesetre nem temetem őket, egyelőre minden (erő) ott van csak valami homok szem került a gépezetbe.
a végén csak kiderült, hogy jóra gondoltamMihu írta:Most te ennyire nem tudsz szöveget értelmezni, hogy még be is másolod a mondatomat, amiben benne van, hogy BAJNOKSÁGOT??????

Blog - Supernatural Movies
Úgy gondoltam,2 csapat köztREMY írta:ja én úgy értettem, hogy a 2 csapat között mennyi volt a legnagyobb különbségsjd írta: 20 csapat van a bajnokságban, nem 2
full ezt néztem vissza xD
"Absque pugna non est victoria"
- Mihu
- Director del Fútbol
Most te ennyire nem tudsz szöveget értelmezni, hogy még be is másolod a mondatomat, amiben benne van, hogy BAJNOKSÁGOT??????REMY írta:2002-03 22 pont a Real előnye 78 pont és 56 pontMihu írta:
Egyben ez a két csapat tartja a rekordot is, tehát senki se nyert 12 pontnál nagyobb előnnyel bajnokságot.
1987-88 23 pont ! a Real előnye 62 pont és 39 pont
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mihu 2012.12.23. 00:48:51-kor.

ja én úgy értettem, hogy a 2 csapat között mennyi volt a legnagyobb különbségsjd írta: 20 csapat van a bajnokságban, nem 2

full ezt néztem vissza xD
- Mihu
- Director del Fútbol
47-48 Barca-Real 16 pontREMY írta:én annyit tudok, hogy 2007-ben a Real 18 ponttal verte a Barcátsopisz írta:Valaki megtudná mondani mennyi volt eddig a legnagyobb külömbségű bajnokság nyerés? mind két részről.úgyhogy a kárörvendés még elmaradhat
és kétlem, hogy botlás nélkül lehoznátok az egész szezont. a végére szerintem 10 pont különbség lesz. Ami sok, de a pályán nyújtott teljesítmény alapján bőven van ennyi a két csapat között.
51-52 Barca-Real 15 pont
60-61 Real-Barca 20 pont

62-63 Real-Barca 18 pont
64-65 Real-Barca 15 pont
73-74 Barca-Real 16 pont
79-80 Real-Bara 15 pont
84-85 Barca-Real 17 pont
87-88 Real-Barca 23 pont

00-01 Real-Barca 17 pont
02-03 Real-Barca 22 pont

20 csapat van a bajnokságban, nem 2REMY írta:2002-03 22 pont a Real előnye 78 pont és 56 pontMihu írta:
Egyben ez a két csapat tartja a rekordot is, tehát senki se nyert 12 pontnál nagyobb előnnyel bajnokságot.

köszönöm
lehet rossz helyen,de azt szeretném még kérdezni hogy volt-e valami poló a barcásokon Titoval kapcsolatban,mert lemaradtam a kezdésről,egy képet ha valaki tudna linkelni hálás lennék.

2002-03 22 pont a Real előnye 78 pont és 56 pontMihu írta:

- Mihu
- Director del Fútbol
A 2 pontos rendszerben a Real 3x nyert 12 ponttal, a Barca pedig egyszer. A Real 60/61-ben nyert 12 ponttal, de akkor csak 30 meccses volt a bajnokság. 71/72-es szezon volt az első, amikor 34 mérkőzést rendeztek. A Barca 73/74es szezonban nyert 12 ponttal bajnokságot. 87/88as szezontól van 38 meccs. A 3 pontos rendszerben pedig a 2005-2006-os szezon (BL győzelem) hozott 12 pontos Barca győzelmet. A 95/96os és a 96/97es szezonban volt egy próbálkozás a 42 meccses idényre, de a 98/99estől kezdve visszaállt a 38as rendszer.sopisz írta:Valaki megtudná mondani mennyi volt eddig a legnagyobb külömbségű bajnokság nyerés? mind két részről.

-
- Llegenda del Barça
Nem kötekedni akarok, de nemrég még azt olvastam, h nincs ennyi a 2 csapat között mutatott játék alapján. Nem tőled, másoktól.REMY írta:
De mindegy is, igazából most arra vagyok nagyon kíváncsi, h a BLre mit találnak ki. Ugye azt mindenki tudja, miért kell nekik most nagyon a BL és egyre több ok van rá, hisz a ligában egyre nagyobb csalódást okoznak a szurkolóknak. De motivációval nem lehet tovább jutni, ide kell majd valami rendes játék is. Amit kinézek Mouból, h kitalál vmi nagy taktikát, még így is sajnos, h a bajnokságban ennyire lemaradtak. De ne legyen igazam és már a nyolcaddöntőben törjék szét az álmokat a Vörös Ördögök.
Arra meg kíváncsi lennék, ha esetleg egyből kiesne a Real, Mourinhonak vajon lenne arca a padon maradni v már ő is felmondana?
Ebből a fordított felállásban nekem nem is a 18 pont kellene, hanem hogy a Real a Villareal mögött végezzen, mint mi akkor.REMY írta: én annyit tudok, hogy 2007-ben a Real 18 ponttal verte a Barcátúgyhogy a kárörvendés még elmaradhat

Amúgy sok múlik az Atletico-n, mennyire fognak tapadni (szvsz semennyire, Real mögött lesznek a végére), mert rajtuk is múlik, hogy hány meccset kap a Barca B április-május-júniusban, és így mennyire jöhet fel a Real.
Én meg annyit tudok, hogy 2007-ben pontegyenlőséggel végzett a két csapat, a Barcának +45-ös, a Realnak +22-es gólkülönbsége volt, s végül a clásicókon elért jobb egymás elleninek köszönhetően a Real lett a bajnok.REMY írta:én annyit tudok, hogy 2007-ben a Real 18 ponttal verte a Barcátsopisz írta:Valaki megtudná mondani mennyi volt eddig a legnagyobb külömbségű bajnokság nyerés? mind két részről.![]()

Amire Te gondolsz, az 2008.

