Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
messideco
Presidente del Barça

2012.12.20. 18:11:47

Piszokjól szokott igazolni a Spurs, Vertonghen, Sigurdsson, Dembele, értik azért :(

Arshavinba mindig bízok, egyik kedvenc nem barcás játékosom, Gervinhot alapból nem szeretem, Santos a tavaly azért nem lógott ki a csapatból.

Sajna álomszerű lett volna a Huntelaar-üzlet :( , egyik kedvencem az egyik kedvencembe... A wengertakarodj volt már? :lol: Nem? Wenger takarodj!
Kép
"And my heart will leave you never."
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.12.20. 15:33:54

Csak hogy tovább foglalkozzak az Arsenallal. :twisted:
Holland striker Klaas-Jan Huntelaar, who has been linked with a move to Arsenal, is close to agreeing a new contract with Schalke.
Demba Ba lesz a vége.

Game, messideco, örüljetek, Wenger bízik a Senal legjobbjaiban.
André Santos, Andrey Arshavin and Gervinho have all failed to impress this season, but the manager said they still have his support.
Wenger: "I believe it is important that the club has these players for a longer period."
:lol:

A Liverpool közben szerződést hosszabbított Sterlinggel, a 18 éves srác 2017-ig kötelezte el magát a vöröskhöz.
És elvileg le akarják igazolni a télen Gameirót a PSG-ből.
Más: Liverpool teenager Suso has been hit with a £10,000 fine for branding team-mate Jose Enrique "gay" on his Twitter account. :mrgreen:

Defoe:
"The new manager has come in and he has shown great faith in me," he said.
"He said to me from the beginning, 'I want you to stay at the club, I know you will score goals'.
"It has been fantastic. I have got my chances, I have scored goals.
"I just want to keep it going, keep scoring more goals and help the team achieve something this year."

Adebayor ki is szorult miatta a csapatból, amit mondjuk nem sajnálok túlságosan. Ő amúgy januárban elvileg megy az Afrikai Nemzetek Kupájára, mit mondjak, nem fog hiányozni. :lol:

Eriksen sajnos kizárta annak lehetőségét, hogy télen eligazoljon az Ajaxból, pedig volt szó róla, hogy jön ide.
Bár igazából mindegy, mikor, csak jöjjön. :)
messideco
Presidente del Barça

2012.12.20. 09:29:15

Game90 írta:Mostani csapatból kb. senkit sem sajnálnék, ha eladnánk, de Wilshere-ért fájna a szívem.
Verma?Kos?Per?Sagna?Arteta?Cazorla?Walcott?meg talán Poldi?

Van csapat :)
Kép
"And my heart will leave you never."
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.12.20. 08:32:41

Game90 írta:
S.Agüero írta:Vezet a Leeds a Chelsea ellen. Benitez OUT? :D
A vége azért kiütés lett.
Ráadásul Torres is gólt rúgott... :lol:
Így már 13-nál jár az idényben.
Game90 írta:Hány éve mondjátok, hogy na majd most az Arsenal előtt végeztek? 6-7? :mrgreen:

Amúgy GT, már lassan többet foglalkozol az Arsenal-lal, mint én, előbb-utóbb azt fogom hinni, hogy titokban Senal fan vagy :P
1. Jó, igaz, de majd most. :mrgreen:
2. Lebuktam. :oops: :lol:
Game90 írta:De érdekes, Wilshere-ből simán kinézem, hogy marad a klubnál 3X éves koráig, viszont Thiago-ból már nem, hogy olyan lesz, mint Xavi-ék, hogy innen vonulnak vissza :) Én belőle simán kinézem, hogy 3-4 év múlva lelép pl. a ManCity-be.

De tényleg, erre majd visszatérünk 5-10 év múlva, csak ne felejtsük el :mrgreen:
Thiago szerintem pont marad majd pályafutása végéig, én nem tudom elképzelni más csapat színeiben.
Jack fiú is maradni fog sokáig szvsz.
PCsabi
aka Game90

2012.12.19. 23:29:37

S.Agüero írta:Vezet a Leeds a Chelsea ellen. Benitez OUT? :D
A vége azért kiütés lett.
Gareth Tello írta: Pár éven belül olyan szinten meg fog ritkulni az a jelenség, hogy az Arsenal előrébb áll, mint a Spurs, hogy el fogják törölni ezt az ünnepet. :lol:
Hány éve mondjátok, hogy na majd most az Arsenal előtt végeztek? 6-7? :mrgreen:

