pique beoltotta mou-t:
"Van, akit hordágyon visznek le, és két napra rá már topformában játszik" - utalt Lionel Messi gyors felépülésére José Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője az Espanyol elleni meccs előtt tartott sajtótájékoztatóján.
A Barca védője, Gerard Piqué így reagált Mourinho kijelentésére: "Hogy értené? Nem is volt futballista."
:'DD
Végre nem egymás savazása megy itt,és értelmes téma van.
Mou kb a fél világgal megutáltatja a Realt.
Sose értettem,hogy egy ilyen neves klub hogy engedhet meg magának egy ilyen edzőt.Porba tiporja mind azt amire büszkék voltak ott...
Daffy! Kit tudnál elképzelni Mou helyett?
Szerintem Pellegrinit nem szabadott volna elküldeni. Ha jól emlékszem,96 pontot gyűjtött az első évében,csak hát voltunk mi aki 99 et.
És ez már az alább írottakkal egyet értve a klub,vagyis Perez hibája.
Mindig a fejétől bűzlik a hal. Nem hiába távolították el anno. A történelem ismételni fogja önmagát...miután Mou visszament Angliába.
Kb már csak a jegy hiányozhat neki,mert ez a szereplés eddig vérgyenge.
Ha a city ellen nincs a drámai fordítás,még rosszabb lenne a helyzetetek...akkor hatalmas szerencsétek volt. Azadott egy kis löketet a csapatnak,ami szerintem mostanra elfogyott.
Valamint úgy gondolom,hogy odaát az öltöző is a feje tetejére állhatott. Mikor már Casillas,Ramos stb. összeveszik az edzővel -ÉS AZ NYILVÁNOSSÁGRA IS JÖN !!- az már nem semmi.
A spanyolok amúgy sem szívlelik a portugálokat...itt pedig van egy pár. Szembe tűnő volt,Coentrao szerepeltetése is Marcelo kárára,aki szerintem kb 3 szor jobb balhátvéd...
Van ott gond rendesen