Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A kezdeti hírek után ennél jobb hír nem is jöhetett volna. Azért az félelmetes, hogy mennyire rájár a rúd mostanában a csapatra (Tito, Abi, Puyi, Villa, Cuenca, Alves)...visca el barca írta:Mivel egy a múltkorinál kisebb daganatot fedeztek fel, ezért a korai felismerés, és a gyors beavatkozásnak köszönhetően akár már január közepén munkába állhat, addig Jordi Roura vezetio majd a csapat edzéseit és a meccseken is ő képviseli a stábot.
Most ettől egy kicsit megnyugodtam, remélem nem lépnek fel további komplikációk, és a várakozásoknak megfelelően hamar visszatérhet Tito.visca el barca írta:"Az orvosok a tegnapi vizsgálat alkalmával egy két centiméteres daganoto találtak ott ahol korábban volt, és azt mondták a holnapi műtét alkalmával ezt el tudják távolítani. Közölték azt is, ez közel sem oylan veszélyes, mint a múltkori volt, pedig ott is jelezték, normális életet élhet Vilanova a műtét után.A teljes sebgyógyulás a műtét után - amelyet altalásban, nagyon ritkán narkózisban végeznek el - 7-10 nap, a teljes panaszmentesség 3-4 hét alatt várható.
Mivel egy a múltkorinál kisebb daganatot fedeztek fel, ezért a korai felismerés, és a gyors beavatkozásnak köszönhetően akár már január közepén munkába állhat, addig Jordi Roura vezetio majd a csapat edzéseit és a meccseken is ő képviseli a stábot."
Dettó ugyanez ugrott be elsőre,amikor olvastam ezt a szörnyű dolgot...Charlie írta:Vannak fontosabb dolgok a futballnál, gyógyulj meg Tito. Valószínűleg ma lemond és érkezik vissza Pep (?). *elgondolkoztam*
C.
http://www.fourfourtwo.hu/hirek/spanyol ... -edzojerolvisca el barca írta:csak hogy nehogy felhőtlen legyen az örömünk a jó szereplés láttán... délután kiadnak vmiféle hivatalos infót, akkor okosabbak leszünk.
ejj, de nem jó ez...
nem emléxik valaki h a multkori mutet utan mennyit hagyott ki?
A korábbi tudósítás szerint 2011. november 22-én műtötték, 3-4 hetet írtak elő neki a pihenésre, de két múlva az éppen aktuális Real meccs előtt már a csapattal volt.lui1698 írta:Pontosan én már nem tudom megmondani, viszont úgy emlékszek, hogy meglepően hamar visszatért, talán még egy hónapot se hagyott ki úgymond.visca el barca írta:nem emléxik valaki h a multkori mutet utan mennyit hagyott ki?