Legközelebb a megfelelő topicba írd...realmadrid írta:nem tuggya valakihogy honnan lehet letölteni a barca bevonulózenéjét???
http://www.fcbarcelona.dk/Download/FCBa ... 5B1%5D.mp3
Legközelebb a megfelelő topicba írd...realmadrid írta:nem tuggya valakihogy honnan lehet letölteni a barca bevonulózenéjét???
De télleg, Te most azt hiszed, h a el vannak adva a meccsek? Az más kérdés, h sztem jogos volt a tizi, egyértelműen hozzáért a kezéhez, és az megváltoztatta a labda irányát, ami a szabályok szeint szabálytalansergio89 írta:neketek bizza és nem mondom a madrid is kap ilyen tiziket...na de ennyit....és nem is ez a külömbség azis igaz joval többvan...csak ez akkor is fura sztem de azt tök8
Ez azért...Silvanus írta:Ha mondjuk Beckham csinálta volna ezt a Sevilla ellen, akkor elmondom mi lett volna: a sevillai játékost eltiltották volna 5 meccsre, pénzbüntetést kapott volna, és kötelezték volna a sevillai vezetőséget, hogy nyilvánosan kérjenek bocsánatot Beckham-től!!! A Madridot pedig annyira megsajnálnák a bírók, hogy a következő 3-4 mérkőzést nekik vezetnék....
Decot szerelték szabálytalanul, sokadjára.TeeeB0R írta:valaki emagyarazna nekem, hogy miert allitottak ki decot? ugyanakkor tortent etoo kopdosodese is?
Ja, most nagyon jo formában vannak, ráadásul az Atletico mellett a másik mumus. Remélem Forlán nem játxik, mert tavaly a 25nek az otodét nekunk rugtaBadi írta:majd a Villareal ellen...nagyon nehéz meccs leszRapika írta:Komolyan mondom,sajnálom,hogy ennyire gyenge madriddal játszottunk,nem tudtuk tesztelni igazán,hogy mien ez a felállás!