Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Bizony, láttunk már olyat, hogy a hozzáállás még sokkal későbbi életkorban is tönkre tud tenni egy karriert (R10, Adriano)Barcaman14 írta:Lehet, hogy tényleg nagyon tehetséges volt(bár kétlem, hogy Messivel fel tudná venni a versenyt ilyen téren), de a hozzáállása, mentalitása nem volt megfelelő ezért "elkallódott". Önmagában nem minden a tehetség, Messi sikereiben is jelentősen közrejátszik az említett 2 tényező.Barcaman1993 írta: Ezzel a sráccal végül is mi lett? Pontosan, hogy-hogy nem ért be?
Lehet, hogy tényleg nagyon tehetséges volt(bár kétlem, hogy Messivel fel tudná venni a versenyt ilyen téren), de a hozzáállása, mentalitása nem volt megfelelő ezért "elkallódott". Önmagában nem minden a tehetség, Messi sikereiben is jelentősen közrejátszik az említett 2 tényező.Barcaman1993 írta: Ezzel a sráccal végül is mi lett? Pontosan, hogy-hogy nem ért be?

Nem hinném. Akkor kölcsönről lett volna szó, nem pedig végleges elengedésről. 40 milliós fejlődési pénz meg elég sok 2 saját farkasom kölykéért.carlos1991 írta:
sztem éppen azért hogy fejlődjenek mert olyan játékosok voltak elöttük az A csapatban hogy nem fértek volna oda...és ha addig csak a kispadon ülnek nem fejlődnek! mind a 2nek jót tett az angol bajnokság!
Barcaman1993 írta:Gyerekek, most olvasom Graham Hunter: Barca c. könyvét. Alig olvastam belőle valamit, de már jönnek fel sorban a kérdések belőlem. A korosztályos edző elmondja, hogy 4 olyan ember volt, akik messze kilógtak a korosztályukból: Piqué, Fabregas, Messi, Victor Vazquez. Kérdem én, hogy az előbbi 2-őt minek engedték el? Persze tudjuk, hogy a PL csapatok már komoly gázsit nyomtak tinédzserek orra alá, de ahogy Messit megtartottuk, úgy őket is meg lehetett volna. Aztán azt írja, hogy Messivel a versenyt egyedül egy bizonyos Victor Vazquez vette fel a versenyt és folyamatosan egymással versengtek. Ezzel a sráccal végül is mi lett? Pontosan, hogy-hogy nem ért be? Azt már tudom, hogy Belgiumban focizik, de azért mégis... AZt meg nem is mondom, hogy olyan kiváló szakemberek voltak a Barcánál, mint Hen Ten Cate, aki előbb Messit, majd Iniestát akarta kölcsönadni a Rangersnek... Aki még nálam is jobban elmélyültebb és jobban vágja a témát, az tudna felelni a kérdéseimre?

Ami a Villareal mögött a második legértékesebb! A harmadik pedig a real castilla kerete.Gareth Tello írta:A keret összértéke: 41.900.000 €.
Nem tűnik ügyetlennek, néha picit linkeskedik, de jó játékos lesz belőle az garantált! (Már ha nem kallódik el, mint Gio vagy Assulin).messideco írta:Akkora tehetség, mind amekkorának beharangozták pár éve?

Pont tegnap este nézegettem én is ezeket.salas9 írta:Mikor kölcsönvettük 200.000 júrót fizettünk érte, és a piaci értéke akkor 500.000 euro volt. Jelen pillanatban 3.000.000 az értéke.
Mikor kölcsönvettük 200.000 júrót fizettünk érte, és a piaci értéke akkor 500.000 euro volt. Jelen pillanatban 3.000.000 az értéke.Gareth Tello írta:Amúgy szezon végén megvehetjük véglegesen, szerintem nem járnánk vele rosszul. 20 éves, sokoldalú, tud játszani szélsőt, illetve támadó középpályást is, ráadásul úgy tűnik, már beilleszkedett a Barça-rendszerbe.

sjd írta:Nem akarnak egy sztárt kinevelni a Sevillának. Inkább jól derékba törik a gyerek karrierjét.
Nem akarnak egy sztárt kinevelni a Sevillának. Inkább jól derékba törik a gyerek karrierjét.Gareth Tello írta: Ez esetben tényleg nem tudom, miért nem hívják fel (legalább edzeni) végre a B csapat legeredményesebb támadóját...