Falcao igencsak a real felé kacsintgat, remélem nem ott fog kikötni, jó kis játékos. Könnyen terelgethette volna számunkra rosszabb mederbe a meccset, de időben felébredtünk. Nálam a mai meccs után Adriano a mom., nemcsak a gólja miatt. Ha előrébb jött és labdát vesztett addig tekert amíg vissza nem szerezte, vagy bedobást nem harcolt ki. hátul viszonylag jól tolta (azért csak aránylag jól, mert ha jól emlékszem volt két hibája, bár nem lett belőle gond, de...), az a balos meg, huhh.
Piqué is időben ébredt fel szerencsére. mikor végre találtam egy értelmes streamot rögtön elkaptam, hogy végigmozizza Falcao kapufáját. Puyolról meg már írtam is az élőtopicba, hihetetlen; ennyi sérülés után más remegve menne előre egy szöglethez (vagy oda se menne), ő meg mint a golyó, nem is érdekli semmi csak a gól.

Messi szokásos, bár az első félidőben eléggé eltűnt, köszönhető Pedro és Száncsó semmittevésének, 5 emberrel a nyakán nem is csodálom.
Alexis a 2. félidőben végre cselezett, elment pár ember mellett, ez kell, néztem is volna tovább, de jött helyette egy sokkal jobb Thiago, aki meg bolond nagy tehetség, mint ma is megmutatta.
sjd írta:
Ja, mert ugye a biztonsági őrök nyilvánvalóan beengednek a meccsre bárkit egy félautomata gépfegyverrel
Amúgy kicsit irigylem a srácot, bár soha többé nem mehet a Camp Nou 1 km-es körzetébe, de egy életre szóló élménnyel gazdagodott

bocs, hogy ezt emelem ki, de kiszúrta a szemem; sőt mást is szúrhatott volna az a kés, amit a gyerek simán elrak a zoknijában vagy tudjam is én hol (nem igazán lehet észrevenni és kimotozni, ha normálisan rejti el). vannak beteg emberek, szerencsére ez a delikvens most "csak" egy nagyon boldog csávó
szerk.: a jövőheti kezdődet meg csak most olvasom, jól esett így a végén