Amúgy GT, már lassan többet foglalkozol az Arsenal-lal, mint én, előbb-utóbb azt fogom hinni, hogy titokban Senal fan vagy :P
visca el barca írta: szerintem csak mustáros volt a szája és megtörölte :lol:
Vagy csak lecummantotta Chamberlain-t.
bence-barca írta: Elképzelhető ez is, de azért tartsad észben, a mai fociban ez a címer csókolgatás divat. Most még fiatal a srác, van egy elképzelése, hogy majd nyernek kupákat, mert nem minden marad így majd, ahogy most van, de azért azt megnézném, ha 5-6 év múlva is itt tart az Arsenal mennyire lesz hűséges. Mert szerintem az egy fiatal játékosnál teljesen érthető, h hisz a csapatában és vannak tervei, de ez nem csak rajta fog múlni.
Na igen, ez csak egy megérzés volt:
1. Nem látok bele Wilshere fejébe.
2. Nem tudom, hogy mi lesz 5-10 év múlva.

De a mostani csapatból belőle és Jenkinson-ból (már a nagyfaterja is Senal szurkoló volt) nézem csak ki azt, hogy van bennük egy kis klubhűség. Azért Jack is 9 éves kora óta a csapatnál van, szóval nem egy zsoldos (már bocsánat a kifejezésért), mint pl. a francia/spanyol/afrikai srácok, akik 15-16 évesen kerülnek a csapathoz. Szerintem összehasonlíthatatlan a kettő.

De érdekes, Wilshere-ből simán kinézem, hogy marad a klubnál 3X éves koráig, viszont Thiago-ból már nem, hogy olyan lesz, mint Xavi-ék, hogy innen vonulnak vissza :) Én belőle simán kinézem, hogy 3-4 év múlva lelép pl. a ManCity-be.

De tényleg, erre majd visszatérünk 5-10 év múlva, csak ne felejtsük el :mrgreen:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
MatyiG
Adminisztrátor

2012.12.19. 21:26:38

Vezet a Leeds a Chelsea ellen. Benitez OUT? :D
Dr.Dre
Capitá del Barça

2012.12.19. 20:31:26

Minden esetre szerintem jól döntött Wenger. Mind az 5 játékos fiatal , és tehetséges. A jövőben nagy szerepet vállalhatnak a csapatban.
Kép

Titi - The Legend!
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.12.19. 20:31:25

Game90 írta:Utoljára talán Fabregas-t láttam Wilshere-ön kívül Arsenal címert csókolgatni, mondjuk Fab-nak nem hittem el, de ebből a srácból simán kinézem, hogy a Senal az élete. Mostani csapatból kb. senkit sem sajnálnék, ha eladnánk, de Wilshere-ért fájna a szívem.
Elképzelhető ez is, de azért tartsad észben, a mai fociban ez a címer csókolgatás divat. Most még fiatal a srác, van egy elképzelése, hogy majd nyernek kupákat, mert nem minden marad így majd, ahogy most van, de azért azt megnézném, ha 5-6 év múlva is itt tart az Arsenal mennyire lesz hűséges. Mert szerintem az egy fiatal játékosnál teljesen érthető, h hisz a csapatában és vannak tervei, de ez nem csak rajta fog múlni.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.12.19. 20:22:56

Game90 írta:Utoljára talán Fabregas-t láttam Wilshere-ön kívül Arsenal címert csókolgatni, mondjuk Fab-nak nem hittem el, de ebből a srácból simán kinézem, hogy a Senal az élete. Mostani csapatból kb. senkit sem sajnálnék, ha eladnánk, de Wilshere-ért fájna a szívem.
szerintem csak mustáros volt a szája és megtörölte :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.12.19. 20:17:35

Game90 írta:Ettől függetlenül St. Totteringham's Day ebben a szezonban is lesz :mrgreen:
Pár éven belül olyan szinten meg fog ritkulni az a jelenség, hogy az Arsenal előrébb áll, mint a Spurs, hogy el fogják törölni ezt az ünnepet. :lol:
Game90 írta:Most kezd beérni a srác, aztán szenvedünk a hosszabbításával. Igazi Arsenal-os munka.
Akkor lesz csak igazán arsenalos, ha eligazol valahova, és első Arsenal elleni meccsén mesterhármast vág. :mrgreen:
Game90 írta:De 5 brit már hosszabbított, örültem volna, ha Walcott a 6. Bár Ramsey nem érdemli meg a hosszabbítást.
Utoljára talán Fabregas-t láttam Wilshere-ön kívül Arsenal címert csókolgatni, mondjuk Fab-nak nem hittem el, de ebből a srácból simán kinézem, hogy a Senal az élete. Mostani csapatból kb. senkit sem sajnálnék, ha eladnánk, de Wilshere-ért fájna a szívem.
Wenger: "We are delighted that these five young players have all signed new long-term contracts.
"The plan is to build a team around a strong basis of young players, in order to get them to develop their talent at the club."

