Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

miihii írta:Az első meccs a szülinapomra esik, így csak nem szúrnak ki velem a gyerekek![]()
Remélem, a srácok mindkettőtöknek szép szülinapi ajándékkal kedveskednek majd.Xavi001 írta:Szülinapi ajándék lesz őket látni a visszavágón !![]()
Szülinapi ajándék lesz őket látni a visszavágón !Gareth Tello írta:2013. február 20. (szerda): AC Milan - FC Barcelona.
2013. március 12. (kedd): FC Barcelona - AC Milan.
Elégedett vagyok a sorsolással, a Milan alapvetően nem jelenthet akadályt, bár ha jön a szokásos február-márciusi hullámvölgy, megszenvedhetünk ellenük.
Jobban örültem volna az Arsenalnak, de az ACM sem rossz.

Bárki csak a Bányászokat ne! Mondjuk egy izmos Galata jöhetne, de senkiért nem fájna a szívem. Az Arsenaltól annyiban tartok, hogy akármennyire gyengék, az Emiratesben mindig magunk alá csináltunk. Szét fociztuk őket, a bombasikerek helyett meg jött egy x, meg egy zacsi. Azért ez most sem lenne jó.Gareth Tello írta:Porto, Arsenal, Milan, Galatasaray, Sahtar Donyeck.
Én örülnék ha a "hagyomány" szerint alakulna a dolog.Gareth Tello írta:Ne felejtsétek el, holnap BL-sorsolás!
A lehetséges ellenfeleink még egyszer: Porto, Arsenal, Milan, Galatasaray, Sahtar Donyeck.
Továbbra is tartom, hogy vagy a Senalt (hagyomány) vagy a Sahtart (mivel tőlük félünk talán a leginkább) kapjuk.
Mivel csoportelsőként kerültünk be a legjobb 16-ba, a visszavágó lesz majd a Camp Nouban.

Én annyira nem örülnék, az elmúlt években volt már elég Barca - SenalBob_Marley írta: Azt mondom jöjjön az Arsenal, az úgy is megszokott
Én is ezen listát részesíteném előnyben.Gareth Tello írta:
Ha egy listát kéne felállítani (elöl az, akit legszívesebben látnék ellenfélként):
Galatasaray, Arsenal, Porto, Milan, Sahtar.

Ha Puyol játszik, tuti nem engedi.Alcantara írta:Jó lesz nekünk a Sahtar Doneck. Egy dologra kell vigyázni velük, amikor fair-play alapon visszaadják a labdát!
Elvileg 20-án.CsacsMate írta:Jövő hét pénteken lesz a sorsolás? (Nem bízok Wiki-ben...)
Ha igen adja valami?

Barcaman1993 írta:
A következő körben jöhet bárki, csak a Sahtar ne!