Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mit számít az h milyen a fociozsimiki írta:elnézést a Marseille fanoktól, de remélem semmi közük nem lesz a címhez, bár még bőven kozmetikázhatnak a végéig, de ez a +3as gk nem sok jóval kecsegtet,h milyen foci mehet ott....
néha less meg egy roma meccset. jelenleg az egyik legszórakoztatóbb játékot játszó csapat a nemzetközi futballban.Piqué írta:Jó ez szubjektív én csak a véleményem írtam le,de annyi biztos aki végig tudja nézni az olasz meccseket,annak minden elismerésem
Hehe, pont ma néztem róla egy 15 perces vidit. Istenem mekkora játékos volt, mekkora szívvel. Sztem olyan bokával rendelkező futballista azóta se született. Ahogy tette-vette a zsugát a lábak között, öröm volt nézni. Hiányoznak most nagyon az ilyen stílusú futballisták sztem mindenkinek, CR se trükközik, a brazilok játéka is nagyon le van tisztulva manapság. Európai szinten persze.Game90 írta:Szerintem az aktív pályafutása során nem egy olyan év volt, amikor rosszabbul nézett ki, mint a jobb oldali képen.
Jó ez szubjektív én csak a véleményem írtam le,de annyi biztos aki végig tudja nézni az olasz meccseket,annak minden elismerésemREMY írta:Az Olasz nézhetetlen, de a Német egyáltalán nem. Ott szép focit játszanak. Ez amúgy egy tipikus bevett szokás, hogy a Német bajnokság unalmas, nézhetetlen és színvonaltalan.... csak ezzel az a baj, hogy egyáltalán nem így van.Piqué írta: Én elég sok Brasileirao meccset nézek és sokkal magasabb színvonalú,mint egy olasz vagy egy német bajnokság.Ez a két bajnokság nézhetetlen ahhoz képest a brazil egyre csak jobb és jobb...
Spanyol, Angol, Német magasan a többi fölött van. Színvonalban és fociban is.
Az Olasz nézhetetlen, de a Német egyáltalán nem. Ott szép focit játszanak. Ez amúgy egy tipikus bevett szokás, hogy a Német bajnokság unalmas, nézhetetlen és színvonaltalan.... csak ezzel az a baj, hogy egyáltalán nem így van.Piqué írta: Én elég sok Brasileirao meccset nézek és sokkal magasabb színvonalú,mint egy olasz vagy egy német bajnokság.Ez a két bajnokság nézhetetlen ahhoz képest a brazil egyre csak jobb és jobb...
Én elég sok Brasileirao meccset nézek és sokkal magasabb színvonalú,mint egy olasz vagy egy német bajnokság.Ez a két bajnokság nézhetetlen ahhoz képest a brazil egyre csak jobb és jobb...LG írta:Ezt mégis mire alapozod? Erre az egy meccsre? Én nem látom, hogy különösebben fejlődnének, sokkal gyengébb a színvonal ott, mint Európa legerősebb bajnokságaiban.Piqué írta:Azért elég sokat fejlődik ez a brazil futball!
Ááá, nagyon nem hiszem, h kéne fogalmazgatni, már megy rutinból:StickyFingaz írta:Szerintem Abra papa már elkezdte megfogalmazni Benítez kirúgó levelét.
Ezt mégis mire alapozod? Erre az egy meccsre? Én nem látom, hogy különösebben fejlődnének, sokkal gyengébb a színvonal ott, mint Európa legerősebb bajnokságaiban.Piqué írta:Azért elég sokat fejlődik ez a brazil futball!
Nem lesz valami bimbózó kapcsolat közte és a Chelsea között annyi bizonyos!Gareth Tello írta:Szép volt, Corinthians![]()
Benítez nézhet új állás után szerintem.
Így van, gratulálok nekik én isozsimiki írta:grt a Corinthiansnak!
80. perc, még mindig mennek a brazilok, csak így tovább, Benítez alatt inog a kispad.salas9 írta:Vezet a Corinthias a Chelsea ellen! Guerrero góljával 1-0
Amúgy elég jó kis mérkőzés, aki tudja nézze
Mondjuk ez igaz, Torres utóbbi négy meccsén: 5 gól, 1 gólpassz. Kérdés, hogy ez csak egy rövid fellángolás-e, vagy egész szezonban remekelni fog a spanyol.messideco írta:Nyert az Interrel is kupát,Amúgy szerintem Torres talán erőre talált, nem becsülném le Benitezt egyelőre.
Torresnek az a gondja hogy nem fekszik neki Anglia.A Poolba még elég jólmessideco írta:Amúgy szerintem Torres talán erőre talált
3-1 lett a vége.lui1698 írta:Megy a Klub VB, Chelsea 3-mal megy a Monterrey ellen fél órával a vége előtt.
A döntőben tehát majd a Corinthians-szal kell megmérkőzniük.
Benítez megnyerheti első kupáját a londoniakkal!
Az a baj, hogy náluk is felsőbb szinten kezdődnek a gondok. Kineveznek szöv. kapitánynak Maradonákat meg tudom is én milyen hozzá nem értő embereket aztán várják, hogy csoda történjen.recrea Messi topicjában írta:Valamikor nyáron/ősszel volt egy német-argentin válogatott meccs, az eredményre már nem emlékszem, csak arra, h az ötletes argentin támadások mellett a védelmükön bántóan könnyen jutottak túl a németek, mintha osztálykülönbség lenne köztük. Úgy, h az argentinok minden meccsükön bizonyítani akarnak, a németek meg lötyögtek. Oké, nincsenek Ramosok, Chiellinik, Puyolok az argentinoknál, de teljes összeszokatlanság látszott rajtuk.
Nem vagyok hajlandó elfogadni, h nem lehet egy jól záró védelmet összerakni 2-3-4 év alatt, amikor egy Juventusnál, Chelseanél, spanyoloknál, olaszoknál meg tudják csinálni.