A Wilshere-Ox-Gibbs-Jenki négyes érthető, azt én sem tudtam felfogni, hogy Ramsey-vel miért kellett hosszabbítani. De hát annyi baj legyen, elég, ha ellenünk játszatjátok. :lol: (Gervinhóval együtt :twisted: )
Wilshere kár, hogy marad, elnéztem volna a Spursben is. :lol:
Nem mintha hiány lenne vékápéban (Sandro, Dembélé, Huddlestone, most már Parker is), de tényleg nagyon jó játékos a kis Jack, amikor éppen nem sérült.
"Jack is certainly the best known, the leader of this group."
Henry: http://www.youtube.com/watch?v=l335ytOpJmY
És még mindig csak 20.

Spurs-hírek.
Gareth Bale is expected to return to Tottenham's starting line-up this weekend after recovering from a hamstring injury.
The Wales international has been sidelined since the 3-0 victory at Fulham on 1 December, while defender Michael Dawson suffered a similar injury in the same game.
But both players have returned to full training, and manager Andre Villas-Boas believes they will be fit to feature against Stoke on Saturday.
:P
Stoke ellen szükség is lesz a walesire.
PCsabi
aka Game90

2012.12.19. 19:49:30

Arsenal's Boxing Day game against West Ham has been postponed due to proposed industrial action.
Gareth Tello írta: Háhá, előttetek vagyunk. :twisted:
Ettől függetlenül St. Totteringham's Day ebben a szezonban is lesz :mrgreen:
Gareth Tello írta: Theo Walcott has scored (10) or assisted (7) 17 goals for Arsenal this season in all comps; more than any other player.
Most kezd beérni a srác, aztán szenvedünk a hosszabbításával. Igazi Arsenal-os munka.

De 5 brit már hosszabbított, örültem volna, ha Walcott a 6. Bár Ramsey nem érdemli meg a hosszabbítást.

Kép

Utoljára talán Fabregas-t láttam Wilshere-ön kívül Arsenal címert csókolgatni, mondjuk Fab-nak nem hittem el, de ebből a srácból simán kinézem, hogy a Senal az élete. Mostani csapatból kb. senkit sem sajnálnék, ha eladnánk, de Wilshere-ért fájna a szívem.

Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.12.18. 18:32:03

Game90 írta:Úgy látszik a Reading-gel csak gólgazdag meccset tudunk játszani :)
The two games between Reading and Arsenal this season have produced 19 goals, at an average of one every 11 minutes.
Game90 írta:És már 5. vagyunk.
Háhá, előttetek vagyunk. :twisted:
Game90 írta:Pont ma (tegnap?) nyalt be az Arsenal-nak :) Meg állítólag a szerződésében van egy 7,5 millió fontos záradék, ennyiért már vihető lenne.
"A hírek arról szólnak, hogy az Arsenalnak kell még egy csatár, és ismerik a kivásárlási áramat is. Az Arsenal az egyik olyan csapat, amely sokaknak az álma."
Így állunk. Ennek tükrében már reálisabb a dolog.
Game90 írta:7 - Luiz Suárez 13 sárga lapjából hetet reklamálásért kapott a PL-ben (kettőt faultért, kettőt kezezésért, kettőt szimulálásért).
What a surprise :mrgreen:
Game90 írta:Ja, tegnap elfelejtettem írni, hogy hiába adta a Digi a meccset, inkább egy Sky Sports-os stream-et választottam. Gary Neville-t utáltam, mint játékos, viszont szakkommentátorként imádom, szerintem jelenleg ő az egyik legjobb, nagyon jól látja a dolgokat.
Én már jó néhány meccset láttam vele (BL, PL), tényleg kiemelkedik a többiek közül e téren, élvezet volt hallgatni.
Neville:
"There was always someone filling the space, like the Arsenal teams of old, and although Reading were poor at times, they punished them with pace and intelligence."
"I would rather play against a more static centre-forward like Olivier Giroud than a player, like Walcott, who is on your shoulder and can run in behind; that is a defender's worst nightmare."
"I'm not going to judge Walcott on tonight because there was so much space for him and the real test will be in bigger games against top-half side sides - but there was a level of quality and speed to Arsenal's attacking play that I have not seen a lot of this season."

Cazorla egy állat. :D
Santi Cazorla is only the second player to have had a hand (goals & assists) in four goals in a single PL game this season.
7 gól, 4 gólpassz idén.
Persze Bob betette csékának. :lol:

Walcott:
Theo Walcott has scored (10) or assisted (7) 17 goals for Arsenal this season in all comps; more than any other player.
Ami szintén nem gyenge.

Azt néztem még, hogy elvileg ti is akarjátok télen ezt a De Vrij nevű gyereket a Feyenoordból.
Ő ugyebár 20 éves, középhátvéd, de jobbhátvédet is tud játszani.
Érdeklődik iránta többek között a Liverpool, a United és a Chelsea is.
Mondjuk nem hiszem, hogy pont középhátvédre van szüksége a Senalnak.

Spurs:
Elképzelhető, hogy Alderweireld követi Vertonghent hozzánk. :) 23 éves, szép jövő állhat még előtte, szeretem a játékát, örülnék, ha jönne.
Assou-Ekotto pedig közeleg a visszatéréshez. :P

Érdekesség:
Kép

szerk.: http://uk.eurosport.yahoo.com/blogs/the ... 00379.html 8)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.12.18. 15:47:17

Game90 írta: Ja, tegnap elfelejtettem írni, hogy hiába adta a Digi a meccset, inkább egy Sky Sports-os stream-et választottam. Gary Neville-t utáltam, mint játékos, viszont szakkommentátorként imádom, szerintem jelenleg ő az egyik legjobb, nagyon jól látja a dolgokat. Ilyen kütyüt meg el tudnék viselni a magyar sportcsatornáknál is...
http://www.youtube.com/watch?v=FAsYAB-kD6w
Nekem nincs Digim, úgyhogy választani se tudnék, de abszolút igazad van, jól látja a dolgokat, ráadásul érthetően beszél, s meccsek közben is legfőképpen a taktikát elemzi, s nem hülyeségekről beszélnek, meg statisztikáról, meg melyik játékos éppen kivel van együtt....Hanem a valós játékról, meg a taktikáról.Én játékosként is szerettem, kommentátornak is remek.
Mennyivel többet lehet ilyenből tanulni, mintsem a kinek mi a beceneve, s hányadik percben lőtt, nem lőtt gólt életében, s amúgy meg új cipője van....
Game90 írta: Wilshere is komolyan beszél, de Walcott kegyetlen ezzel a 25 db "you know"-val :mrgreen: :
https://www.youtube.com/watch?v=1uaSXNpSeaQ
Walcott for president :D
Baseball sapka kellett volna rá meg kapucnis pulcsi, you know, check this out :D
Kép
Kép
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2012.12.18. 15:28:43

Nehogy még aztán Neville váltsa az öreget a MU-nál. :)
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
PCsabi
aka Game90

2012.12.18. 15:16:48

Ja, tegnap elfelejtettem írni, hogy hiába adta a Digi a meccset, inkább egy Sky Sports-os stream-et választottam. Gary Neville-t utáltam, mint játékos, viszont szakkommentátorként imádom, szerintem jelenleg ő az egyik legjobb, nagyon jól látja a dolgokat. Ilyen kütyüt meg el tudnék viselni a magyar sportcsatornáknál is...
http://www.youtube.com/watch?v=FAsYAB-kD6w

Wilshere is komolyan beszél, de Walcott kegyetlen ezzel a 25 db "you know"-val :mrgreen: :
https://www.youtube.com/watch?v=1uaSXNpSeaQ
StickyFingaz
Capitá del Barça

2012.12.17. 23:14:44

Remélem ez ad egy kis lendületet a csapatnak.A következő 4 fordulóban verhető ellenfelek lesznek.A meccsről meg annyit hogy a 2 góltól eltekintve tetszett.Cazorla és Podolski király volt. :D
PCsabi
aka Game90

2012.12.17. 22:57:20

Úgy látszik a Reading-gel csak gólgazdag meccset tudunk játszani :)

Kifejezetten tetszett a meccs, végre élesek voltunk, végig mentünk előre, gördülékeny is volt a támadójátékunk (volt kb. 25 lövésünk), mondjuk ehhez kellett egy gyenge Reading is, aki hagyott játszani minket. Ez a mozgékonyabb Ox - Walcott - Podolski hármas nagyon jól működött, ma nem hiányzott a statikusabb Giroud. Ill. Gervinho sem :mrgreen: Viszont a 2 bekapott gólunk kabaré volt, ilyen védelmi hibákat...

Cazorla: 3 gól, 1 gólpassz.
Podolski: 1 gól, 2 gólpassz.
Walcott: 1 gól.
Gibbs: 2 gólpassz.

És már 5. vagyunk.
Gareth Tello írta: Ba nem hiszem, hogy reális, jól érzi magát a Newcastle-nél, jól is megy neki, szóval szerintem az ő ágyússá válására van a legkisebb esély.
Pont ma (tegnap?) nyalt be az Arsenal-nak :) Meg állítólag a szerződésében van egy 7,5 millió fontos záradék, ennyiért már vihető lenne.
matador írta: Az Arsenalba egy klasszis szélső is nagyon elférne, középen egész jól vannak (Arteta, Wilshere, Cazorla), mögéjük kéne valaki aki elvégezné a piszkos munkát, de szélen is csak Walcott van, aki gyors, de nem egy kreatív, kiemelkedő szélső így se.
Szerintem ha jön egy DM, akkor Cazorla kimegy a szélre és már meg is van oda a klasszisunk :)

7 - Luiz Suárez 13 sárga lapjából hetet reklamálásért kapott a PL-ben (kettőt faultért, kettőt kezezésért, kettőt szimulálásért).

Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2012.12.17. 21:35:36

Gálázik az Arsenal. :D
StickyFingaz
Capitá del Barça

2012.12.17. 21:07:52

Gyerünk Arsenal!Meg kell verni a Readinget!!Én azt sem bánom ha megint 5-7 lesz,csak győzzünk.Kíváncsi vagyok Walcott mit alakít csatárként.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.12.16. 17:14:34

salas9 írta:Pabloval amúgy mi van? Miért nincs a keretben? Nem írják, hogy sérült lenne...
Pedig elvileg az.

VERTONGHENNNNNNNNNNNNNNNNN!
Jan Vertonghen scores his first PL goal for Tottenham, becoming the seventh different Belgian to score in the PL this season, beating the previous record of six in 2011-12.
Megérdemelt győzelem, nagyobb is lehetett volna a különbség.
Total Shots: 29
On Target: 8
Off Target: 9
Hit Woodwork: 0
Blocked: 12
Tottenham had 29 shots today, only Everton 31 (v Swansea) & Newcastle 32 (v Swansea) have had more this season.
Pass Success: 89%
Ezt már szeretem.

Viszont a Defoe-Adebayor csatárpárost hanyagolni kéne, borzalmasan impotensek, ha mindketten a pályán vannak.
None of Jermain Defoe's nine Premier League goals this season have came when Emmanuel Adebayor has been on the pitch. :lol:
Vertonghen MOM, Sigurdsson kivételesen nem volt rossz csereként, és Parker is visszatért. :)

4. hely. :P
salas9
Entrenador del Barça

2012.12.16. 14:30:59

Gareth Tello írta: ...
Jó kis mérkőzésnek néz ki, kíváncsi vagyok Michura. Pabloval amúgy mi van? Miért nincs a keretben? Nem írják, hogy sérült lenne...

Amúgy nagyon jól néz ki a Swnansea a PIROS-FEHÉR-ZÖLD felszerelésben :lol: :lol: :lol:
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.12.16. 14:24:12

Tottenham: Lloris, Walker, Vertonghen, Gallas, Naughton, Sandro, Dembele, Lennon, Dempsey, Adebayor, Defoe. Subs: Friedel, Parker, Huddlestone, Sigurdsson, Livermore, Townsend, Caulker.
Swansea: Tremmel, Tiendalli, Williams, Chico, Davies, Britton, De Guzman, Ki, Dyer, Routledge, Michu. Subs: Cornell, Monk, Richards, Shechter, Agustien, Moore, Graham.
Bale mégsem épült fel sajnos, nélküle pláne necces lesz. Michutól félek.
Naughtonra kíváncsi leszek, szerintem nem lesz rossz.

If games had lasted 80 minutes this season then Spurs would be top of the table. :lol:

3-2 a tippem.
matador
Jugador d'estrella

2012.12.15. 20:03:43

- egy univerzális védő (Vertonghen lett volna a legjobb, most már esélytelen...)
Nemrég nyilatkozta Vertonghen, hogy épp azért nem igazolt az Arsenalba, mert Wenger védekező középpályásként akarta volna játszatni, ezt pedig nagyon nem akarta a belga.

Az Arsenalba egy klasszis szélső is nagyon elférne, középen egész jól vannak (Arteta, Wilshere, Cazorla), mögéjük kéne valaki aki elvégezné a piszkos munkát, de szélen is csak Walcott van, aki gyors, de nem egy kreatív, kiemelkedő szélső így se.

Tehát szerintem az Arsenal már egy Ben Arfával, Ménezzel vagy Susaetával sokat erősödne. Ők se klasszisok persze, de talán megfizethetőek és képesek egy erős teljesítményre stabilan, igazi szélsőként.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.12.14. 20:23:37

recrea írta:Ha már így belejöttem: Kagawaval mi a helyzet? Játszik egyáltalán, hogyan, év elején többet hallottam róla, azóta semmi.
Év elején nem tolta rosszul, aztán jött egy sérülés október elején, ha jól emlékszem, azóta gyógyulgat, de visszatérésének ideje elvileg rohamosan közeleg.
Ha már MU,
- Vidic felépült
- a vörösök elvileg ráhajtanak jövő nyáron Lewandowskira (Mondjuk azt nem értem, minek, RvP-Rooney-Chicharito-Welbeck kvartett ott van, szóval szvsz nincs szükségük még egy csatárra.)
Game90 írta:Ami kéne:
- egy univerzális védő (Vertonghen lett volna a legjobb, most már esélytelen...)
- DM (M'Vila, Capoué, Strootman, Diamé?)
- ST (Huntelaar, Ba, Llorente?)
- Ja igen, Vertonghen a miénk, remélem, soha nem engedjük el innen :D Imádom a srácot, nagyon jól játszik.
- Diaméról cikkeztek pár helyen, azt láttam, nem rossz idén, bár szerintem M'Vila a legjobb a felsoroltak közül. Bár talán ő (mármint Diamé) lenne a legolcsóbb.
- Innen akármelyik nagy erősítés lenne, Llorente is, akinek a stílusa szerintem inkább illik a PL-be, mint a Ligába, úgyhogy nem lenne rossz. Variációs lehetőségek száma kétségtelenül megnőne.
Ba nem hiszem, hogy reális, jól érzi magát a Newcastle-nél, jól is megy neki, szóval szerintem az ő ágyússá válására van a legkisebb esély.
Huntelaar meg Huntelaar, klasszis gólvágó, véleményem szerint jobb Giroud-nál, nagyot nyerne vele is a Senal.
Game90 írta:Giroud helyére meg több játékos is fel tud lépni. Például Gervinho :mrgreen:
Így van. Minél több Gervinhót! :mrgreen:
Game90 írta:Ja, Wenger most ebbe a srácba szerelmes, valahol 10 millió font körül van az ára, ManUnited-del versenyzünk majd érte:
http://www.youtube.com/watch?v=9YwHqagTKis
Ja, láttam, nem rossz a srác.
Amúgy a United elvileg Walcottot is érdeklődéssel figyeli, szóval szerintem létrejöhet akár egy ilyen játékosmozgás:
Walcott :arrow: MU
:arrow:
Zaha :arrow: Arsenal
Game90 írta:Fiatalok között van pár tehetség (Gnabry, Miyaichi), de rájuk majd max. 2 év múlva lehet számítani.
Miyaichire kíváncsi leszek, a Boltonban megvillant tavaly jó néhányszor, a tehetsége vitathatatlanul megvan ahhoz, hogy rendszeresen lehetőséget kapjon majd a Senalban.

Nehogy már csak az Ördögökkel és az Ágyúsokkal foglalkozzak a hsz-ben... :mrgreen:
Nekünk nem ártana egy irányító, Dempsey ugyan kezd feljavulni az utóbbi időben, de Sigurdsson még mindig egy jó nagy kalap... Gervinho. :mrgreen:
Elvileg kinéztük Pjanicot, ami fantasztikus lenne, még mindig csak 22, és egyik nagy kedvencem. Szívesen látnám a White Hart Lane-en, akár télen, akár nyáron.
Alexis Sanchez7
Barça B

2012.12.14. 18:19:21

Kagawa már elég régóta sérült..
Válasz küldése