LG írta:Daffy, ahogy láttam lejjebb nagyon lehúzta Özilt, pedig sztem kiváló játékos, a tavalyi sikerek egyik kulcsa ő volt. Az ő rossz formája az egyik ok lehet a Real gyengeségére.
lehet tavaly jó volt, de idén a létező legnagyobb alibit mutatja be! állandóan a védők mögött bujkál, megjátszhatatlan, nincs két jo meccse egymás után. én már mikor megvették is azt mondtam, hogy ő kevés egy madridba. akárcsak di maria. szerintem a tavalyi év volt az nekik amikor minden összejött (kicsit olyan mint a mostani nekünk). az meg hogy ennyire visszaestek egyértelműen jo5é hibája. lehet fogni a nyári túrázgatásra meg miegyebekre de felesleges. megszerzik a vezetést és máris bekkelnek. cserék egyáltalán nincsenek, marcelo-coentrao, benz-higu, meg előre a csoda modric, akit világmegváltóként vártak, ehelyett alig alig kezd, ráadásul 2 meccset nem bír zsinórba (azért ez mókás egy olyantol aki X évet lehuzott a pl-ben

)
vicces mikor azt olvasom h nem fontos a bajnokság, majd a bl, hát én ebben a csapatban semmi potenciált nem látok arra h bl-t nyerjenek. jó, az más tészta mint a bajnokság, meg arra lehet pörögni ezerrel, de hát a többi csapat is megakarja nyerni. egy jó sorsolással (kezdetnek mondjuk a s04) talán van esélyük, de ha mondjuk két erős gárdán (mi, mu, bm) vezet az útjuk akkor 1000%-ig biztos vagyok benne h elvéreznek.
jo5é pedig nyáron veszi a kalapját, akármi lesz. a jövőre nézve pedig sztem sokkal fontosabb h vegyenek legalább 3 minőségi játékost, mint hogy ki lesz az edző. arbeola, khedira, higu, di maria helyére beujitanak, mondjuk falcaot, sagnat, m'vilat, meg mondjuk mária helyére vkit azért lehet egy kicsit megijednék.
de csak kicsit, mert mi vagyunk a legjobbak