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
én annyit tudok, hogy 2007-ben a Real 18 ponttal verte a Barcátsopisz írta:Valaki megtudná mondani mennyi volt eddig a legnagyobb külömbségű bajnokság nyerés? mind két részről.

Valaki megtudná mondani mennyi volt eddig a legnagyobb külömbségű bajnokság nyerés? mind két részről.
Nagyon sok embert elvakított ez a korszakos Barca, lesznek itt még nagy meglepetések 10-15 év múlva, kíváncsi leszek ki lesz itt akkor mellettem. Évszázados problémaként van beállítva a Real harmadik helye és nézhetetlen játéka, mi az elmúlt 20 szezonból ötben ennél sokkal rosszabb helyen és otromba játékkal álltunk.
Az a hatalmas szerencsénk, h ilyen generáció nőtt össze, mert hasonlót sem találni a múltban, mindig az igazolások vitték a csapatot, Cruyff, Krankl, Simonsen, Schuster, Maradona, Stoichkov, Romário, Laudrup, Ronaldo, Rivaldo, R10. Most meg összejött. Eztán meg nem fog.
Hullámvölgyben van a Real, ennyi és semmi több, mi meg ne legyünk álszentek, vidáman tapsoljunk ennek és ne etessük egymást, h de kár, olyan jó lenne egy izgalmas bajnokság...még a végén elhiszem. Nem volt olyan rég, mikor mi is 10-12 vereséggel zártuk a bajnokságot, gondolom ezzel pár embert megleptem, de tényleg így volt, cserkész becsület szavamra.
Az a hatalmas szerencsénk, h ilyen generáció nőtt össze, mert hasonlót sem találni a múltban, mindig az igazolások vitték a csapatot, Cruyff, Krankl, Simonsen, Schuster, Maradona, Stoichkov, Romário, Laudrup, Ronaldo, Rivaldo, R10. Most meg összejött. Eztán meg nem fog.
Hullámvölgyben van a Real, ennyi és semmi több, mi meg ne legyünk álszentek, vidáman tapsoljunk ennek és ne etessük egymást, h de kár, olyan jó lenne egy izgalmas bajnokság...még a végén elhiszem. Nem volt olyan rég, mikor mi is 10-12 vereséggel zártuk a bajnokságot, gondolom ezzel pár embert megleptem, de tényleg így volt, cserkész becsület szavamra.

- Capon
- Llegenda del Barça
Ugye jól tudom, hogy Mou igen szép nagy kerek összeget kap ha kirúgják?
Szerintem már azt is tudja hova megy nyaralni belőle és már ki van nézve az áhított angliai kecó is
Szerintem már azt is tudja hova megy nyaralni belőle és már ki van nézve az áhított angliai kecó is

Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Vicces,hogy most Mourinho madridizmusát megkérdőjelezik (teszem hozzá helyesen), de emlékszem,hogy nem is régen, a city elleni ünneplésére beírta a 4betűs,hogy "mekkora szenvedély,mekkora madridita", és ugyanezek az emberek részben mint a bólogatóskutyák helyeselték,tapsolták,+1-ték a hozzászólást.
változik a világ.

változik a világ.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ez a legkeményebb. Hogy csak a Bl-re "koncentrálnak"...
Hát persze...Ha murinnyó nem karja a bajnokságot, nem lesz meg, de ez egyben magyarázat is...
Kevesek a Bl-hez, de nagyon.

Kevesek a Bl-hez, de nagyon.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Capon
- Llegenda del Barça
ÓÓÓÓ hát én csak most tudtam meg a nagy hírt.
Real annyira csak a BL-re készül, hogy lassan nekünk sem marad más csak a nemzetközi porond.

Real annyira csak a BL-re készül, hogy lassan nekünk sem marad más csak a nemzetközi porond.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
írd már meg privátban,hogy "melyik" vót azlui1698 írta:És tényleg, de azért daffy-éból is lopott ezt-azt.socio66 írta:az komoly, hogy a másik oldalon valaki copy-paste módszerrel leírta majdnem ugyanazt, mint én itt.![]()
fő az önálló gondolat.
- nzxtpo
- Capitá del Barça
Ezt nem értem mire írtad. A kizárásukra? Az arra vonatkozik, amikor legközelebb olyan helyen végeznek, hogy indulhatnának európai kupában, akkor nem indulhatnak majd... Idén attól még mehetnek tovább. Egyébként én azt sajnálom, hogy ha emiatt az olyan játékosok akik szeretnének BL-ben vagy EL-ben játszni, azok eligazolnak tőlük.Xavi001 írta:Sajnálom a Malagát, hihhetetlen jó csapat , a BL-ben lehet, hogy legyűrték volna a Portot.

"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho